Архив на публикациите

Трите най-верни съпруги

Видяна: 16287 пъти

Астролози смятат, че има зависимост между планетите и изневерите. Според тях има зодии, които просто са предразположени да са неверни и такива, които могат да обичат до гроб само един човек и да делят ложето си единствено с него.
Ще ви представим класация на най-верните съпруги според зодиакалния им знак.
Плените ли сърцето на дама от тези знаци и решите ли да прекарате живота си с нея, то може да сте почти сигурни, че изборът ви е правилен и тя няма да има очи за друг.
Дева
Девите са много надеждни и верни. Тези жени имат принципи и изградена ценностна система. Жените Дева живеят в хармония, пълен мир, любов и щастие. Те не биха погледнали друг мъж, защото това значи да поставят под съмнение първия си избор, а той е умен, според тях.
Телец
Второто място се заема от представителите на този знак, които имат желязна воля и конкретни принципи. Те не изневеряват на съпрузите си, но предадете ли ги, нищо чудно дори да не ви дадат възможност да им обясните за какво иде реч, а просто да ви напуснат. Нищо чудно да хвърли всичките ви вещи, че дори и вас през прозореца.
Водолей
Жената Водолей обича флирта, но със сигурност няма да изневери. След като се е скарала със съпруга си, тя лесно може да отиде и да се шляе с приятели из града, но ще се ограничи само до това. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
28 Януари 2020 година