header

Собствено Търсене

Четвъртък, 24 Април 2014    plovdivmedia@yahoo.com    Новина от категория Скандално

Мъж си поръчва проститутка, пращат съпругата му

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Мъж си поръчва проститутка, пращат съпругата му

Семейна драма се е развила в Бургас, след като 38-годишният Недялко Карев си е поръчал проститутка, а на вратата цъфнала жена му, предаде сръбското електронно издание "Телеграф".
Двамата имали брак от шест години. Той е работил в склад, а тя била касиерка. Живели са в апартамент, наследен от неговите родители. Преди една година, Надя е заявила, че ще започне курс по английски език, за да си намери по-хубава работа. Тя е започнала да се прибира вкъщи все по-късно, а започнала и нова работа в казино. Той първо се разсърдил, но след като семейният бюджет започнал да се увеличава, започнал да харесва новата работа на жена си.
Приходите достигнали и до 1500 евро на месец. Съпругата обаче изцяло започнала да забравя на семейните си ангажименти. Недялко първо е започнал да гледа филми за възрастни, а след това решил да си вземе проститутка. Наел си квартира и поръчал момиче за масаж, на възраст между 27 и 34 години.
„Поръчката” пристигнала бързо. Когато отворил вратата, той направо припаднал, когато на вратата видял жена си в къса пола. Надя му признала, че е започнала работа по покана на нейна приятелка. Първо е печелела по 20 - 30 лева на нощ, но след това бизнесът започнал да цъфти и е достигнала до 500 лева на нощ./Блиц

Публикувана на
28 Май 2013 година

Още статии


Топ новиниЛамбо съкрушен:...

„Мария? Къде е Мария? Няма я Мария... Няма я...“ Само това успял да промълви Стефан Данаилов, когато научил, че съпругата му си е отишла от живота. А това станало буквално пред очите му.
Мария не се чувствала добре, но го поощрила да отиде на репетицията:...

На мъжете се...

Много трудно се избира подарък на мъж, освен ако не е рибар или ловец. Жените се чудят как да зарадват любимите си. Вероятно защото не знаят какво да му поднесат, съобразявайки се със зодията му.
Овен.
Първото и най-важно правило: опаковайте подаръка в...

Нова кървава...

Военният от Враца Валери Калчев, който в снощи гръмна жена си, е бил на две мисии в Ирак, съобщава bTV. Съседи твърдят, че Валери бил страшно ревнив, семейните скандали били чести и понякога посягал на жена си.
Той застреля съпругата си и опита да се самоубие...

Наша доцентка...

Стара българска традиция е успехите на науката ни да бъдат оценявани първо в чужбина. Изключение не прави и доц. Павлина Долашка.
От години тя изследва свойствата на кръвта и слузта на охлювите да лекуват различни заболявания. Значителна част от тези...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info