header

Собствено Търсене

Вторник, 23 Септември 2014    plovdivmedia@yahoo.com    Новина от категория Скандално

Олтар с Б. Б. държи вкъщи обвинен в поръчкови убийства

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Олтар с Б. Б. държи вкъщи обвинен в поръчкови убийства

Култ към личността на Бойко Борисов изградил Любомир Илиев-Къдравия, обвинен в организирането на няколко поръчкови убийства. Спецченгета претърсили дома му и останали като вцепенени при вида на своеобразния олтар, който се намирал в къщата.
Плакати с лика на премиера, логото на ГЕРБ и всякакви други рекламни сувенири на управляващата партия били пръснати из цялата къща, писа Блиц. Стените – целите облепени с лика на премиера. „Ако не знаехме чия е къщата, щяхме да си помислим, че правят вуду магии”, коментирали криминалисти. Гледката наистина била плашеща – сякаш Къдравия е издигнал в култ лика на премиера. Всъщност, според запознати причината за десетките плакати е далеч по-комерсиална. Предполага се, че Къдравия и фамилията му са спекулирали с името на партията с цел авторитет и всяване на респект сред ромите в Костинброд. По време на ареста на Къдравия, бащата на килъра започва да кълне премиера Борисов, както и цялата партия. Като в сценарий за окултен филм бащата започнал да къса плакатите с лика на Борисов и да проклина до девето коляно. „Ще залича ГЕРБ от лицето на света”, заричал се бащата на Любомир Илиев-Къдравия./Razkritia

Публикувана на
6 Януари 2012 година

Още статии


Топ новиниКакви сме...

Овен. Отредена зодия за водач. Он Геле се мисли за таков, ама си е чист овен.
Телец. Животинска зодия. Служи за обръщение - "теле". У по-деликатни случаи се използва "вол".

С некролог...

Уличен котарак се сдоби със собствен некролог в Пловдив. Василий, както се наричал, бил любимец на цялата ул. "Ген. Гурко" в центъра на града. На 7 септември неизвестен стрелец го убил.

Бг...

Елица Василева попадна в класацията на най-красивите волейболистки на Световното първенство в Италия, което стартира утре.
"Съветски спорт" постави 24-годишната дупничанка в десетката...

Данчето...

Сериозен конфликт между Йорданка Христова и Евгени Минчев избухна в Къщата на "ВИП Брадър". Той бе предизвикан от мисия, в която съквартирантите трябваше да направят съкровени разкрития за себе...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info