header

Собствено Търсене

Петък, 22 Февруари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

С какво ще ни изненадат звездите в четвъртък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 24583 пъти


PlovdivMedia - С какво ще ни изненадат звездите в четвъртък

Овен
Рисков и тежък ден. Новолунието изсмуква жизнените ни сили. Очертават се семейни битки и разправии. Родители и деца не мислят и не действат синхронно, харчат се пари за излишни неща, казват се думи, които е добре да си спестим и се започват отношения, които ще приключат с фиаско и за двете страни. Останете където сте, не сключвайте нови договори и внимавайте с храната. Вероятни са летни разстройства и намаление на общия виталитет. Проведете прочистваща диета на всички нива. Отложете важните разговори.
o Телец
Ден на фалшиви връзки, на измамно привличане и нечестна игра. Печели се на високо ниво, съобразно подаваната или скривана информация. Не вярвайте и на половината от това, което ви казват и обещават. Сами ще опитате да излъжете и поставите в неизгодна позиция тези, които зависят от вас. Лесно се влиза в конфликти и битки, които на никого няма да донесат полза. Ако в този ден нещо ново се появи в живота ви ще донесе повече изпитания и болка, отколкото радост и надежда. Ограничете контактите, спазвайте диета.
Близнаци 22 Май - 21 Юни
Започнатото днес ще се изкриви, ще изисква повече вложения, усилия и старание от ваша страна, а ползите ще са за друг. Води се нечестна игра и политика, скриват се истини и се изопачават факти. Не бързайте да взимате важни решения и да стартирате нови проекти, от които ще зависи работата и семейния ви живот в бъдеще. Родените в третата декада ще подкрепят неточните хора, които няма да им върнат жеста. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, точно в такъв момент лесно ни се въздейства.
Рак
Предстои новолуние във вашия знак. Денят е неблагоприятен за планирано раждане. Енергията е на кота нула. Трудно е да си поемеш дъх и да се внедриш в нова среда. Тъмните сили вършат тъмните си дела, обсебват и използват и най-добрите ни намерения в своя полза и интерес. Всичко предприето днес, особено с голяма амбиция и желание ще донесе само болки, нещастия и безпаричие. Не вярвайте на обещания и не давайте такива. Не носете изделия от кости и рога, дистанцирайте се от натрапниците.
Лъв
Един от най-тежките дни в сатурновата ви дупка. Очаквайте опити за манипулация и въздействие. Ден на фатални срещи, на опасни връзки, на неприятни влияния, които ще ви вкарат в кошарата на измамата и принудата. Не подписвайте нови договори, ако не искате да загубите царствената си корона. Отдавате енергия, екстри и придобивки на хора, които не заслужават доверието и жестовете ви. Около вас се навъртат измамници, които може да повлияят на близките ви в желанието да се доберат до вашите пари и услуги.
Дева
Днес се играе по най-фините струни на личната ни амбиция, страсти и желаия. Венера във вашия знак долива масло в огъня на привличанията и ви вкарва в капана на неравностойните любовни връзки. Действята ви в този ден ще ви донесат повече неприятности и конфликти, отколкото щастие и печалби. Не се доверявайте на никого, не подписвайте нови договори и не отивайте на първа среща. И втората ще се окаже подвеждаща и ограбваща. Спазвайте диета на всички житейски нива и ще си спестите неприятностите.
Везни
Бъдете особено внимателни, не предприемайте нищо важно и отговорно. Пътя ви пресичат хора на риска и такива, които може да ви вкарат в беди и в преразход на сили, средства и възможности. Не се съгласявайте с чуждите условия и не сключвайте нови договори. Трудно ще откриете уловката в предложенията, които получавате. Днес конкуренцията и враговете ви правят отчаян опит да завладеят част от личната ви територия, да ви елиминират от пазара и да сложат прът в колелето на голямата ви амбиция. Не планирайте и секцио.
Скорпион
За вас този ден ще донесе ползи, дори и да не се стараете толкова. Случват се събития, които ще извадят от играта големите ви конкуренти, ще отклонят нечия агресия или намерения за провокативни действия спрямо бизнеса и хората, на които държите. Ще научите опасни тайни, които ще ви изкушават да изнудвате някого. Не позволявайте трети лица да действат чрез вас. Може да се окажете оръжието в нечии ръце. Не участвайте в съвместни инициативи и бягайте от опасни връзки. Родители и близки ще ви подкрепят.
Стрелец
Ден на любовни предателства, но не толкова в сексуален, а в материален аспект. Не споделяйте свои и чужди тайни. Връзка, която смятате за сериозна ще се окаже фалшива. Идеите, които разкривате може да бъдат предоставени на друг и реализирани от трети с печалба в бъдеще. Ден на фалшивите връзки. Играе се начестно и подмолно, взаимно се елиминираме и си вредим. Неблагоприятно за любовно обяснение и годежи. Прекъснете ограбваща връзка, не вярвайте на думи и сълзи. Утре ще усетите накъде да вървите.
Козирог
Новолунието противопоставя Слънце и Луна на Плутон и Сатурн от вашия знак. Днес няма да минете без конфликти и излишно противопоставяне с родители и деца. Гонете от съзнанието си фалшивите връзки, не планирайте отговорни срещи и запознанства. В живота ви може да влезат хора, които да ви донесат ограбващи положения, рискове и болка. Спазвайте диета, възможни са хранителни проблеми и разстройства. Сега е момента да се разделите с всичко вредно и разболяващо и да поемете по нов път в следващите дни.
Водолей
Един от най-опасните дни в лунния цикъл. Хората се суетят, енергията им отслабва, лесно се предизвикват конфлити и се стига да битки. Взаимно се изтощаваме, от което ще се възползват трети лица. В момента когато двама се карат ще спечели третият, който нахъсва спорещите или провокира конфликта. Нищо важно да не се предприема. Не позволявайте да ви влияят и да ви дават непоискани съвети. Рискувате много със запознанствата от този ден, както и с работата, която се каните да започнете в момента.
Риби
За вас животът ще предостави възможност да заемете нечие място, да елиминирате конкурент или да използвате нечия елиминация. Разширявате влиянието си в групата, в която действате и се изявявате. Пред очите ви се сриват авторитети и досегашни любимци. Не взимайте окончателно решение, дори и да ви предложат нещо изгодно. Утре ще се събудите с ясното чувство кое е най-доброто за вас и ще си го поискате. Днес нищо не е такова каквото изглежда. Взетите решения ще се коригират в бъдеще или няма да бъдат изгодни.монитор

Публикувана на
12 Юли 2018 годинаОще статии


Най-четени
Кои са...

Това са 4-те зодии, които прелъстяват най-много и се забъркват в любовни истории непрекъснато.
Телец
Като един от най-чувствените знаци, Телците съвсем заслужено...

Как ще сме този...

Овен
Денят е много благоприятен за нови начинания, за сключване на нови договори, за сделка с имот и недвижима собственост и за преместване на ново работно място. Направете крачката, която...

Кои зодии ги...

[b]Време ви е за промяна. Трябва ви нещо силно и разтърсващо, което да ви покаже отново, че светът е хубав. За тези няколко зодии ще дойде нова и свежа любов, която ще промени много неща в живота...

Кои да отпуснат...

Овен
Хармоничен ден, работата ви спори, стига да не влизате в спорове. Делете по равно отговорности и придобивки. С такъв подход ще изживеете спокойни мигове у дома и на работното място. С...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info