header

Собствено Търсене

Вторник, 22 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Тест: Какво ви очаква тази есен

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 17934 пъти


PlovdivMedia - Тест: Какво ви очаква тази есен

Почти всеки от нас би искал да погледне в бъдещето. Изберете един от шестте хербарии, показани на снимката и разберете какво ви очаква тази есен:
Хербарий № 1
Ако сте избрали първият хербарий, тази есен ще се сблъскате с промени в работата. Има вероятност да бъдете повишен, да получите бонус или да смените изцяло работата си, като се преместите на по-престижна позиция. Във всеки случай промените в кариерата са точно зад ъгъла. Пригответе се за тях!
Хербарий № 2
Ако вашият избор падна върху хербарий номер две,

PlovdivMedia - Тест: Какво ви очаква тази есен

личният ви живот скоро ще се промени драстично.
Ако сте неженен, тогава ще се запознаете с вашата сродна душа. Ако вече имате любим човек, това означава, че ви чака приятна промяна в отношенията. Възможно е статусът ви да се промени съвсем скоро.
Хербарий № 3
Изборът в полза на хербарий номер три показва, че сте на прага на голяма промяна. Тази есен ще се случи нещо, което коренно ще преобърне обичайния ви начин на живот и ще промени много в него. Бъдете готови за такава промяна. В крайна сметка, много скоро ще бъдете истински щастливи и изпълнени с положителна творческа енергия.
Хербарий № 4
Ако сте избрали хербарий номер четири, скоро ще получите приятни новини. Неочакваните новини ще бъдат един от акцентите на тази есен. Ще получите вести от човек, който е много близък и скъп за вас.
Вероятно поради съвкупност от обстоятелства, връзката с този човек е била изгубена, но много скоро ще се съберете отново, за да не се разделите никога повече.
Хербарий № 5
Избрахте хербарий номер пет? Това автоматично означава, че тази есен ви очакват невероятни приключения. Може би скоро животът ви ще се преобърне с главата надолу, насищайки се с ярки положителни емоции.
Тези емоции ще останат с вас цял живот и много често ще се върщате мислено към тези събития. Какви са те? Имайте търпение и скоро ще узнаете всичко!
Хербарий № 6
Ако сте избрали хербарий номер шест, значи трябва да се въоръжите с търпение. Тази есен ще ви трябва. Може би съдбата иска да изпробва силите ви и след проявеното търпение, ще ви възнагради.
В живота ви ще се случват събития, след които няма да сте същите и ще гледате на света с различни очи.
розали.ком

Публикувана на
4 Октомври 2019 годинаОще статии


Най-четени
Какъв ден ще е...

Овен
Ще се събудите с откровение за бъдещето, ще намерите решение на проблемите, които ви вълнуват и до вечерта ще направите решителна крачка напред. Всичко предприето ще носи късмет и ползи и...

Каква промяна...

[b]Всяка една от 12-те зодии, ако направи мъничка промяна със себе си и начина, по който реагира в определени ситуации или възприема света, може да се радва на съвсем нови прекрасни блага, които...

За кои...

• Овен
• Денят е свързан с разрушението и коренната реформа. Не предприемайте нови инициативи. Не хабете излишно сили, средства и енергия. Предприетото в момента няма да издържи проверката на...

Египетски тест...

[b]Египетските карти Таро са перфектен начин да разберете какво точно ви очаква в близко бъдеще. Достоверността на разкритията от тях е гарантирана, но смеете ли да разберете наистина какво ще ви...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info