header

Собствено Търсене

Неделя, 25 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни предричат звездите за този вторник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 19398 пъти


PlovdivMedia - Какво ни предричат звездите за този вторник

Овен
Денят има своята светла и тъмна половина. До обед организирайте срещи, делови разговори и посещения, от които ще очаквате да се уреди важен ваш проблем. Дистаниците се стопяват. Ще се разберете по въроси, които в миналото са ви раздалечили. Ще намерите нужните ви лекарства и специалисти. С напредваето на деня получаваме неприятни знаци, появяват се пречки и затруднения дори и в най-прецизно уредените и уговорени начинания. До утре на обед всичко трудно ще върви. Контролирайте чувствата.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Телец
Луна и Слънце ви гледат в нехармонични аспекти. Трудно се оправяте с родители и деца. Ще се налага да давате повече от себе си, да проявявате максимално търпение и добра воля, за да има мир и любов. Ще се наложат срещи с хора, с които в миналото сте се разминали или сте прекратили връзката поради някакви тежки обстоятелства. Най-трудно ще бъде на тези, които ще трябва да се помолят за услуга или да опрат до парите на близки и партньори. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена, може би другият е прав.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Близнаци
Свършеното до обед ще донесе предимства и ще отвори нов път за развитие. Кандидатствайте за нова служебна позиция, уредете си срещи с потенциални партньори и се опитайте да привлечете тези, които в миналото необмислено сте дистанцирали или сте оставили да си тръгнат от живота ви. До вечерта нещо неприятно напира да се случи и да ви развали планираната програма. До утре на обед нищо важно да не се започва, особено ако е само на инат илиот желание да си върнете на някого. Някой вече си стяга багажа.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Денят започва спокойно и с възможост да уредите бързо натрупаните задачи и проблеми. Но за родените в последните дни на зодията наближава буря. Облаците се сгъстяват поради тежките звездни аспекти към вашето Слънце. До два дни назряват ситуации, които тотално може да променят живота ви. Очертава се рязък завой в отношенията до 14-и, когато обстановката ще се успокои. Но до тогава може да попаднете в трудни ситуации. Нищо съществено да не се предприема. Рискът ви диша във врата. Внимавайте с техниката.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Лъв
Съветът на деня е да се опитате да привлечете тези, които в миналото са си тръгнали от вас, от съвместнта ви работа или връзка. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Ако случайно наберете някакъв номер обедете се, независимо колко дълго не сте се чували. До вечерта назряват негативни и рискови събития, които ще ви поставят в нежелани зависимости. До утре на обед не подписвайте нови договори. Ще ви предлагат уловки и ще се опитват да ви вкарват в губеща програма.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Дева
До обед организирайте срещи и визити и уредете работата, която не търпи отлагане. Ще получите допълнителни пълномощия и ще привлечете съюзници. Следобед ограничете контактите и работете само в своята градина. Денят е добър за преместване, за работа със земята, за поправки и ремонти. Не взимайте прибързани решения, ако не сте съгласували избора си с този на близки и партньори. Не се изхвърляйте с думи и обещания, бъдете скромни. Не рискувайте да се доказвате пред хора, които така и няма да ви оценят.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Везни
Водете преговори, организирайте срещи с хора, които искате да привлечете и да върнете обратно в в работата си, в екипа и в личния си живот. Лесно се дава и взима прошка. С напредването на деня рисковете се увеличават, особено за родените в последните дни на зодията. Утре Марс и Уран ще ви гледат в точна опозиция от знака на Овена. Намалете темпото, внимавайте при работа с машини и електроуреди, не провокирайте никого, за да не ви отвърнат с агресия, която може да е много опасна и разрушителна. И тълпата е неуправляема.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Напрегнат и рисков ден. Луната ви гледа в опозиция, а Слънцето в пречупващ аспект. Отношенията между родители и деца зациклят. Не започвайте деня с мъмрене и забележки. Опитайте да стопите дистанциите, да водите дипломатична политика, за да може в труден за другия момент да сте информирани какво се случва. Един скандал ще затвори вратата, ще прекрати общуването и няма да позволи да си помогнете взаимно. Ако чувствате едно давещо чувство в гърдите, това е знак, че трябва да се обърнете към по-духовни занимания.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Стрелец
Препоръчва се екипна работа до обед. Търсете начин да подновите стопирани в миналото връзки, да уредите допълнителни споразумения и нови договори. Извинете се за направените пропуски и грешки и не бъдете толкова придирчиви към закъсненията на работното място. От значение е да се контролират емоциите, да не се бърза с обвиненията за пропуските и грешките на другите, защото веднага ще ви посочат и вашите. До вечерта може да загубите някои предимства. Следете знаците на съдбата и се съобразете.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Козирог
Денят започва с възможности за пробив в отношенията. Привличате нови клиенти и си връщате една любов. Не пропускайте благоприятната възможност за прошка. Днес преминаваме на нова навивка на развитие. За родените в края на зодията това ще става по болезнен начин, с конфликти и неприятности, с раздалечаване в една посока и събиране в друга. Контролирайте емоциите. Напрежението ще нараства до утре, след което тежките аспекти в хороскопа ви ще се разпаднат.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Водолей
Не се намесвайте в отношенита на други двама, за да не повлияете на връзката. Опитайте да забравите прегрешенията на партньори и колеги, както и неизпълнените обещания на работодателите си. До обед се старайте да сплотявате редиците на работното място и у дома. Следобед навлизаме в деня на прилепа. Много неща ще се правят на тъмно. Следете знаците на съдбата и бъдете готови да реагирате на всеки сигнал за опасност. Възможни са опити за намеса и проникване в личното ви пространство.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Риби
До обед се концентрирайте над важните си дела привлечете нови и стари клиенти, потърсете тези, които в миналото сте неглижирали и оставили сами де се оправят. Може да си дадете прошка и в любовта. Радвайте се на всяко сближаване след дълга раздяла. От обед до утре на обед тъмнината в живота ни отново се опитва да ограничи светлите и радостни моменти. Нужна е активна самозащита от чернотата наоколо. Изградете си ефикасни защити, ако предстоят неприятни срещи с хора, които винаги се опитват да ви манипулират.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е осмица. Това ще бъде една много успешна и продуктивна година, в която ще спечелите повече от очакваното, ще намерите нова или паралелна работа, ще сключите брак или ще направите бебето. В живота ви предстоят благоприятни рокади, но през 2020 г. ще трябва да направите болезнен избор и лична инвентаризация.
Родените днес няма да са бедни. Не ги насочвайте към технически професии и работа с машини. Притежават искряща емоционалност и може би една артистична професия ще бъде много добър избор за тях. Ако се родят на обед не бива да избират професия на военен и не бива да посещават страни, в които има революционна ситуация.
Заченатите до обед ще имат ярък живот с много пътувания и странствания и с чести промени в средат. Ще бъдат щастливи до забрава и нещастни до отказ от живота. Неблагоприятно за зачеване от обед до утре на обед.монитор

Публикувана на
12 Февруари 2019 годинаОще статии


Най-четени
Пловдивчанин е...

Йосиф Миладинов е новият голям талант на българското плуване. В събота успя да спечели бронзов медал от Световното.
16-годишният пловдивчанин, който тренира в Швейцария, записа...

За кои...

Овен
На 25-и не започвайте нови инициативи, независимо колко изгодни условия ви предлагат. Очертават се срещи, на които ще си дадете дума да се подкрепяте в следващите дни, в които ще...

Какво ни е...

Овен 21 март – 20 април
Настоящият период ще ви ориентира към приключване на работи и дейности, които вече не са актуални и само пречат на личната ви инициатива. В края на месеца...

Какво ни очаква...

Овен
На 24-и бързо ще сменяте активно с пасивно поведение и обратното. Вашата управляваща планета Марс е в съвпад с Венера. И както си говорите и действате благо изведнъж ще втвърдявате...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info