header

Собствено Търсене

Сряда, 3 Септември 2014    plovdivmedia@yahoo.com    Новина от категория Бг клюки

Венелин Петков зарязал Гена, хванал си младо гадже

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

38-годишният плейбой на Би Ти Ви Венелин Петков напоследък движи с ново гадже. Твърди се, че дамата му е колежка, но от техническия екип и е с поне 12 години по-млада от екранния любимец.
Девойката пък била наследница на богата столична реститутска фамилия с примамливи имоти на "Витошка" и "Граф Игнатиев". Пазарната оценка на къщите надвишава 20 милиона евро.
Искрата между двамата прехвръкнала неотдавна, по време на фирмено парти. Оттогава насам водещият на новините не пропускал ден, в който да не изненада поредната си изгора с красив букет.
"Пърха като яребица, явно напълно е зачеркнал Гена Трайкова и е хлътнал до уши в девойката. Да видим докога!", ехидничат из телевизията.

Публикувана на
18 Юли 2010 година

Още статии


Топ новиниКобрата и...

Кобрата и Андреа най-после щели да се взимат официално и то съвсем скоро. Пулев обещал на дългогодишната си любов да вдигнат сватба веднага след мача с Владимир Кличко, обаче той бе отложен за 15...

Емануела...

Емануела започна да прекалява, Димитър Динев е отвратен от поведението й Певицата не се съобразява какви ги ръси, кога ли го е правила всъщност?!
Сега тя е в златната фамилия на братя...

Златка си...

Времето едва ли ще направи по-леки нещата, но плейметката явно е готова да продължи напред. Тя вдигна глава и взе решение да си отреже косите, с което символично загърби миналото.

Цвети Янева...

Всички мислят, че тя Цвети Янева е просто една държанка, от чиято хубост се възползва политикът, но истината явно е съвсем друга… Kliuki.net забеляза оживените коментари около последното фото на...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info