header

Собствено Търсене

Четвъртък, 24 Април 2014    plovdivmedia@yahoo.com    Новина от категория Скандално

Карбовски сринал Калоянчев

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Карбовски сринал Калоянчев

Три седмици след смъртта на Георги Калоянчев жена му Валя отвори кутията на Пандора. В ексклузивно интервю за "Шоу" посочва провокацията на Мартин Карбовски "Калата срещу Парцалев" като основна причина за смъртта на съпруга си.
"Ситуацията го доведе до срив! Откакто го изнуди за онова интервю, Калата изведнъж се срина. Този Карбовски... за мен той е един Мефистофел", категорична е Валя Калоянчева.

Публикувана на
8 Януари 2013 година

Още статии


Топ новиниСинът на Ламбо...

Броени часове след смъртта на Мария синът на Ламбо, Владимир направи невероятна изцепка, без да се притеснява, че така може още повече да натовари баща си, който припадна научавайки за трагедията.
„Без съжаление! Всички ще починат, ще преминат през...

Вуйчото на...

Имаше любовница в Плевен, водеше си я там и си живееше живота. А после се прибираше, взимаше всичките пари на Клавдия и семейството ни и ги изпиваше". Това крещеше вчера в състояние на истерия сестрата на младата майка Клавдия, застреляна от мъжа си Валери.

Ламбо съкрушен:...

„Мария? Къде е Мария? Няма я Мария... Няма я...“ Само това успял да промълви Стефан Данаилов, когато научил, че съпругата му си е отишла от живота. А това станало буквално пред очите му.
Мария не се чувствала добре, но го поощрила да отиде на репетицията:...

На мъжете се...

Много трудно се избира подарък на мъж, освен ако не е рибар или ловец. Жените се чудят как да зарадват любимите си. Вероятно защото не знаят какво да му поднесат, съобразявайки се със зодията му.
Овен.
Първото и най-важно правило: опаковайте подаръка в...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info