header

Собствено Търсене

Понеделник, 27 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво издават пръстите за вас

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 20191 пъти


PlovdivMedia - Какво издават пръстите за вас

Независимо че нашата външност се дължи на генетика, някои части на тялото ни разкриват информация за това каква личност сме. Носът, веждите, овалът на лицето са част от тях. Сега разглеждаме пръстите на ръцете и по-точно дължината на показалеца спрямо тази на безименния пръст.
Според проучвания дължината на безименния пръст зависи от нивата на тестостерон, на който сте били изложени в утробата и може да има пряко въздействие върху формирането на личността. Вижте три неща, които пръстите ви разкриват за вас.
Ако показалецът е по-дълъг от безименния
С такива пръсти се отличават хората, които са уверени в себе си и са си самодостатъчни. Те биха могли да бъдат добри лидери, тъй като са спокойни, трудно се поддават на емоции. Обикновено не правят първата стъпка, без значение дали става въпрос за бизнес или любов. Не харесват спонтанните решения, а мислят аналитично.
Ако показалецът и безименният са еднакво дълги
Ако вашите безименни пръсти и показалци са с приблизително еднаква дължина, то за вас може да се каже, че сте грижовна личност, добре балансирани. Не харесвате конфликтите и винаги се стремите да ги избягвате, а несигурността ви кара да се чувствате неудобно.
Винаги готови да помагате на другите, вие сте и добър приятел. Лоялността ви е едно от най-ценните ви качества и хората много ви ценят като личност. Винаги успявате да видите светлата страна на нещата.
Хората, чийто безименен пръст е по-дълъг от показалеца, често са много привлекателни, харизматични и очарователни. Те са много добри комуникатори, знаят как да привлекат вниманието към себе си и да го задържат.
В повечето случаи обичат да рискуват и ако нещо не им се получи, не се отказват от него, а намират друг начин да го постигнат. Друго, с което се характеризират са високите цели, които преследват и това, че понякога са готови на всичко, за да ги осъществят.днесбг

Публикувана на
11 Януари 2019 годинаОще статии


Най-четени
Всеки, който е...

[b]8757,70 евро на месец – това е основната заплата на един член на Европейския парламент. Отделно от това, за всеки ден, в който представителите ни присъстват в пленарна зала или в комисиите,...

Какво да ядем за...

[b]Грижата за кожата не трябва да е просто едно нанасяне на крем против бръчки и пазене от слънце. Всъщност, добрата грижа за кожата започва отвътре.
Софи Търнър, специалист по хранене от...

Какви мъже...

[b]Всяка жена е уникална в предпочитанията, нагласите и ценностите си. Няма две еднакви представителки на знака Овен и не можем с чиста съвест да слагаме всички Лъвици под общия знаменател на...

За какво Цар...

[b]50 бона пръсна Цар Киро за правнуче! Мята бесни кючеци, позлатява родата, налива се с уиски за 200 лв. По време на веселбата цялата ромска фамилия се настани върху златни царски тронове.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info