header

Собствено Търсене

Понеделник, 23 Септември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме на 24 май

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 18056 пъти


PlovdivMedia - Как ще сме на 24 май

Овен
Този ден ни дава сила за духовно израстване. Лесно ще отхвърлите неприятните мисли от предните дни и ще намерите решение на проблемите си. Ще останат в миналото и семейните конфликти. Ще ви зарежда радостта на децата и празничната еуфория. До вечерта може да вземете важно решение и да направите първата крачка в избраната посока. Не яжте тежка храна и се въздържайте да казвате тежки думи. Точно днес не критикувайте никого. Нека децата изберат пътя си и тръгнат по него, а ние ще ги подкрепим.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Телец
Ще ви се иска едно, а ще става друго. Трудно ще осъществите намерението си за среща с определени хора. Луната от Водолей е в пречупващ аспект с Венера и Уран от вашия знак. Вероятно е да се разминете в срещи, мисли и желания, да не успеете да посетите някой, който ви очаква и да се наложи да изтърпите неприятни присъствия. Ще се изнервите. Отворете душата си за радостните моменти и за усмивките на децата. Приемайте случващото се с лекота. До вечерта поне едно препятствие ще бъде преодоляно.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Близнаци
Очертават се приятни и радостни моменти, срещи с усмихнати и ведри хора и разговори, които ще ви донесат радост и удовлетворение. Внимавайте с храната, особено ако имете някаква алергия. Не напрягайте очите, не стойте дълго пред компютъра. Излезте навън, споделете радостта на празника и се отдайте на еуфорията наоколо. С лекота ще преодолеете преградите в отношенията и ще решите споровете с околните. Ще излезете с чест от всяка ситуация. Концентрирайте се над най-важната цел и ще я постигнете.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Предприетото днес ще има успех. Ще забравите неприятностите от предните дни и ще се радвате с радостта в очите на децата. Споровете ще се разрешат, дистанциите ще се стопят. Ще се разберете по неудобните въпроси и ще си подадете ръка. Не се съмнявайте, че може да постигнете каквото сте замислили. В момента ни се дава сила за преодоляване на преградите в нас и около нас. Изчистете отношенията си и ще ви олекне. Ден с пречистваща и ведра енергетика. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Лъв
Родените в първата декада ще използват общата еуфория, за да се измъкнат от лични и семейни отговорности. Някои планове се променят, други се провалят, но с някаква особена сила преследвате важна за вас цел. Много очи ще ви следят, така че не може да си позволите забежки и непремерени рискове. Вероятно е да ви спретнат компромат, да ви хванат в крачка и в изневяра. Ден за духовно прозрение. Доверете се на вътрешното си усещане за нещата и се опитайте да контролирате напиращите страсти. Вечерта си поръчайте сън.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Дева
Взетите днес решения и направените крачки ще ви помогнат да се издигнете на по-високо ниво в живота, кариерата и личните отношения. Поемете си отговорностите. Не се съмнявайте, че ще постигнете и реализирате замислите си. Денят ви дава сила за духовен напредък. Включете се в празничната еуфория, но не губете чувството си за мярка. И ако трябва да се свършат няколко неща и определена работа, подредете ги по степен на важност. Не се разпилявайте. Вероятно е да се запознаете с важни за бъдещето ви хора.
o Работа5
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Везни
Обхваща ви празнично настроение, което ще изчисти от съзнанието негативните мисли и ще ви помогне да намерите решението на всеки проблем. Амбициите се смиряват, ставаме си по-близки и търсим приятелски контакти в този свещен празник на българската реч. Чудесен ден за старт на нови начинания. Търсете съмишленици, не се отказвайте от проектите си и до вечерта поне един ще потръгне. Не рискувайте излишно и не участвайте в екстремни спортове. Нужна ви е спокойна разходка и приятелски разговори.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Скорпион
Склонни сте към неравностойни и странични контакти. Някой ще използва празника за среща с тайната си любов. Не влизайте в опасни и компрометиращи връзки. Днес може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Може да извоювате личната си свобода, но на висока цена. В хороскопа ви действат стимулиращи и ограничаващи аспекти. Но в този ден няма невъзможни неща. Някой няма да издържи на напрежението и ще направи крачка в нова посока. И дано вземете правилното не само за вас решение.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Стрелец
Денят носи прозрение за развитието ни в бъдеще, за нужните промени и начинания по пътя към успеха. Срещите ви ще са от огромно значение. Приятел ще ви стимулира, а и непознати хора може да ви помогнат да вземете решението, което все отлагате. Време е за старт на нови проекти, дейности и начинания. Важно е да не се разпилявате, а да се концентрирате над най-важната си цел. След като я постигнете тогава преследвайте следващата. Прекрачете ограниченията и бъдете себе си.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Козирог
Денят ви освобождава от едни отговорности, но налага други, които отново ви връзват ръцете. Опитайте да излезете от зациклянето. Сменете подхода, пътувайте, вижте ситуацията от друг ъгъл и гледна точка. Време е да се противопоставите на авторитетите и да наложите своя авторитет и своята гледна точка. Случващото се в момента ще ви помогне да израснете и да накарате другите да ви гледат с други очи. Планирайте за утре пътувания. До вечерта целите се изясняват, срещите си уговорят и нещата си идват на мястото.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Водолей
Ден на екстремни изживявания, на срещи, запознанства и чувства, които ще променят начина ви на работа и живот. Луната навлиза във Водолей и образува аспекти, които ще стимулират емоционалния ви и любовен живот, за сметка на деловия. Може да се решите на неравностойна връзка. Някой крачи към изневери, друг вече е прекрачил границата и се радва на партньорско внимание. Очертават се срещи с потенциални клиенти и работодатели. Оглеждайте се, независимо къде и с каква цел отивате.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
o Риби
Чудесен ден, в който може да вземете окончателно решение по важен въпрос от професионално и семейно естество. Активността ви нараства, намирате сили да прекрачите бариерите, които в миналите дни са изглеждали непреодолими. Не се съмнявайте в себе си, търсете начини и варианти да се измъкнете от ограниченията, на които сте подложени. Енергиите в момента действат стимулиращо на всички нива. Освобождават се творчески сили и желания да се започне отначало, на ново място, с нови хора и в нов екип.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е петица. Тя ще ви донесе смяна на посоката и модела, възможност да се внедрите на ново място, да започнете нова работа и връзка и да се устроите в нова среда тук или в чужбина. 2020 г. ще ви донесе усядане, хармония и разширение на новата територия. Чакат ви заслужени придобивки.
Родените днес ще бъдат активни и творчески личности, ентусиасти , които ще се опитват да завладеят нови позиции, цели и посоки на опитност. На първо време трудно ще се разбират с родителите си. Те носят прогреса, който ние трудно приемаме и оценяваме като такъв.
Критичен ден за зачатие. Заченатите днес ще се стремят да постигнат невъзможното и непостижимото. Ще преживеят крах и падение на илюзиите. Само някои от тях ще се изправят по-силни и ще опитат отново.монитор

Публикувана на
24 Май 2019 годинаОще статии


Най-четени
Те са винаги...

[b]Оказва се, че богатството може да зависи и от това под кой зодиакален знак сте родени. Говорим за знаците на зодиака, които са най-предразположени към забогатяване (надяваме се да се озовете...

Как ще я караме...

Овен
Ден, в който на всички нива в живота ви започват реформи. Дано произлизат от вас, а не са ви поднесени като неприятна изненада. На работното място може да очаквате конфликти,...

Кои ги очаква...

[b]Мечтаем си за любовта, а тя понякога не идва. За 3 от зодиите това съвсем няма да е вярно през наближаващата 2020 г. Ще ви се случи нещо романтично и различно, така че да запомните годината с...

За кои тази...

Овен
Денят се свързва с коренната реформа. Ще се упражни насилие над тези, които не влизат в час, не си вършат работата, не разбират от думи и увещания. Ще се действа от позиция на...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info