Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Любовна съвместимост според цвета на косата

Видяна: 30012 пъти

Често пъти двойките с различен цвят на косата се карат като куче и котка. Но не се отчайвайте! Експертите назоваха каква любовна съвместимост може да има между мъж и жена с различен цвят на косата.

Брюнетки/Тъмнокоси
Те имат доста остър характер. Тези упорити жени трудно могат да имат връзка с мъж, които също е брюнет или пък има червеникава коса, тъй като и двата цвята осигуряват сприхав нрав на притежателя си. Брюнетките обаче също така са търпеливи и целенасочени. Идеалният им партньор ще бъде притежателят на руса коса. Брюнетките имат висока любовна съвместимост с такъв мъж. Светлокосите са често спокойни и щедри, винаги готови да покажат помощ и подкрепа. Защото те са в състояние да възприемат адекватно „атаките“ на брюнетки.
Блондинки
За разлика от брюнетките, блондинките винаги са обичливи. И не напразно. Носителите на този цвят коса са добродушни, сладки и умерено наивни. Притежателите на руса коса са умни и привлекателни. В същото време са мили, но по-уверени хора. Затова при тях каква ще е косата на половинкиата почти няма значение.
Червенокоси
Собствениците на червена коса пък са почти иделания партньор. Те ще допълнят идеално блондинките, осигурявайки прекомерна подкрепа и помощ. Червенокосите пък не са в състояние да сдържат емоциите си, а блондинката допълнително усложняват положението. Но с брющнети всичко ще е наред, защото собствениците на кафява коса рядко се оплакват и могат да се превърнат в отлична подкрепа за всеки партньор. Мекият характер в тях е съчетан с отговорност, а общителността и жизнерадостта подхранват и привличат околните. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
23 Януари 2020 година