Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои този петък да не избързват

Видяна: 29585 пъти

Овен
Чудесен ден за нови срещи, за нови начинания, за нов поглед върху света и мястото ни в него. Всяка среща ще е от значение. Ще се появяват хора и шансове, които отдавна сте търсили. Подпишете нов договор, търсете съюзници и съмишленици и се постарайте да бъдете честни в отношенията си. Но може би най-хубавото е, че от днес на обед до утре на обед не се пълнее. Храната изцяло се превръща в енергия, така че позволете си повече хранителен разкош. Не чакайте втора покана и в любовта. Днес всичко ще зависи от личната ви активност.
o Работа6
o Пари5
o Любов5
o Късмет6
o Здраве5
Телец
Не избързвайте. Родените в последните дни на зодията може да направят необмислен ход в първите часове на работното време. Но с напредването на деня ще се появи светлина в тунела от грижи и неприятности. Ще ви се обаждат с предложения и покани, а и вашите изисквания и условия ще бъдат приети. До вечерта ще направите стабилизираща крачка в личните и делови отношения и ще подредите поне част от личния си пъзел. Планирайте обилен обед и вечерта не се ограничавайте. До утре на обед не се пълнее.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Близнаци
Този ден ще разпредели изисквания и тертории на влияние. Време е да поговорите с децата и с колегите, които се опитват да се измъкнат от някои техни отговорности. Поставете с една дума и жест всеки на мястото му, за да не ви дойде нанагорно още утре. Не поемайте несвойствени задължения или такива, които друг е поел като свой ангажимент. Родените в първата декада може да имат и юридически притеснения поради избора на близките и любими хора. Днес при вас е в сила поговорката „болен здрав носи”.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Днес родените в последните дни на зодията от последни може да станат първи по успех и рейтинг. Вероятни са срещи с очаквани и неочаквани покровители. Условята ви ще се приемат при преговори. Опитайте да сключите нов договор. Не се страхувайте да почукате на заключената в миналото врата и в любовта. Този ден ви дава неограничени възможности и пълномощия за постигане на стабилизиращи цели. Планирайте гала обед и вечеря, на които може да направите или получите предложения. Днес не се пълнее.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет6
o Здраве5
Лъв
Не бързайте, късметът ви идва към обед. До вечерта може да постигнете невъзможното и непостижимото преди. Родените в първата декада са в по-силна и пренасочваща позиция. Ще доминирате при преговори, ще насочвате околните към нови полета на амбиции и желания, които ще са удобни и за вас. Вероятно е да сключите чудесен договор и да подновите стара връзка. Планирайте за уикенда срещи, за които не е останало време. Навлизате в тридневен успешен период. До утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете.
o Работа6
o Пари5
o Любов5
o Късмет6
o Здраве5
Дева
Срещите ви до обед носят късмет и възможности за допълнителна печалба, а отложеното за следобед ще ви вкара в положения, в които ще играете подчинителна роля. Не планирайте за уикенда тежки натоварвания и гостувания, които ще ви дойдат в повече. Обърнете внимание на храната. Днес диетите са противопоказни. Дайте воля на насъбраните чувства, поплачете си тайно или пред някой, който ви разбира. Правете това, което ви идва от вътре и ако тръгнете несъзнателно в дадена посока продължете и стигнете до край.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Везни
Всичко може да се постигне и уреди в днешния ден. Дайте възможност на творческата ви сила да се изяви навън. Явете се на конкурси, уредете си публична изява и се рекламирайте по всички възможни начини. Може да подпишете изгоден договор, да си стиснете ръцете с верен партньор, с който дълго да работите и двамата ще сте доволини от връзката. Защитавайте убежденията и идеалите си. Ако ви се налага избор изберете това, което ще ви издигне на стабилизиращи и почетни позиции, а не това, което носи само пари.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Скорпион
Ден с възраждаща и стабилизираща сила, особено за родените в третата декада. Уредете си среща с евентуален спонсор. Търсете начин да влезете в нова среда, да започнете нова или допълнителна работа. Сега е момента да си стиснете ръцете за една отдавна подготвена сделка. Постигате съгласие при преговори, а и в семеен план предложенията ви се приемат и одобряват от партньора и децата. Обърнате повече внимание на храата, пригответе барбекюто. От днес на обед до утре на обед не се пълнее, яжте без ограничения.
o Работа6
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Ден за пътувания и командировки, за преговори и установяване на полезни за бизнеса и личния ви живот връзки. Ако нещо ви тегли в дадена посока тръгнете натам, зарежете неприятната работа и изживейте моменти, които дълго няма да забравите. Не е ден за диети, както по отношение на храната, така и в личните връзки и дейности. Не може да се играе половинчато, дайте всичко от себе си, покажете кого цените и кого обичате. При тежки обстоятелства защитите нечие достойнство и така ще си спечелите приятелство за цял живот.
o Работа6
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Козирог
Ден за напредък и постижения. Очертава се възможност да се сключат ползотворни и дълготрайни договори, да се намерят спонсори и уредят пълномощия. Активизирайте се в посока на основната си цел. Не се страхувайте да влезете в битка за защита на права и лична територия. Може да спечелите дело, да уредите имот, да влезете в нова среда и да играете стабилизираща роля в живота на близките и децата. В този ден диетите са противопоказни, обернете внимание на храната. Ден на неочаквини приключения и предложения.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Водолей
Изчакайте си шанса, който непремено ще дойде към обед. Очаквайте обаждания и делови предложения, от които в последствие може да се започне и любовен роман. Защитете нечия позиция и влезте в битка за приятелските интереси. Сега е момента да влезете в нова среда, да подпишете нов договор, да осъществите връзка с чужбина и да получите шанс за паралелен бизнес. Отглеждайте се, късметът и любовта вървят до вас. Дано заради едното не изпуснете другото. Диетите са противопоказни.
o Работа6
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Риби
Родените в третата декада започват деня с шансове за повишение, с възможност за големи поръчки и придобивки. Втората половина на деня е проблемна повече за родените в първата декада, които ще пропуснат срещи или обаждане от важно значение за кариерата, бизнеса и личните им връзки. В този ден програмата ви е разпокъсана, плановете се променят, оказва се, че зависите от друг, който не си е на мястото или не е подготвен да поеме отговорност. Ще се наложи да се справяте сами със свои и чужди дела. Не е време за диети.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е шестица. Време е за любов, но и придобивките няма да са малко. Тази есен ще оберете богата реколта и ще пролучите продложение, което през 2019 г. може да промени местоживеенето, работата и кариерата ви. Предстои ви преход в нова среда, който ще остави в миналото старите приятелства и връзки.
Родените днес, особено към обед ще имат изключително влияние в обществото. Другите ще се съобразяват с тях. Ще са хора на изкуството, но и на закона в модата. Ще прославят рода си. Скорпиони ще са най-големете им приятели, спонсори, покровители и любими хора, на които винаги ще може да разчитат. На всеки 12 г. в живота им ще настъпват генерални промени към добро.
Заченатите днес ще са сложни личности, които ще преживеят трансформации и премеждия, ще започнат от нулата и ще постигнат много, но може да имат много по рождение и да го загубят. Три пъти ще започват отначало. Не бива да играят хазартно.монитор

Публикувана на
12 Октомври 2018 година