header

Собствено Търсене

Неделя, 25 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ще ви поднесат звездите на Велики вторник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 23058 пъти


PlovdivMedia - Какво ще ви поднесат звездите на Велики вторник

Овен
Предстои преобразяване, промяна в нагласата и благоприятно стечение на обстоятелствата позволяващо да постигнете важна цел и да реализирате печалби. Чакайте придобивки и покани за делови участия в престижни проекти. Ще има опити да ви стоварят по-голяма част от работата. Скрепете споразуменията с юридически издържани договори. Сега е момента да се откажете от някои илюзии и да си преследвате целите. Не вярвайте на голи обещания, всичко да се проверява. Не е време да се предоверявате.
o Работа5
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Телец
Изискването на деня е за повече обективност в преценката. Опитайте да видите отстрани ситуацията, в която сте попаднали и вземете безпристрастно решение. Препоръчват се преговори с настоящи и бъдещи клиенти, спонсори и бизнес партньори. Изяснете отношенията си на всички нива и не влагайте емоция в разговорите. Ден на леденото сърце, на добре пресметнатите ходове, които ще ви осигурят контрол в ситуацията. В утрешния ден ще доминирате и ще печелите в момент, когато другите ще губят позиции и пари.
o Работа6
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
Тежък, рисков и проблемен за отношенията ви ден. Родените във втората декада може да бъдат обект на клюки, скандали и компроматна атака. Луна и Юпитер ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца, а Нептун от Риби допълнително ви разконцентрира с вредни и ненавременни идеи. Не слушайте какво ви шепнат на ушенце. Днес всеки си гони целите и едва ли ще направи жестове за другия. Ще видите някого в истинската му светлина. Вземете си бележка, не позволявайте да ви лъжат втори и трети път. Оглеждате се в криво огледало.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Днес ще разберете кой доколко ви цени и на колко оценява труда ви. Дайте си точна сметка за отношенията у дома и на работното място. Ако днес не поставите ребром болезнените въпроси и не предявите претенции утре ще бъдете поставени в по неблагоприятно положение. Ден на ледното сърце, на неравностойните връзки, които целят единствено да ви използват. Бъдете себе си, не подражавайте на никого и не следвайте пасивно чужди наставления. Ще загуби този, който няма мнение или остави друг да действа вместо него.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Лъв
Успешен ден, особено за родените в третата декада. Може да получите повече пари и екстри при преговори, в момент когато на другите им се отказва или им се пречи по някакъв начин. Намирате спонсор за проектите си, привличате инвеститори, уреждате наемни отношения. Този ден носи награда за миналите ви старания, така че може да отчетете доколко сте били активни и действени. Каквото сте повикали, такова ще се обади.
o Работа6
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Дева
Родените в третата декада може да направят нарушение, което ще им коства пари и загуба на време. Внимавайте в изказванията. Някой може да ви потърси сметка за думите, особено в публичното пространство. Не коментирайте чуждия живот и постъпките на околните. Точно днес не влизайте в конфликти и не вярвайте на обещания. Може да загубите много водени от една илюзия в интимен и професионален план. Днес всичко се вижда изкривено и отразено в криво огледало. И за утре не планирайте никакво обвързване.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Денят е свързан с подражанието и с пасивното следване на чужди мисли, съвети и амбиции. Ще ви обещават печалби и екстри, ще ви свалят звезди и в любовта, а накрая може да останете сами и ощетени. Не правете компромиси. Навлизате в тридневен рисков период. Намалете натоварването, не планирайте нищо ново и значимо, смирете амбицията и отложете подписването на новите договори. Би било чудесно, ако може да си вземете отпуск от утре. Не се занимавайте със сериозни дела и не позволявайте да ви предизвикват.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
С някакво шесто чувство ще доловите кой ви лъже или прави опит да ви манипулира. Край с една илюзия. Случайността ще помогне да разберете кой какви намерения има към вас и къде ви поставя в личната си или професионална класация. Денят носи награда за положените в миналото старания. Каквото сте си постлали на такова ще си легнете и в любовта. Опитайте да се видите отстрани. Днес не може да си купиш с пари любов и други екстри, но някой ще се опита да ви изкуши. За всичко уговорено и получено днес ще се плаща в бъдеще.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Стрелец
Днес с лекота може да направите полезни, удобни и желани от друг собствените си амбиции и намерения. Обадете се на евентуален спонсор и бъдещ покровител. Ще успеете да убедите някой да ви подкрепи материално, морално или юридически. Родените в третата декада са в силна законова позиция. Този ден носи награда за старанията ви от доста дълго време. Околната действителност реагира на това, което става в душата ни. Ще се радваме и на променливо време.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Козирог
Денят преразпределя пари и собствености. Печелите в една посока, но може да загубите в друга. Благоприятен момент за преговори с покровители. Ще спечелят тези, които имат точна и обективна преценка и оценка на ситуацията, в която се намират. Край с илюзиите. Днес трябва точно да знаеш докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Не следвайте чужди съвети. Дайте си сметка в какво е силата ви и къде има шанс да спечелите от нея. Нужна е обективна и точна оценка на реалностите. Една любов си отива.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Водолей
Днес чуждите хора ще работят във ваш интерес, а близките ще ви забравят и ще се дистанцират. Един от дните, в които сърцето се е вледенило и отношенията се виждат изкривено. Родените в третата декада ще имат успех при публични изяви, но в личен план ще се почувстват самотни и недооценени. Пътувайте, уредете си командировки, вижте ситуацията, в която се намирате от друг ъгъл и гледна точка. Ще се намери кой да инвестира в творческите ви проекти и да покрие разходите ви. За утре не планирайте нищо важно.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Риби
Родените в третата декада да бъдат внимателни и да не си превишават правата. В момента всяко ваше нарушение може да се открие и санкционира. Мерете си приказките, не засягайте болни за някого теми при публични изказвания. Не се препоръчва активен натиск и прекалени претенции. Ден, в който трябва да се откажем от илюзии и инстинкти и да погледнем в очите реалноста. Маските падат. Няма да ви е леко. Дано успеете да изчистите отношенията си с някого.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е тройка. Може да смените работа и да влезете в нова среда някой ще се уреди с дълнителни ангажименти, които през 2020 г ще му създадат много трудности, но и много пари може да спечелят. В края на годината ви чакат награди и придобивки, възнаграждение за положените в миналото усилия.
За родените днес е важно да имат близки, приятели, любими или шефове родени в края на Стрелеца. Родените след 10 декември са големите им спонсори и покровители, наставници и учители. Чудесно е един ден и брачният им партньор да е роден тогава. Тези деца имат дарба, с която ще привличат и задържат общественото внимание и интерес.
Родените днес ще имат слабо здраве, но ще бъдат обгрижвани и заобиколени с внимание и любов. Ще надценяват възможностите си, защото винаги ще чувстват силното рамо до себе си.монитор

Публикувана на
23 Април 2019 годинаОще статии


Най-четени
Пловдивчанин е...

Йосиф Миладинов е новият голям талант на българското плуване. В събота успя да спечели бронзов медал от Световното.
16-годишният пловдивчанин, който тренира в Швейцария, записа...

За кои...

Овен
На 25-и не започвайте нови инициативи, независимо колко изгодни условия ви предлагат. Очертават се срещи, на които ще си дадете дума да се подкрепяте в следващите дни, в които ще...

Какво ни е...

Овен 21 март – 20 април
Настоящият период ще ви ориентира към приключване на работи и дейности, които вече не са актуални и само пречат на личната ви инициатива. В края на месеца...

Какво ни очаква...

Овен
На 24-и бързо ще сменяте активно с пасивно поведение и обратното. Вашата управляваща планета Марс е в съвпад с Венера. И както си говорите и действате благо изведнъж ще втвърдявате...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info