header

Собствено Търсене

Неделя, 19 Февруари 2017    - КОНТАКТИ -    Новина от категория Дневен хороскоп

Слонът носи късмет, лъвът - власт, птиците - щастие

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Според фън шуй всяка вещ, изработена ръчно от естествени материали, може да служи за източник на позитивна енергия. Ако са използвани природни материали - дърво, камък, метал, и майсторът е работил с топлота и любов, то ценността на такава вещ е изобщо уникална. 
 
Драконът е символ на могъщество, мъдрост, величие, безсмъртие и доброта. Изображението на дракон пази дома и изгонва от него злите духове и недоброжелатели. Вътре в помещението драконът се разполага така, че в никакъв случай да не се намира по-високо от главата ви, иначе ще започне да доминира и да потиска вашата воля.
Изображенията на хищници могат да внесат в живота ви допълнителна увереност и сила, ако сте плахи и мнителни. Заобиколете се с фигурки или изображения на лъв, тигър, пума или котки - и скоро ще се почувствате по-уверени в своите сили.
Лъвът олицетворява сила и власт, непобедимост. Открай време лъвовете символизират стремителен финансов успех и разкошен, безгрижен живот и могъщ ум.
Тигърът е ваша надеждна защита в личния ви живот и бизнеса, оказва сдържащо, контролиращо и управляващо въздействие върху своя стопанин. Ако не ви достига хладнокръвие, дръжте около бюрото си фигурка или изображение на това благородно животно.
Слонът е символ на сила и мъдрост, неуязвимост и кралска власт. Фигурки и изображения на слон носят късмет и укрепват духа. Слонът е много ефективен талисман за бизнеса, обича да се съветват с него и често да го галят по хобота, особено в онези моменти, когато ви предстои да вземете трудно решение. Помага още в учението. Чудесната му сила е в хобота и изпъкналото коремче на божеството (потъркайте ги лекичко).
Маймуната е същество с богато въображение и изобретателен ум, затова може да служи като прекрасен талисман за политик или бизнесмен. Колкото повече маймунки имате в колекцията си, толкова повече късмет ви очаква.
Конят е символ на свобода и неукротима воля. Той съчетава в себе си качествата на няколко животни - храбростта на лъва, зрението на орела, силата на вола, бързината на елена и ловкостта на лисицата. Конят носи със себе си вятъра на промяната и благоприятни промени в живота. Закрепете към гърба му или към копитото монета и тогава конят ще ви донесе заедно със славата и пари.
Кучето е символ на храброст, мъжество, безкористност, справедливост и вярна дружба. Ефективен символ за защита на дома ви и вашето благосъстояние. Такъв силен талисман ще защити всеки човек, предпазвайки го от недоброжелатели, дарявайки го с благосъстояние, а дома му - с процъфтяване.
Петелът е предвестник на утрото, на новото, олицетворява храброст и прорицание. Той е талисман, който отдалечава от нас злото и лошите помисли, усмирява горделивостта. Символизира стихията на огъня и предпазва дома от нечисти сили.
Котката носи късмет на къщата. Символ е на магическите сили на природата и на вечността. Емблема е на независимост. Котката се използва и като символ на успеха.
Костенурката е символ на дълголетие, успех, здраве, търпение, постоянство и мъдрост. Стабилна защита от раздори и огън. Според фън шуй мястото на костенурката е в северната част на дома. Смята се за добър семеен подарък, а за възрастни хора - талисман, поддържащ тяхното здраве. Костенурката обаче е и традиционен талисман на кариерата. Костенурката ще ви донесе пари и подкрепата на подходящи хора. Колкото повече костенурки имате у дома си, толкова повече ще е благоденствието и късметът в него.
Риби – фигурки и изображения на риби са най-популярният талисман във Фън Шуй - те символизират успех във финансовата сфера. Фигурка на риба на бюрото спомага за успех в работата и учението.
Жаба – популярен символ на голям късмет с пари. Поставете под фигурката на жабата монета и талисманът ще е още по-ефикасен.
Птиците притежават мощна енергия, която помага на човек да се издигне над най-лошите житейски обстоятелства. Фигури и изображения на птици носят в себе си енергията на процъфтяване, слава и успех.

Видяна: 1160136 пъти


Публикувана на
26 Юли 2009 година

Още статии


Топ новини
Риби

Ако се чувствате на ръба на силите си, по-добре днес останете вкъщи. Неприятностите и напрежението на работното място напоследък ви се отразяват зле. Изтощени и преуморени сте и никой няма да ви...

Водолей

Не си струва да много говорите и да се хвалите наляво и надясно. Конкурентите ви могат да се възползват от извлечената от вас информация, затова дръжте езика зад зъбите си. Не давайте козове на...

Козирог

Днес сведете срещите си до минимум. Не взимайте важни решения. Съсредоточете се над ежедневните си задължения и гледайте много да не изпъквате. Ще имате успехи единствено в личните отношения....

Стрелец

Днес ще се наложи да решите важни делови въпроси. Свършете неотложната работа, иначе по-късно всичко ще се струпа на главата ви и едва ще насмогнете. Звездите ви съветват да не правите излишни...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info