header

Собствено Търсене

Понеделник, 28 Май 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни очаква в работата, как ще сме със здравето

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какво ни очаква в работата, как ще сме със здравето

Овен 21 март – 20 април
Днес ще постигнете поне една отдавна гонена цел. Ще стигнете целта на дейности и амбиции, които движите от доста време. Вероятно ще водите битки със закона, ще ви връщат за нещо забравено, но в крайна сметка работата ще се уреди и ще минете на нов етап на личното си и професионално развитие. Слушайте вътрешния си глас и ще си спестите някои грешки. Може да се втвърди подхода ви към някои близки или колеги, но без натиск в момента работа не се върши и нещата трудно се уреждат.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Днес от плещите ви ще падне поне един товар, а в следващите три дни ще се натоварите повече с пари и придобивки. Не започвайте нищо важно, а довършете започнатото и ще оберете плодовете на труда си. Децата са на път да завършат училище, а и вие заедно с тях завършвате цикъл на големи напъни и натоварвания. Ще се случват и непредвидени и нестандартни неща, а родените от обед до утре на обед ще имат нестандартна ориентация и подход в живота. Съветът на деня е да ограничите кръга от познанства.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
Денят ще донесе много варианти на избор, но ако искате да не си навличате излишни грижи не правете никакъв избор и отложете взимането на важни решения за следващите три дни. До вечерта с успех ще разрешите поне един проблем, който отдавна ви тревожи. Опитайте да приключите с ангажименти, за които сте дали обещания или сте вложили много пари и усилия. Вечерта ще получите нестандартно предложение. Днес и утре ще се раждат и децата, които ще ни накарат да променим възгледите си и някои законови положения.
Работа-5
Пари-6
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Рак 22 юни – 21 юли
Труден и рисков ден, особено за родените в третата декада. Вероятно е да влезете в особена ситуация, в която няма да знаете как да реагирате. Пазете се от случайни контакти и запознанства. Желателно е да прекарате този ден в покой и максимална изолация от хора, които могат да ви създадат проблеми. Ако започнете нещо ново бъдете сигурни че ще се появят проблеми с документи и общи средства. Вечерта може да се случи нещо неочаквано и непредвидено, което да промени из основи отношения и връзки.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Родените в третата декада може да приключат успешно работен цикъл или програма, която ще им донесе придобивки и пари. Не се занимавайте със странични и разсейващи неща. Концентрирайте се над преките си задачи и отговорности и до вечерта ще се похвалите поне с една победа. Каквото остане недовършено и без ангажираност от ваша страна още утре ще зацикли и ще ви създаде проблеми. Не започвайте нищо ново и важно преди да сте разчистили терена на старите ангажименти. Съдбата ще ви даде силен коз.
Работа-6
Пари-6
Любов-4
Късмет-6
Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември
Ден на пасивност. Препоръчва се изолация от външния шум, от проблемите на околните и от конфликтите на работното място. Запазете неутралитет, гонете преките цели и задачи. Всичко, което приключите до вечерта ще ви донесе пари и придобивки още в следващите дни. Навлизате в силен и творчески период. Не се разсейвайте със странични връзки, сложете в ред отношенията с партньори. Стартът на новите дела отложете за 21-22-и. Ден за прочистване и пречистване от насъбраната шлака в тялото и душата.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Везни 23 септември - 22 октомври
Родените в третата декада ще бъдат подложени на масиран натиск и атака. Внимавайте във връзките. Може да си имате проблеми със закона и с неговите служители. Нещо особено ще се случи, което може да измести фокуса на отношенията ви в съвсем различна посока, която ще ви коства доста жертви и неприятности. Останете където сте, внимавайте при пътувания и не поемайте излишни служебни задачи. Това, което ви прехвърлят като ангажимент ще ви донесе само грижи. Вървете си по пътя и не поглеждайте встрани. Утре всичко ще се промени.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес сте пред водопад от промени. Пригответе се за скок в личната програма. В момента е добре да се довърши всички обещано, да се сложат в ред връзките и да се приключат професионалните задачи влачени от доста време. Тази вечер ще донесе водовъртеж от пробеми, ще скара трима, но може да сдобри двама. Пазете се от всичко неочаквано, което не можете да контролирате или съдържа непредвидими елементи. Не започвайте нова връзка и не подписвайте нов договор. Доверете се на гласа на интуицията.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес ще направите пробив на работното място. Ще се случи нещо особено, което ще ви даде предимства. Добре е да приключите задача, с която ще облекчите работата на шефовете си и ще може да си докарате допълнителни пари. Противопоказно е да се бърза, да се поемат непредвидени ангажименти преди да са приключени старите и да е направена инвентаризация на отношения и ресурси. В утрешния ден ви чакат награди за положените днес усилия. Прочистете се от всичко вредно и негативно. Спазвайте диета.
Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари
Ден на непредвидени усложнения в работата и в живота за родените в третата декада. Лош ден за запознанства, за поемане на нов ангажимент, особено от хора, които не познавате добре. Не подписвайте нов договор за работа. Каквото отложите за следващите три дни ще ви донесе късмет и предимства и ще ви спести излишните разходи. Добре е да приключите определена задача и дейност, да се отделите от общата работа и общата сметка с хора, които носите на гърба си. Останете пасивни към личните забележки.
Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Случващото се в момента работи за личната ви кауза и работна програма. До вечерта ще се променят отношения и връзки и това, което не е могло да стане ще се случи и получи. Работете методично над задачите, които се стремите да приключите и ще имате напредък. Ден за постигане на крайни цели. И ако наистина постигнете отдавна гонена цел, поспрете тази вечер, направите си инвентаризация на пари, връзки и отношения и не бързайте да започвате нещо ново. Утре ще имате повече разходи, но ваш близък човек ще спечели.
Работа-6
Пари-6
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
Символи на деня са урната и двата съда с жива и мъртва вода. Нещо в живота ви ще се приключи, но друго ще изкласи и даде плод. Постарайте се да придвижите до победен край проекти и задачи. Чакайте допълнителни пари и финансиране в следващите дни. Животът ще направи рокади и до два дни ще ви изведе от лична или професионална криза. Движете се оптимистично, но не предприемайте нищо ново, ако интуицията и вътрешното ви усещане ви подканват да изчакате. Свършете това, което вече сте обещали.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4 /монитор

Видяна: 17385 пъти


Публикувана на
19 Юни 2017 година

Още статии


Топ новини
Какво ни очаква...

Овен
Това е седмица, в която да се огледате в очите на другите. Говорете по-малко и се вслушвайте в думите на близките ви. От тях може да видите знак, който да ви подскаже, че грешите някъде....

Недостъпните...

Любовните игри никога не са били лесно нещо. Лесното отблъсква, а трудното привлича, но дори и това е до време. Когато говорим за флиртове и процес по оформяне на сериозни отношения, не можем да...

Как ще сме на...

Овен 21 Мар - 20 Апр
Вероятно ще се наложи да вземете болезнени решения. Родените около 1 април да не противопоставят личните на професионалните отношения. В организма ви се събуждат мощни...

Кои жени са...

Има жени пожари, жени, които излъчват един много специфичен сексапил и карат всеки мъж да се обръща след тях. Те са не просто красиви - те са страстни и тази тяхна страст им помага във всеки...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info