header

Собствено Търсене

Неделя, 17 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com
Денят на раждане показва какви сте в любовта

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 31415 пъти


PlovdivMedia - Денят на раждане показва какви сте в любовта

Дните от седмицата имат своето символично значение, когато говорим за характери и любовни предпочитания, както и късмет в живота. Всичко това можете да разберете в следващите редове, в които ще видите каква сте в любовта според деня ви на раждане.

ПОНЕДЕЛНИК
Хората, родени през първия ден от седмицата, често са първи в много аспекти на живота, включително и в любовта. Винаги имат ухажори, от които само трябва да си изберат. Често цялото това внимание гъделичка самочувствието им и когато някой реши да им откаже любов, те се оказват много наранени, защото не са свикнали. И все пак тези случаи са истинска рядкост. Повечето пъти трудно може да ги хванете в период, в който нямат човек до себе си.
ВТОРНИК
Тези, родени във вторник, имат моменти в живота, в които наистина винаги са на второ място. Късметът, новата работа, новата любов им се изпълват между пръстите и това е нещо, с което не могат да се борят, защото съдбата така им е отредила. Затова ценят всяка победа в любовта и всяко завладяно сърце, защото оценяват факта, че някой им е дал шанс да докажат какви хора са. По тази причина държат много на връзките си и никога не биха си позволили да изневерят или да загубят това, което често са си спечелили.
СРЯДА
Хората, родени в сряда, понякога са с две лица, които разбиват много сърца. Никога не можете да разберете какво си мислят или чувстват. Понякога може да са влюбени в двама различни души, но никога нито един от тях да не разбере за съществуването на другия. Просто са си такива по душа и не можем да им се сърдим, но винаги трябва да си имаме едно наум. Обичат вниманието и харесват няколко души да си падат по тях по едно и също време. Няма да пожелаят сериозна връзка, но с радост ще се порадват на вниманието.
ЧЕТВЪРТЪК
Родените в четвъртък са много щедри в любовта. Имат широки сърца, дават всичко от себе си за всяка следваща връзка и мечтаят да намеря истинския човек, с когото да прекарат остатъка от живота си. Те не обичат интригите, странят от бурните връзки, затова озоват ли се в такава, изчезват с неподозирана бързина. Хората, родени в четвъртък, създават най-здравите семейства, на които всеки може да се възхити.
ПЕТЪК
Родените през този ден от седмицата определено се различават коренно от предходните. Те не са семеен тип, нито си падат по сериозните връзки. Предпочитат животът им да протича леко, щастливо и неангажиращо. Обичат да пътуват, да търсят нови преживявания, нови връзки и никога не се задържат дълго на едно и също място.
СЪБОТА
Това са хора, които не обичат промените в нито един аспект от живота им. Намират любовта рано и обикновено тя остава за цял живот. Не държат да пътуват по света, да имат много партньори и чак след години да изберат този, с когото искат да прекарат живота си. Ценят много всичко, което имат – най-вече семейството си. Не са склонни на изневяра и изобщо не подкрепят подобен тип поведение. Никога няма да ви разочароват.
НЕДЕЛЯ
Родените в неделя са малко противоречиви личности. От една страна им се иска да са семейни и в дълга връзка, от друга пък все им се струва, че изпускат нещо и им трябва още време, за да се наживеят така, както им се иска. С тях трябва да се внимава и да се следят знаците в какъв етап от живота си са. Понякога могат да ви подведат, че са готови са сериозна крачка, но накрая да продължат сами по пътя си. актуално

Публикувана на
19 Октомври 2019 годинаОще статии


Най-четени
Прост тест...

Съществува прост начин за идентифициране на проблеми в сърдечно-съдовата система.
Това е най-лесният тест, който може да направите в домашни условия.

Необходимо е да...

Колко печелят...

[b]За различните професии, за най-високите и най-ниските заплати в Германия е писано неведнъж. Но колко печелят строителите, електротехниците, механиците, тоест - хората в така наречените...

В петък...

[b]На 15-ти ноември започват Коледните пости. Те продължават до 24 декември - Бъдни вечер. На Коледни заговезни – денят преди започване на постите, за последно се яде блажно. На този ден се коли...

От какво зависи...

[b]В Грегорианския календар почти всяка четвърта година има 366 дни, за разлика от останалите, които имат 365. Това е наложително, защото Земята прави една пълна обиколка около Слънцето не точно...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info