header

Собствено Търсене

Събота, 20 Декември 2014    plovdivmedia@yahoo.com    Новина от категория Бг клюки

Венелин Петков зарязал Гена, хванал си младо гадже

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

38-годишният плейбой на Би Ти Ви Венелин Петков напоследък движи с ново гадже. Твърди се, че дамата му е колежка, но от техническия екип и е с поне 12 години по-млада от екранния любимец.
Девойката пък била наследница на богата столична реститутска фамилия с примамливи имоти на "Витошка" и "Граф Игнатиев". Пазарната оценка на къщите надвишава 20 милиона евро.
Искрата между двамата прехвръкнала неотдавна, по време на фирмено парти. Оттогава насам водещият на новините не пропускал ден, в който да не изненада поредната си изгора с красив букет.
"Пърха като яребица, явно напълно е зачеркнал Гена Трайкова и е хлътнал до уши в девойката. Да видим докога!", ехидничат из телевизията.

Публикувана на
18 Юли 2010 година

Още статии


Топ новиниКарбовски...

Нещо повече от приятелство и професионални отношения се случва в последно време между Мартин Карбовски и Албена Вулева, кълнат се общи приятели и колеги.
След излизането на пиперливата...

Венета Райкова...

Венета Райкова я за къса за пари. „Горещата“ водеща е останала без никакви доходи след като свърши сезонът на Биг Брадър Ол Старс и съответно и коментаторското й предаване „Голямата уста“ вече...

Приятели...

Около Тошко има хора, които му пият паричките, но те не дойдоха да го посрещнат на финала на "ВИП Брадър, нали? А мен ме чакаха толкова много приятели и близки, които обичам" - каза актрисата пред...

Иван се изнесе...

Романтичното приказка на Иван Христов и Ирина Тенчева приключи окончателно. Той се изнесе от общия им дом, в който двамата вложиха еднакво количество пари. Още по-горещата мълва обикаля...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info