Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Загорял овчар награби да изнасилва случайна позната

Видяна: 42700 пъти

Районна прокуратура – Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу мъж с инициали Е.Г. (на 51 години) за опит за изнасилване. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Обвиняемият живее в с. Драгичево, област Перник, и се занимава с отглеждане на овце.
На 7 октомври 2018 г. той извел стадото на паша в местността „Умище“. По същото време там била на разходка И. Двамата се познавали визуално. След като я видял, прибрал овцете и я причакал на безлюдно място.

Жената не му обърнала внимание. Тогава овчарят внезапно я сграбчил с ръце в областта на гръдния кош и започнал да я стиска така, че да не може да се съпротивлява. Тя изпитала силни болки и започнала да вика за помощ. Заплашил я, че ще я „пребие“ и ще ѝ „пререже гърлото“, след което я съборил на земята и тя паднала гърбом. Незабавно сграбчил панталоните и бельото, с които била обута И., събул ги и ги захвърлил настрани.

Силата, с която извършвал агресивните си действия, била толкова голяма, че съпротивата, която жената оказвала, била безуспешна. Освен че я стискал в областта на гърлото, не спирал да я заплашва, че „ще ѝ пререже гърлото, ако не млъкне“.

Нападнатата не преставала да вика и да полага всякакви усилия да се освободи от захвата му, поради което той не успял да осъществи съвкупление с нея. Тя успяла набързо да се облече и побягнала към селото. Първоначално не искала да съобщава за случилото се, тъй като изпитвала срам и неудобство. Накарана от близките си, подала сигнал за случилото се пред полицейските органи при РУ гр. Перник.

При залавянето овчарят оказал физическа съпротива на полицейските служители. Предстои наказателното производство срещу обвиняемия Е.Г., който е осъждан, да продължи в съда. Понастоящем той е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“.фрогнюз

Публикувана на
19 Юни 2019 година