header

Собствено Търсене

Петък, 18 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Интимно

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 22570 пъти


PlovdivMedia - Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Мъжете не забелязват дребните подробности, върху които жените се фокусират - счупен нокът, косъмче около бикини зоната, напукани пети и от сорта. Мъжете гледат доста по-мащабно на нещата и забелязват съвсем различни неща:
Вашата инициативност
Ако мъжете вършат цялата работа, а жените просто чакат да видят какво ще се случи по-нататък, това е признак на незаинтересованост, която убива ентусиазма и сексуалното желание у мъжете. Така че разменяйте ролите си от време на време и покажете инициатива, разкопчавайки панталоните му, обяздвайки го и от сорта.
Начинът, по който се движите
Движенията на тялото ви, гъвкавостта и извивките ви са нещо, което няма как да остане незабелязано от мъжете. А в случай, че играете ролята по-скоро на статуя, страстите ви наистина ще се охладят. Мъжете обичат да ви виждат чувствени и възбудени, да усещат гърдите и бедрата ви, плъзгащи се по тялото им. Не се притеснявайте да се поизпотите малко. Това няма никак да направи лошо впечатление на мъжете, а напротив.
Очите ви
Мъжете обичат зрителния контакт. Обичат да виждат в очите възбудата ви. Ако погледът ви е забит в земята или блуждае някъде към тавана, това е сингал за мъжете, че не се чувствате на мястото си, че изпитвате съмнения, отегчение или сте просто сраменжливи. Мъжете няма как да не забележат бягащия ви в различни посоки поглед, което рано или късно ще убие сексуалния ентусиазъм и у двама ви.
Вашето безмълвие
Не сте в църква, за да пазите тишина. Мъжете обичат жените да бъдат шумни, да стенат, да прошепват мръсни думи. Тихият секс не е секси за никого. А женските стонове в леглото са като увации за мъжете. Мъжете обичат да изразявате възбудата си звуково, за да са наясно, че са на прав път.
Интимната ви прическа и бельо
Добре оформената ви интимна прическа, криеща се под съвършено бельо е нещо, което ще остане завинаги в съзнанието на един мъж. Само тази гледка може да изтреля мъжете в космоса, така че се постарайте, преди да се озовете под завивките с мъж.

Публикувана на
9 Август 2019 годинаОще статии


Най-четени
Жени...

1. Ако жената не стигне до оргазъм, значи мъжът не се е справил със задачата
Голяма е вероятността тя да се е замислила, че таванът е за пребоядисване и да е пропуснала „спирката си“....

Секс играчка...

[b]Секс играчките все по-често се използват от хората, търсещи нещо ново в интимните отношения. Всяка четвърта жена използва своя вибратор по време на любовната игра с мъжа, като една трета от...

Секс играчка...

[b]Държите ли да има разнообразие в секса? А колко пъти в месеца използвате секс играчки с партньора си? Според проучване на германското издание Bild.de, всяка четвърта жена използва своя вибратор...

Къде да го...

[b]Когато двама души са заедно повече от няколко години, започват да си омръзват и се нуждаят от разнообразие, особено в спалнята. Ако сте разочаровани от секса с партньора или търсите ново...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info