Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

За кои четвъртък е рисков ден

Видяна: 18483 пъти

• Овен
• Нищо важно и значимо да не се предприема. В деня преди новолунието тъмните сили се прегрупират и активизират. Всичко започнато с голяма амбиция е вероятно да се провали и да тръгне накриво. По някакъв начин ще работите за чужди интереси. Друг ще обира екстрите, ще се кичи с изработеното и спечеленото от вас. Бъдете отговорни. Добре опечете и сварете храната си.

o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 3
• Телец
Тъмнината на приближаващото новолуние ни обгръща. Всичко ще се прави на тъмно и тайно от другите. Не започвайте нищо важно и не давайте никому излишна информация за бъдещите си планове и намерения. Очертават се намеси в пряката ви дейност. Ще трябва да се съобразите с големия шеф, с родителите или с децата, ако сте вече на възраст. Ден на фалша в отношенията.

o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Близнаци
Хора с комплекси ще се опитват да доминират в живота и на работното ви място. Очаквайте неприятни намеси. Не предприемайте нищо важно, не водете преговори, не участвайте в чужди проекти и инициативи. Може да излезете виновни за чужда вина. Властва дегизираната посредственост. Не се обяснявайте с никого, не допускайте нови хора в екипа си. Проведете прочистваща диета.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 3
o Късмет 4
o Здраве 4
• Рак
Ден на проблеми и удари на съдбата. Предприетото с големи очаквания и амбиции ще тръгне накриво и в бъдеще ще трябва да се коригира и преправя. Не се обвързвайте и не подписвайте нови договори. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент лесно може да бъдете обсебени и ощетени. Не яжте месото си алангле. Проведете диета.
o Работа 3

o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Лъв
Тъмнината е всепоглъщаща. Предстои новолуние в знака на опозицията ви Водолея, с което започва и годината на Металния Плъх. Тенденцията е към кражби, изнудване и неприятни вмешателства. Не предприемайте нищо важно и отговорно. Родените в първата декада ще претърпят загуби и ще попаднат в капани. Здравето е нестабилно. Започнете прочистваща диета.

o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Дева
Ден с тежко и негативно излъчване. Енергията ни отслабва, за всичко ще ви трябват повече усилия. Може да спечелите в момент, когато някой се е разсеял или не му стигат силите да продължи започнатото. Ще бъдете подложени на изкушението да подложите крак на конкуренцията и да провалите нечия инициатива. Днес тайни и подмолни сили ни провокират и настройват един срещу друг.

o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Везни
• Очертава се тежък, рисков и неблагоприятен ден. Тенденцията е да се провалят срещи и преговори и да се появи неочаквана преграда по пътя на голямата ви амбиция. Нищо важно да не се предприема. Някой ще използва личните ви слабости и нужди и ще ви вкара в източваща силите и чувствата ви ситуация. В утрешния ден може да постъпите както ви се иска, но днес ще ви се пречи.

o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 3
• Скорпион
• Ден на комплексарите, а хората от тази порода могат да бъдат и много опасни. Нищо важно да не се предприема. Не водете преговори. Неблагоприятен ден за старт на нови инициативи, проекти и дейности. Тенденцията е всичко да тръгне накриво и да донесе само разходи на пари, чувства и време. Запалете лампите, нека е светло, прогонете тъмнината от връзките и живота си.

o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Стрелец
• Тъмнината на предстоящото новолуние поглъща Луната. Обхващат ни тъмни и мрачни мисли и намерения. Вероятни са опити за манипулация и въздействие от страна на хора с болни амбиции и негативни мисли. Нищо отговорно да не се предприема. Отложете старта на новите си начинания и замисли. Прекъснете вредни връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мелодии.

o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Козирог
• Днес ще се проличат страховете и ще изпъкнат личните ви комплекси. Срещите ви ще носят риск и напрежение, а започнатото с голяма амбиция ще зацикли. Днес и пророчествата са лъжливи, така че мислете позитивно и не се предавайте на паниката. Почивайте, чистете се от шлаката, не бързайте да започвате каквото и да било и да се обвързвате с някого за нещо.

o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Водолей
Днес енергията е на кота нула. Пазете се от хора, които се стремят да ви използват, да прилепват към вас с вечни претенции, искания и изисквания. Енергията тече от позитивните и ведри хора към намръщените и вечно недоволните. Ограничете контактите, не започвайте съвместни дейности, не позволявайте да ви въздействат и манипулират по един или друг начин.

o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Риби
• Този ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Бъдете по-гъвкави в отношенията си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
o Работа 4

o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Ч.Р.Д
• Навлизате в лична година единица, която ще даде нови насоки, ще помогне да просперирате в работата и в бизнеса и да заемете по-високо ниво в йерархията. Всичко, което предприемете ще донесе ползи и предимства и до една година ще ви направи търсени и желани партньори. Не поемайте ангажименти, които ще ви поставят в тотална зависимост от някого и нещо. Неблагоприятен ден за планирано раждане, а другото е въпрос на лична карма. Родените днес ще се податливи на вредни влияния и странично въздействие. Ще преживеят тежки моменти в детството, които ще им създадат комплекси. Ако се родят на обед ще постигнат много, но и ще бъдат сривани от постигнатите позиции. Очертават се трудни отношения с родителите. /монитор

Публикувана на
23 Януари 2020 година