header

Собствено Търсене

Петък, 22 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме в любовта и с късмета този петък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще сме в любовта и с късмета този петък

Овен 21 март – 20 април
Не се препоръчва старт на нови дела и инициативи, както и подписване на нови договори. Старайте се да довеждате до финала дела започнати в миналото. Свършете каквото сте обещали, направете инвентаризация и останете пасивни към предложенията на познати и непознати. Вечерта е заредена с конфликтност, особено ако поставяте или ви поставят ултиматуми. Нищо не бива да се прави на всяка цена. Намерете време и останете насаме със себе си. Денят дава възможност да възвърнем загубeния си личен комфорт.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Телец 21 април – 20 май
Съветът на деня е да не допускате да ви провокират, да продължавате пътя, по който вървите и да не се отклонявате от целта. Пазете се от случайни контакти, които може да ви вкарат в компроматни ситуации. Всичко да се прави бавно, с нужното обмисляне и съгласуване на действията с партньорите. Вечерта е рискова повече за родените в третата декада. Ако се скарате с някого после трудно ще се помирите. Избягвайте пренапрежението и бурните прояви на емоция. Щадете сърцето. Не започвайте нищо важно.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни
Днес Марс навлиза във вашия знак, а това положение ще ви направи действени, активни и решени да постигнете каквото сте намислили на всяка цена. Денят изисква спазване на поетите преди ангажименти и стремеж да се постигне крайната цел. Може да стигнете до решението на проблем, който отдавна ви мъчи. Всичко да се прави без бързане, но с твърдост, която да покаже на конкуренцията, че не може да ви отклони от целта. Прочистете се от шлаката, както на физическо, така и на душевно ниво.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Рак 22 юни – 21 юли
Прекарайте този ден далече от шумните компании, стремете се към душевен и физически покой и се вслушвайте в сигналите на тялото си. Може да доловите неща, които не търпят отлагане като някакво лечение или по-интензивни процедури. Символ на деня са двата съда с жива и мъртва вода. Препоръчва се прочистване от насъбраната шлака и отказ да се взимат навътре проблемите на околните в момент, когато имате достатъчно свои. Противопоказно е да се бърза и да се настоява прекалено за нещо, което не ти дават.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Намалете темпото. Денят носи повече проблеми за родените в третата декада, особено ако прекалено искат и претендират за нещо. Ден на костенурката. Който бърза бавно ще стигне, а който умело води играта до вечерта ще се похвали с победа. Не бива да се предприемат нови инициативи, особено такива, на които ще разчитате и в по-далечно бъдеще. Сега е момента за приключване, за постигане на заветна цел, която ще ви обезпечи с пари и защити и ще помогне да преструктурирате бизнеса си. Спазвайте диета.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Дева 23 август – 22 септември
Днес с голяма вероятност ще постигнете цел гонена от доста време. Бавно и полека се приближавате към важни за вас и за бъдещето ви позиции и хора. Всичко, което успеете да приключите в срок ще ви осигури нужната база и защита за бъдещето. Добре е да се финализират сделки с имоти, да се посредничи при покупко-продажби и да се търси начин за внедряване в нова среда. Околните не бива да забелязват активността ви, защото още утре ще се опитат да ви отклонят от пътя и от постигнатото днес. Нищо важно да не се споделя.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Везни 23 септември – 22 октомври
Ще се похвалите с победа, ще вземете изпит, ще спечелите конкурс и ще се изкачите на върха, към който се стремите от доста време. Този ден дава заслужените награди за постоянството, търпението и упоритостта. Ще сбъркате, ако започнете нова работа и дейност преди да сте приключили със старите ангажименти. В момента сте подложени на тестова програма целяща да изпита постоянството и упоритостта ви в преследването на целите. Активността ви нараства. От днес Марс ви гледа в брилянтен аспект от знака на Близнаците.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Препоръчва се покой и самостоятелни действия. В последния ден на деловата седмица приключете поетите ангажименти. Нищо да не се остава на случайността или на грижата на други хора. Ако до момента сте вложили много усилия, пари и амбиция в даден проект, не го оставяйте в чужди ръце, за да не зацикли или даде възможност на мързеливците да спечелят и да оберат незаслужени овации. Поне в една житейска позиция днес трябва да пресечете финала и да си получите наградата за положените в миналото усилия. Не се разпилявайте.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Започвайте само такива дела, които ще довършите до вечерта. Не се нагърбвайте с чужда работа, за да не зацикли вашата. Всичко да се прави без бързане, с нужното внимание и търпение. Избягвайте пренапрежението и бурните емоции, за да избегнете и нервните сривове в настроението. Днес е важно да стоите далече от нови запознанства и непредвидени срещи. Случайните контакти ще ви създадат само неудобства и ще ви вкарат в непредвидени разходи. Не планирайте големи натоварвания и за уикенда.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари
Девизът на деня е „бързай бавно”. Определете каква работа трябва да се свърши и до края на работното време се постарайте да я приключите. Това не значи да взимате и нещо допълнително, ако ви е останало време. Всичко, което започнете днес ще донесе неприятности и ще зацикли, ще ви коства повече усилия и накрая може да се окаже ненужно или погрешно като идея. Не проявявайте излишна активност, но и не преотстъпвайте правата и задълженията си на някой друг. Прочистете се от шлаката в тялото и в душата.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Ще получите подкрепа в труден момент. За родените в третата декада ще има повече екстри, но те не са подарък, а са извоювани с много усилия и работа. Ще се похвалите със заслужена победа, ще представите проектите си и може да вземете успешно изпит. Този ден ще ви помогне да се докажете и да покажете какво можете. Дано другите оценят действията ви. Със сигурност ще има поне един, който може да ви предложи и работа. Важното днес е да се приключва, а не да се започва каквото и да било. За утре отложете новия си избор.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
Ден за обмисляне на варианти и програми. Постойте в тишина, вслушайте се във вътрешния си глас и следвайте линията, която интуицията ви нашепва. В този ден не бива да се взимат прибързани решения, да се правят промени в плана и да се започва нова работа. Сега е момента да се приключва, да се постигат отдавна набелязани цели и да се водят финалните преговори в отдавна движени бизнес инициативи. Не включвайте нови хора в екипа си. Опитайте да се справите сами с възникналите въпроси.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Видяна: 14091 пъти


Публикувана на
21 Април 2017 година

Още статии


Топ новини
Как да задържиш...

Когато сте влюбени и мечтите ви се сбъдват една по една, всяка частица от вас се опитва да запази това щастие завинаги. Държите на човека до вас толкова много, че ви е страх да не го загубите....

На кого какво му...

Овен
Важното свършете по най-бързия начин. Постарайте се да оправите отношенията си с нужните ви хора и с тези, които обичате. Лесно ще се прощават греховете, стига да не закъснеете с...

Любовното мото...

Как разбират любовта различните зодии и на какво трябва да се научат, за да бъдат щастливи в една връзка. Отговорът на този въпрос може да се крие само в едно нещо – мотото на всяка една зодия...

Кошмарен ден за...

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info