header

Собствено Търсене

Четвъртък, 24 Април 2014    plovdivmedia@yahoo.com    Новина от категория Дневен хороскоп

Слонът носи късмет, лъвът - власт, птиците - щастие

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Според фън шуй всяка вещ, изработена ръчно от естествени материали, може да служи за източник на позитивна енергия. Ако са използвани природни материали - дърво, камък, метал, и майсторът е работил с топлота и любов, то ценността на такава вещ е изобщо уникална. 
 
Драконът е символ на могъщество, мъдрост, величие, безсмъртие и доброта. Изображението на дракон пази дома и изгонва от него злите духове и недоброжелатели. Вътре в помещението драконът се разполага така, че в никакъв случай да не се намира по-високо от главата ви, иначе ще започне да доминира и да потиска вашата воля.
Изображенията на хищници могат да внесат в живота ви допълнителна увереност и сила, ако сте плахи и мнителни. Заобиколете се с фигурки или изображения на лъв, тигър, пума или котки - и скоро ще се почувствате по-уверени в своите сили.
Лъвът олицетворява сила и власт, непобедимост. Открай време лъвовете символизират стремителен финансов успех и разкошен, безгрижен живот и могъщ ум.
Тигърът е ваша надеждна защита в личния ви живот и бизнеса, оказва сдържащо, контролиращо и управляващо въздействие върху своя стопанин. Ако не ви достига хладнокръвие, дръжте около бюрото си фигурка или изображение на това благородно животно.
Слонът е символ на сила и мъдрост, неуязвимост и кралска власт. Фигурки и изображения на слон носят късмет и укрепват духа. Слонът е много ефективен талисман за бизнеса, обича да се съветват с него и често да го галят по хобота, особено в онези моменти, когато ви предстои да вземете трудно решение. Помага още в учението. Чудесната му сила е в хобота и изпъкналото коремче на божеството (потъркайте ги лекичко).
Маймуната е същество с богато въображение и изобретателен ум, затова може да служи като прекрасен талисман за политик или бизнесмен. Колкото повече маймунки имате в колекцията си, толкова повече късмет ви очаква.
Конят е символ на свобода и неукротима воля. Той съчетава в себе си качествата на няколко животни - храбростта на лъва, зрението на орела, силата на вола, бързината на елена и ловкостта на лисицата. Конят носи със себе си вятъра на промяната и благоприятни промени в живота. Закрепете към гърба му или към копитото монета и тогава конят ще ви донесе заедно със славата и пари.
Кучето е символ на храброст, мъжество, безкористност, справедливост и вярна дружба. Ефективен символ за защита на дома ви и вашето благосъстояние. Такъв силен талисман ще защити всеки човек, предпазвайки го от недоброжелатели, дарявайки го с благосъстояние, а дома му - с процъфтяване.
Петелът е предвестник на утрото, на новото, олицетворява храброст и прорицание. Той е талисман, който отдалечава от нас злото и лошите помисли, усмирява горделивостта. Символизира стихията на огъня и предпазва дома от нечисти сили.
Котката носи късмет на къщата. Символ е на магическите сили на природата и на вечността. Емблема е на независимост. Котката се използва и като символ на успеха.
Костенурката е символ на дълголетие, успех, здраве, търпение, постоянство и мъдрост. Стабилна защита от раздори и огън. Според фън шуй мястото на костенурката е в северната част на дома. Смята се за добър семеен подарък, а за възрастни хора - талисман, поддържащ тяхното здраве. Костенурката обаче е и традиционен талисман на кариерата. Костенурката ще ви донесе пари и подкрепата на подходящи хора. Колкото повече костенурки имате у дома си, толкова повече ще е благоденствието и късметът в него.
Риби – фигурки и изображения на риби са най-популярният талисман във Фън Шуй - те символизират успех във финансовата сфера. Фигурка на риба на бюрото спомага за успех в работата и учението.
Жаба – популярен символ на голям късмет с пари. Поставете под фигурката на жабата монета и талисманът ще е още по-ефикасен.
Птиците притежават мощна енергия, която помага на човек да се издигне над най-лошите житейски обстоятелства. Фигури и изображения на птици носят в себе си енергията на процъфтяване, слава и успех.

Публикувана на
26 Юли 2009 година

Още статии


Топ новиниРиби

Ако се чувствате на ръба на силите си, по-добре днес останете вкъщи. Неприятностите и напрежението на работното място напоследък ви се отразяват зле. Изтощени и преуморени сте и никой няма да ви разбере или съжали. Жалете се сами, ако не искате да се разболеете....

Водолей

Не си струва да много говорите и да се хвалите наляво и надясно. Конкурентите ви могат да се възползват от извлечената от вас информация, затова дръжте езика зад зъбите си. Не давайте козове на неприятелите си. Гледайте да сте с няколко хода напред, за да...

Козирог

Днес сведете срещите си до минимум. Не взимайте важни решения. Съсредоточете се над ежедневните си задължения и гледайте много да не изпъквате. Ще имате успехи единствено в личните отношения. Самотните може да направят първата стъпка на интимния фронт....

Стрелец

Днес ще се наложи да решите важни делови въпроси. Свършете неотложната работа, иначе по-късно всичко ще се струпа на главата ви и едва ще насмогнете. Звездите ви съветват да не правите излишни разходи, ще ви се наложи да вложите пари в нещо по- голямо, а няма да ви ...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info