header

Собствено Търсене

Петък, 20 Юли 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ще ни поднесат звездите в четвъртък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какво ще ни поднесат звездите в четвъртък

Овен 21 март - 20 април
За вас предстоят два трудни и объркващи сметките дни. Ще се почувствате изключени и от сметките на близки и приятели. По някакъв начин ще ви бъде засвидетелствано незачитане. Сякаш всички са заети със себе си и опират до вас само ако имат лична нужда. В такъв момент ще ви се отворят очите за това кои са истинските ви близки и приятели. Не планирайте за утре вечер пътувания и важни срещи. Днес и утре ще изпиете горчивата чаша на болката и разочарованието. Старото си отива, оставете го да си върви по пътя.
Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Телец 21 април – 20 май
Всичко, което правите днес ще се окаже в бъдеще фундамент на важни за вас действия и бизнес инициативи. Не пестете усилия, средства и материали. Вложете максимум усилия и се постарайте работата да тръгне качествено и в срок. Използвайте този ден активно и за лечения, за укрепващи и оздравителни процедури. Енергийният ви потенцал нараства. От утре и парите ще са повече, така че ще може да си позволите малко повече разкош. Не планирайте за уикенда нищо рисково и несъгласувано с партньорите.
Работа-6
Пари-6
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5


Близнаци 21 май – 21 юни
Поставете парливите въпроси на масата за преговори. Всичко, за което се разберете с близки и партньори ще стабилизира положението ви в работата и в личния живот. Не лъжете. Навлизаме в период на реконструкции. Старото се руши, поводи ще се намерят. Ще се промени от раз това, което искате и това, което не смятате да променяте. Подпишете нови договори, вложете усилия и средства в нови проекти и дано това не попречи на старите ви връзки. Светът върви напред, ако не се промениш после няма да може да го догониш.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4


Рак 22 юни – 21 юли
Повишават се изискванията към вас. Ще се наложат промени, ще ви поставят ултиматуми и сами ще се държите ултимативно. Не разчитайте много на приятели. Опитайте сами да се справите и придвижите належащите задачи. Този ден се свързва с основата и фундамента. Всичко трябва да се изпипва и прави здраво и надежно. Ако в нещо постъпите неангажиращо ще изпуснете контрола в ситуацията и ще си имате неприятности. Вероятни са здравословни неудобства. Не отлагайте във времето належащите прегледи и процедури.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Лъв 22 юли – 22 август
Днес се събуждат огромни сили. Ще се решите на промени и начинания, които сте отлагали за неопределено време. Сега е момента да направите своя изпреварващ ход. Ден на постамента и основата. Нищо не бива да ви убягва. Заложете здрави основи на всичко, което предприемате. Не се колебайте да поставите условия и ултиматуми. Ще получите откровение за пътя напред и за действията, които ще бъдат най-добри за вас в създалата се ситуация. Използвайте като щит и меч тези, които напират да се изявят.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5


Дева 23 август – 22 септември
Навлизаме в период, в който старото се руши, има нужда от ремонти и преустройствени дейности у дома и на работното ви място. Заемете се активно и със здравето си. Идете на прегледи и консултации. Нищо не бива да се оставя за друг път. Постарайте се да свършите в движение всичко, което възникне като необходимост в днешния ден. Включете в действие лични и семейни резерви. Днес правим инвестиции и в ученето на децата. Ще се наложат доста разходи. Дано сте ги планирали. Сънищата ви показват дали при вас всичко е наред в секса.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4


Везни 23 септември – 22 октомври
Тежък ден за родените в първата декада. Утре и другите ще се поизпотят с неотложни ангажименти към близките и децата. Този ден изисква да сте в час с настъпващите промени и рокади и да се опитате да изпреварите някои от тях. Не си пестете силите в посоката, която ще обезпечи семейните нужди. Ще съжалявате за всичко пропуснато и пренебрегнато, както и затова, което сте „претупали” и за което не сте се постарали. По-организираните и активни колеги ще ви изпреварят и ще се опитат ди ви откраднат повишението.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ден свързан със строителството, реформите и новите начинания, които ще изискват да включите в действие всички резерви. Ще се наложат допълнителни разходи и за децата тръгващи на училище. И на работното място претенциите ще са големи, особено ако зъкъснеете да предявите своите. Заемете се с лечение, не пропускайте назначените ви процедури. Всичко, към което се отнесете с пренебрежение ще ви се стовари на главата през уикенда и ще ви развали планираното пътуване и почивката.
Работа-6
Пари-5
Любов-4
Късмет-6
Здраве-5


Стрелец 23 ноември – 21 декември
Не оставайте нищо на случайноста. Погрижете се за належащите ремонти и размествания у дома. Прегледайте наличностите и вижте дали децата са готови за първия учебен ден. Изискването е да се подходи отговорно и на момента към всичко, което не търпи отлагане. Дайте всичко от себе си и на работното място. Поставете изискванията си. Ден на откровения, които ще ви помогнат да сте на точното място в точния момент. Сами може да си направите лекарство и да разрешите от раз проблем, който влачите от доста време.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4Козирог 22 декември – 20 януари
Днес и утре ще ви е трудно, ще попадате в ситуации, в които както и да постъпите ще засегнете нечии интереси и ще плащате за услуги, които друг е ползвал. Няма как, ще се наложи да включите в действие резервните сили и средства. Не се доверявайте на никого. Ден на мечката и на мечешките услуги. Всеки мисли и работи повече за собствените си интереси и неглижира общите. На работното място ще ви стоварят чужда отговороност, а и у дома някой ще се опита да ви натовари с всичко, с което не може да се справи.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Водолей 21 януари – 19 февруари
Ден за инвентаризация. Отиват си радостите на лятото, идват отговорностите на есента. Този ден ще остави в миналото неангажиращите и неглижирани връзки, ще ви свали на земята отрезвели за изискването на реалностите. Не се отнасяйте несериозно към всичко, което възникне като задължение или ангажимент. Всичко, което правите трябва да е стабилно, здраво и отговарящо на изискванията. Не се ограждайте в куклен дом, направете неизбежните рамонти и подобрения за зимата. Вижте какви са нуждите на децата.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4


Риби 20 февруари – 20 март
Ще получите неочаквано вдъхновение как да решите с един удар два проблема. Действайте активно, използвайте всяка възможност за устройване на ново място и при по-добри условия. Рискувайте в рамките на умереното, направете реформите, които отлагахте. Не си позволявайте да си спестите усилията или да прехвърлите отговорноста на някой друг. Ще успеете, ако направите всичко здраво, ако не пестите материали и усилия и си поемете отговорностите. Край с лежерното поведение от лятото.
Работа-6
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5 /монитор

Видяна: 19642 пъти


Публикувана на
14 Септември 2017 година

Още статии


Топ новини
Какъв цвят е...

Цветът на вашата аура разкрива много за личността, която се крие във вас. Знаете ли, че всеки зодиакален знак има своя цвят аура. Кой е вашият, вижте в следващите редове.

Какво ще ни се...

Овен
Нищо важно не започвайте сутринта. Внимавайте какви забележки правите. Насъбраното неудовлетворение може да избие по незначителни поводи. Отложете за следобед разговорите, които изискват...

Как зодиите...

Овен
Обвиняват децата

Жени: “Иване, къде си ми сложил боксовите ръкавици? Не си ги пипал? Значи е брат ти. Петре! Ела тук. Къде са ми боксовите ръкавици? Какво “ама, мамо”? ЗНАМ,...

Кой как ще я...

Овен
Днес и утре много неща в живота ви може да се объркат. Ще излязат на светло информации скривани преди. Важното и неотложното свършете до обед. От обед до утре на обед властва петелът,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info