header

Собствено Търсене

Вторник, 23 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще я караме тази неделя

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 19642 пъти


PlovdivMedia - Как ще я караме тази неделя

Овен
Ден за физически и душевен релакс, за почивка и приключения. Ще получите нова информация, която ще помогне в понеделник да тръгнете от нова позиция и да се справите с натрупаните проблеми. Променете прическа и визия и животът ви ще се промени към по-добро. Вземете решение и не го променяйте независимо обстоятелствата. Утре сутринта ще бъдете обект на психично и емоционално въздействие. Изградете си защити срещу желанията на някой да се възползва от личната ви активност и борбеност.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Телец
Днес полезните продукти се усвояват чудесно. Отделете достатъчно време за релакс и козметични процедури. Опитайте да се освободите от минали зависимости и от нещата, които ви пречат да живеете щастливо. Ден за прочистване на отношенията и за обвързване с нови партньори. Символи са пръстенът и колелото. Някой ще се реши за прав път да се обвърже, друг ще повтори или потрети. Надеждата е, че всичко ще тръгне по нов начин, по-успешно и различно от преди. И дано усещанията ви се окажат верни.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Близнаци
Денят завърта своето колело и което е било отгоре отива отдолу. Ще се чувстват притеснено родените във втората декада. Намалете натоварването, не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Отделете няколко часа лично за себе си. Посетете център за душевен и физически релакс, изпробвайте нова визия, репетирайте изказванията си за утре и потърсете нова информация за решение на старите проблеми. Важното за утре насрочете за следобед, когато и родените в третата декада ще излязат от омагьосания кръг, в който нищо не зависи от тях.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Прекрасен ден, стига да не си поставяте отговорни задачи, а да насочите цялото си внимание към релаксиращите и оздравителни процедури, които отдавна се каните да направите. Не позволявайте да ви притесняват, излезте от скоростната писта, намалете оборотите. Бъдете сигурни, че ако в този ден си починете добре и проведете укрепващи тялото и душата ви процедури утре ще се справите прекрасно със задачите на работното място. Тази вечер може да получите и допълнителна информация, която ще ви даде липсващите козове.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Лъв
Ден за тестване на нова козметика, на нови методи за релакс, душевно и физическо обновление. Полезните продукти лесно се усвояват, усещате кое е полезно и стимулиращо за тялото и душата ви. Търсете нова информация за старите си проблеми. Може да получите ценен съвет от капацитет в интересуващата ви област. Денят е магичен, отхвърлете като стара дреха тежестите на миналото. Пременете се в новите одежди на новите надежди и очаквания. Съдбата завърта своето колело, утре ще заемете силна позиция.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Дева
Родените във втората декада ще срещат опозиция и неразбиране от страна на близки и приятели. Ще трябва да се обяснявате надълго и нашироко, за да убедите другите да ви съдействат, да ви оставят на мира или да тръгнат с вас към приятни и зареждащи места. Отделете време за козметични процедури, посетете места, които винаги ви зареждат и одухотворяват. Не планирайте за утре до обед важни инициативи. Обстановката ще се промени, ще са необходими корекции на плана в движение, за да запазите силните си позиции.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Везни
Днес много неща се променят, изискват бързата ви и адекватна реакция, за да решите проблемите, които не търпят отлагане. Ако постъпите несериозно и не обърнете внимание на влошената ситуация в следващите дни ще загубите контрола, ще влезете в неприятни зависимости и ще губите позиции. Този ден ви дава шанс с един замах да решите из основи проблема, да вземете инициативата в свои ръце и да поставите условията си. Край с изчаквателната политика. Намерете време за почивка и релаксиращи процедури.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Символи на деня са пръстенът и колелото. Направете предложение и чакайте такова. Има някаква особена магия около вас. Всичко ще става както го искате или сте си го представяли. Ще решавате старите проблеми, ще си връщате загубени позиции, ще излизате на нова навивка в личния и обществен живот. Поне една ваша мечта вече е на път да се реализира. В този ден може да изчезнат или да се преодолеят притесненията и нещата, които ви пречат да живеете щастливо, да се радвате на любов и разбиране. Действайте.

o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
o
o Стрелец
Ще сбъркате, ако се оставите да ви притискат с изисквания и да ви водят за носа. Някой ще се опита да ви наложи идеите си и да ви вмени като ваша отговорност личните си амбиции. Нищо да не се споделя преди да сте го стартирали или приключили успешно. Конкуренцията прави силен ход. Постарайте се да не нервничите независимо какво се случва. Сънищата от тази сутрин показват основата на проблема и начините да го разрешите. Намерете време лично за себе си, позволете си разпускане и релакс на приятно място.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Козирог
Време е да се разчисти терена за новите инициативи и да се помисли за нов подход в променената ситуация. Полезните мисли и продукти лесно се усвояват. В случаен разговор може да получите нужната ви информация и да си решите проблема. Обръщайте внимание на подробности и детайли. Може да ви хрумне великолепна идея. Не се месете в избора на децата и търсете начин да се справите с проблемите си самостоятелно. Днес децата се държат като пораснали, а родителите като остарели и помъдрели. Ролите се разменят.

o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Водолей
Ако ви се отдаде възможност да решите стар спор или проблем направете го кардинално и от раз. Не действайте половинчато в желанието да не обидите някого. Този ден сваля картите, позволява да се изчистят отношенията и да се стъпи на стабилна осова при новите изисквания и промени. Ден на пръстена и колелото. Помислете и за обвързване, ако вече окончателно сте развързали ума, ръцете и сърцето от старите връзки. Дайте си сметка за ситуацията, в която се движите и ще вземете правилното решение.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Риби
Днес може да се намери изход от тежка и напрегната ситуация. Ще се събудите със свежа идея, която през деня ще узрее и ще помогне да постигнете нещата, за които отдавна се трудите, настоявате или подканяте някого. И ако до днес сте молили за нещо, то в момента ситуацията ще се промени, колелото ще се завърти и другият ще трябва да се моли и да иска от вас съдействие, любов и услуги. Постарайте се да използвате всеки шанс и вариант, които ще предложи съдбата. Хората на изкуството ще дочакат своята муза.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Ч.Р.Д
Личната ви година е шестица. Тенденцията е към любов, зачатие и узаконяване на семейни отношения и имоти. Идват придобивки и повишение, възможности да се почувствате обезпечени и отговорни. Това ще позволи през 2019 г. да направите своя нов избор и ход в нова среда, на нова работа или в нов дом.
Родените днес ще са изключително талантливи, музикални и артистични деца. Ще бъдат родоначалници на нови течения в модата и изкуството, за тях ще се пише и говори. Постарайте се рано да откриете дарбата им, която ще ги прослави и обезпечи.
Заченатите днес ще са тотално зависими от съдбата, от кармата на рода и страната си. Това са деца на случая. Случайностите ще ги лашкат в една или в друга посока, трудно ще си планират и направляват живота и почти нищо няма да зависи от тях. Вероятно и случайно ще бъдат заченати. монитор

Публикувана на
21 Октомври 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво ще ви...

Овен
Предстои преобразяване, промяна в нагласата и благоприятно стечение на обстоятелствата позволяващо да постигнете важна цел и да реализирате печалби. Чакайте придобивки и покани за делови...

Кои зодии си...

[b]Има няколко зодии, които често разиграват другите, без да чувстват вина и да смятат, че това е нещо непростимо. Те показват интерес, флиртуват, държат се мило и сякаш са влюбени, но в същото...

Как ще сте с...

• Овен
Днес всяко начинание ще е успешно, особено за родените до 1 април. Активизирайте се максимално, подпишете нови договори, организирайте срещи и делови разговори, предложете брак. Сами...

Защо ви...

[b]На всеки от нас му се е случвало, поне веднъж в живота, да усети как друг човек започва да го игнорира напълно. В такъв случай ние обикновено се опитваме да протегнем ръка и да постигнем мир с...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info