header

Собствено Търсене

Неделя, 26 Октомври 2014    plovdivmedia@yahoo.com    Новина от категория Бг клюки

Венелин Петков зарязал Гена, хванал си младо гадже

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

38-годишният плейбой на Би Ти Ви Венелин Петков напоследък движи с ново гадже. Твърди се, че дамата му е колежка, но от техническия екип и е с поне 12 години по-млада от екранния любимец.
Девойката пък била наследница на богата столична реститутска фамилия с примамливи имоти на "Витошка" и "Граф Игнатиев". Пазарната оценка на къщите надвишава 20 милиона евро.
Искрата между двамата прехвръкнала неотдавна, по време на фирмено парти. Оттогава насам водещият на новините не пропускал ден, в който да не изненада поредната си изгора с красив букет.
"Пърха като яребица, явно напълно е зачеркнал Гена Трайкова и е хлътнал до уши в девойката. Да видим докога!", ехидничат из телевизията.

Публикувана на
18 Юли 2010 година

Още статии


Топ новиниПреслава загуби...

Нова диагноза се появи сред звездите - безгърдие. Клиничен случай е фолк певицата Преслава, която загуби бюста си. Дори Райна има какво да покаже в сравнение с нея. Повече от 40 см се изпариха от...

Калканджиева с...

Евгения се сдобила с фалшива диплома по право, издадена от Югозападния университет в Благоевград. По това време проф. Александър Воденичаров е бил декан на Правно-историческия факултет във...

Слави измъчен,...

Слави бил в родния си град и е засечен да посещава известния местен психиатър д-р Иво Духленски. Пристигането на Слави с джипа му пред кабинета на популярния психиатър виделите го.

Максим Стависки...

Максим и Албена отново участват в поредното издание на хитовото шоу по руската телевизия "Ледников период", но танцуват на леда с различни партньори. Идеята на предаването е изявени световни...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info