header

Собствено Търсене

Петък, 18 Април 2014    plovdivmedia@yahoo.com    Новина от категория Скандално

Мъж си поръчва проститутка, пращат съпругата му

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Мъж си поръчва проститутка, пращат съпругата му

Семейна драма се е развила в Бургас, след като 38-годишният Недялко Карев си е поръчал проститутка, а на вратата цъфнала жена му, предаде сръбското електронно издание "Телеграф".
Двамата имали брак от шест години. Той е работил в склад, а тя била касиерка. Живели са в апартамент, наследен от неговите родители. Преди една година, Надя е заявила, че ще започне курс по английски език, за да си намери по-хубава работа. Тя е започнала да се прибира вкъщи все по-късно, а започнала и нова работа в казино. Той първо се разсърдил, но след като семейният бюджет започнал да се увеличава, започнал да харесва новата работа на жена си.
Приходите достигнали и до 1500 евро на месец. Съпругата обаче изцяло започнала да забравя на семейните си ангажименти. Недялко първо е започнал да гледа филми за възрастни, а след това решил да си вземе проститутка. Наел си квартира и поръчал момиче за масаж, на възраст между 27 и 34 години.
„Поръчката” пристигнала бързо. Когато отворил вратата, той направо припаднал, когато на вратата видял жена си в къса пола. Надя му признала, че е започнала работа по покана на нейна приятелка. Първо е печелела по 20 - 30 лева на нощ, но след това бизнесът започнал да цъфти и е достигнала до 500 лева на нощ./Блиц

Публикувана на
28 Май 2013 година

Още статии


Топ новиниПриятелят на...

Валентин Георгиев - приятел на изчезналата медицинска сестра от Бургас Валентина Иванова вярва, че любимата му е жива. Той е разпространил зов за помощ във "Фейсбук", от който става ясно, че младият мъж се надява на положителна развръзка на кошмарната...

Депутатката и...

“Ние се грижехме за чичо и за баба, много ни е тежко, как можа такова нещастие да ни сполети по Великден. Толкова ли сме грешни, Господи, та ни се случи това. Горките хора". Това нареждат Пенка и Димитър.
Семейството е потресено от сполетялата ги трагедия....

Папата изми...

Папа Франциск ритуално изми краката на 12 възрастни и хора с увреждания в ритуала на Велики Четвъртък, съобщиха световните медии. Така духовният глава повтаря делото на Исус Христос, с което проповядва смирение и равенство между хората.
"Исус извърши...

Зрителка нахока...

„Докога ще ви чакам аз на телефона?! Обявихте отворени линии, а пуснахте реклами. Десет минути вися на слушалката!”. Така изнервена ранобудна зрителка нахока рано-рано на Разпети петък тв водещите на Нова телевизия Ани Цолова и Виктор Николаев.
„Вие...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info