header

Собствено Търсене

Сряда, 23 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

За кои петък няма да е ден на майсторите

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 19215 пъти


PlovdivMedia - За кои петък няма да е ден на майсторите

Овен
За родените в първата декада този ден ще донесе късмет, напредък, постижения и шанс да се печели повече. Приемете всяка покана и предложение. И ако до момента сте строили планове и сте мечтали време да превърнете всичко това в реалност. Вътрешната ви енергия е достатъчно силна. Ще се справите с проблемите и ще излезете победители на финалната права. Ако подтиснете ентусиазма и не дадете воля на потенциала си да се излее навън и да върши работа може да се разболеете. Сега е момента да покажете истинските си възможности.
o Работа5
o Пари6
o Любов5
o Късмет6
o Здраве5
Телец
Увеличете натоварването но не и до степен да си навредите здравословно. Днес пасивността е нежелателна, но и деловата активност трябва да си има граници. Включете се в престижни участия и събития, рекламирайте се и търсете начин да привлечете погледите на всички нива. Днес се поръчват, правят и поправят бижута. Може да сътворите своя уникат и шедьовър. Реализирайте всяко хрумване и търсете идеи навсякъде около вас. Позволете си релакс тази вечер, препоръчителни са водни процедури.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Близнаци
Тежък ден за родените до 1 юни. Може да бъдете провокирани и изместени от престижна позиция. Ще се наложи да доказвате права и позиции, да защитавате пълномощията и придобивките си. Пазете си документацията, не бързайте с инициативите, за които се изисква щателна подготовка. Днес не бива да си пасивен, но и необмислената активност ще даде възможност на конкуренцията да намери слабото ви място, да ви провокира и елиминира. Натоварете се повече физически, но във всичко трябва да има мярка.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Днес не се препоръчва пасивност, нито прекалено натоварване. Намерете баланса в отношенията, настройте се и на самозащита в местата, където очаквате атака. Насочете част от потенциала си към творчество и опитайте да направите първите стъпки в нов бизнес. Хобито ви може да започне да носи приходи. Внимавайте, във въздуха витае агресия. Може да се очакват разправии и ответни действия, ако навлезете в чужда територия. Сънищата от тази нощ разкриват личния ви потенциал и са своеобразна проверка на силите ви.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Лъв
Ден на напредък и важни постижения за родените в първата декада. Подписаните договори и уредените сделки ще пренастройват работата ви, ще насочват личния ви потенциал в много по благодатна и успешна посока. Може да спечелите конкурс, да привлечете спонсор и да се окажете търсеният кандидат за определена работа и позиция. Не оставайте пасивни, участвайте активно при разпределяне сферите на влияние. Днес може да направите качествен скок в дейността си. Увеличете и физическото натоварване.
o Работа6
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Дева
Настройте се на активна самозащита. Родените в първата декада ще трябва да влязат в планирани и непланирани битки, да защитават позициите си със зъби и нокти, да отблъскват обединената атака на конкуренцията и да намерят нови начини и методи за печалби. Ще ви бъде отказан определен достъп и дълго може да чакате по опашки за документи и разрешителни. Намерете време за личното си хоби, за работа и дейност, която не само ви успокоява, но може да носи и приходи. В момент на криза ще намерите търсеното решение.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Случващото се в този ден ни вади от летаргията, изисква активни действия в местата на личните ни интереси. Не може да си позволите да останете пасивни в момент, когато се разпределят пари и позиции. Очертават се сблъсъци на интереси на работното място и нелоялни опити за елиминация. Настройте се на активна самозащита или на атака. Следвайте неотклонно целите си. Днес без битка няма да има победа. Може някой друг да извоюва и за вас определени екстри, но все пак трябва да дадете и нещо от себе си.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Скорпион
Ще се налагат нови методи на работа, ще се въвеждат нови закони и разпоредби, изискванията към в вас и дейността ви ще се повишават. В такъв момент трябва да си готов на битки за защита на права, пари и територии на влияние. Пасивността е вредна и даже разболява. Изправете се срещу страховете си, не позволявайте да ви отнемат предимство, да ви вкарват в губещи дейности и програми. Препоръчва се интензивно физическо натоварване и неотклонно движение към целта. Не се отказвайте от намеренията си.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Стрелец
Силен ден за родените в първата декада. Явете се на конкурси, участвайте в публични изяви, нека се говори и пише за вас. Ще ви правят безплатна реклама дори и тези, които искат да ви навредят. Този ден отпушва деловата ви и творческа активност, среща ви с подходящите хора и дава предимства на вашите искания пред тези на останалите. Регистрирайте фирми и патенти, вадете разрешителни, кандидатствайте по европейски проекти. Само, който не опита няма да успее. Днес водите битки за бъдещето си.
o Работа6
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Козирог
Денят възражда и стимулира личната ни активност, провокира да дадем най-доброто от себе си и да предявим претенции за парче от общата баница. Печелят тези, които не се страхуват да водят битки и да провокират конкуренцията с нови дейности и начинания. Ще имате възможност да разширите пълномощията и сферата си на влияние. Може да подпишете изгоден договор и да спечелите конкурс. Включете се в съвместни дейности и заедно ще извоювате още победи. Препоръчва се интензивно физическо натоварване. Не си спестявайте усилия.
o Работа6
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Водолей
Ден за пътувания, за огледи и пренастройка на дейността ви. Може да получите изгодни оферти и да влезете в престижна среда. Подписаните договори ще ви осигуряват дълготрайно сътрудничество. И личното ви хоби ще заработи за просперитета на семейството. Включете децата в семейния бизнес, уредете нови поръчки и кандидатствайте за странично финансиране. Не отсъствайте от местата, където се решават важни въпроси касаещи работата и бъдещето ви. Само който не опита няма да успее.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Риби
Родените в първата декада ще срещат прегради на всяка крачка. Може да се отчаят и откажат от целите си. Днес пасивността е губеща и даже разболява. По добре е да водиш битки, дори и да не печелиш всичките, но поне да опиташ и да премериш сили с надигащата се конкуренция. В неочакван момент може да се появи спасителен вариант и подкрепа, от някой с когото в бъдеще ще вървите задно и ще си пазите гърба. Ден за работа с метали и правене на украшения. Излейте сърцето си, творете с ръцете и действайте с ума.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Излизате от лична година четворка, в която натоварването е било максимално, но и придобивките ви не са били малко. В момента назряват промени, които ще отворят нова посока, ще насочат силите ви към друга дейност или работа и може да ви помогнат за преместване и пътувания в чужбина. Личните ви координати се променят, семейството расте.
Родените днес, особено към обед ще бъдат известни, силни и можещи хора, които ще прославят не само семейството, но и страната. Публиката винаги ще ги харесва и ще ръкопляска на изявите им. Ще държат някаква марка, патент или фирмена дейност, които ще ги направят богати. Родените около 30 ноември са големите им покровители, спонсори и любими хора.
Заченатите днес ще бъдат преимуществено момчета. Ще са напористи и готови на битки за защита на свои, приятелски и семейни интереси. Ще ги водят страсти и активност по пътя им напред.монитор

Публикувана на
9 Ноември 2018 годинаОще статии


Най-четени
На кои тази...

Овен
Очертават се опити да ви излъжат и окрадат. Не се предоверявайте, не споделяйте идеи и намерения. Ден, който ще ви откаже от някои илюзии и съвместни начинания. Ще видите една неприятна...

Кои мамят в...

[b]Да бъдеш измамен в любовта е може би едно от най-труднопоносимите разочарования, които човек може да претърпи във връзката. Чувството е ужасно. Тъкмо си мислиш, че си единствената за него и...

Горещи жени от...

Студоустойчиви момичета от Сибир въобще не се страхуват да влизат в ледените води, както и след това да се покажат гордо в социалните мрежи.
Традицията, хората да влизат в...

Какво ни е...

Овен
Ден на отдавна чаканите информации, за които много хора ще почерпят. Благоприятен ден за старт на нови начинания, за постъпване на нова работа и за така чаканото повишение. Поне една...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info