header

Собствено Търсене

Понеделник, 21 Април 2014    plovdivmedia@yahoo.com    Новина от категория Скандално

Олтар с Б. Б. държи вкъщи обвинен в поръчкови убийства

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Олтар с Б. Б. държи вкъщи обвинен в поръчкови убийства

Култ към личността на Бойко Борисов изградил Любомир Илиев-Къдравия, обвинен в организирането на няколко поръчкови убийства. Спецченгета претърсили дома му и останали като вцепенени при вида на своеобразния олтар, който се намирал в къщата.
Плакати с лика на премиера, логото на ГЕРБ и всякакви други рекламни сувенири на управляващата партия били пръснати из цялата къща, писа Блиц. Стените – целите облепени с лика на премиера. „Ако не знаехме чия е къщата, щяхме да си помислим, че правят вуду магии”, коментирали криминалисти. Гледката наистина била плашеща – сякаш Къдравия е издигнал в култ лика на премиера. Всъщност, според запознати причината за десетките плакати е далеч по-комерсиална. Предполага се, че Къдравия и фамилията му са спекулирали с името на партията с цел авторитет и всяване на респект сред ромите в Костинброд. По време на ареста на Къдравия, бащата на килъра започва да кълне премиера Борисов, както и цялата партия. Като в сценарий за окултен филм бащата започнал да къса плакатите с лика на Борисов и да проклина до девето коляно. „Ще залича ГЕРБ от лицето на света”, заричал се бащата на Любомир Илиев-Къдравия./Razkritia

Публикувана на
6 Януари 2012 година

Още статии


Топ новиниПочерпен баща...

7-годишно момиче е било закарано в безжизнено състояние в Русенската болница вчера, съобщи "Русе нюз". По неофициална информация, малката Пламена била жестоко пребита от собствения й баща. Трагедията се разиграла в жилищен блок „Мура“ в кв. „Здравец“.

Мамят ни с...

Ако получите есемес с текст „Имам нещо важно да ти кажа, обади ми се сега 00393199052091“, не си и помисляйте да отговаряте или да се обаждате, защото това е импулсен номер.
Това е нов вид измама, предупреждава Иван Иванов в рубриката „Моята новина“ по Нова...

Лоша седмица...

Четири планети се подреждат в небето във формата на точен квадрат и това не е просто знамение, а кулминационен момент, който може да доведе до глобални промени, твърди астрологът Михаил Преображенски. От графиката, която той публикува в pro-gnosis.ru, е видно, че...

Започва...

В християнския празничен календар началото на Светлата седмица е веднага след Възкресение Христово и завършва с втората пасха в неделя. Нарича се Светла, защото Възкресението на Христос донася просветление за всички.
Нарича се още и Томина неделя,...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info