header

Собствено Търсене

Неделя, 20 Април 2014    plovdivmedia@yahoo.com    Новина от категория Светът

Гондолиери пеят мръсни песни на японки, уж, че е “О, соле мио”

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Гондолиери пеят мръсни песни на японки, уж, че е “О, соле мио”

Гондолиерите във Венеция занапред да бъдат подлагани на изненадващи алкохолни и наркотестове – решиха шефовете на тяхната професионална асоциация. Президентът й Никола Фалкони обясни, че нямало нищо странно, тъй като превозвали хора също като шофьорите на леки коли.

За злите езици във Венеция обаче истинската причина за въвеждането на теста е само една – гондолиерите в града си попийват яко и под въздействието най-вече на доброто местно вино правят все по-често
различни щуротии. На първо място роптанията срещу романтичните разходкаджии са за надуваните от тях неимоверно цени особено вечер и през нощта, когато къркат най-яко. Случвало се е дори, ако някой пасажер не извади исканите му пари за разходката, да бъде катурнат уж на майтап за хладна баня в някой канал.
Засега обаче връх в изцепките на пияните гондолиери остават мръсничките песнички, които техен колега пял безспир на три хубавички японки, разхождайки ги часове из каналите на Венеция. Момичетата записали с телефоните си италианските „канцонети”, но когато се похвалили на екскурзовода си с клипчето, той се втрещил. Ами песента на гондолиера вместо с „О, соле мио”, била изпълнена с грубички сексуални закани към различни телесни части на красавиците от Страната на изгряващото слънце./Монитор

Публикувана на
6 Юли 2013 година

Още статии


Топ новиниРесторантьор си...

Реклама с Исус, който пуши марихуана, взриви общественото мнение в американския град Сиатъл. Скандалният плакат е отпечатан за Великден и всъщност рекламира сандвичи. Наричат го Бургера на Бога.
Познавачите твърдят, че за него е подбрана "точната...

Математик и...

Математик, професор в университет и статистик. Това са най-добрите професии в Съединените американски щати за 2014 г., според класация на компанията Careercast. Професиите са избрани по четири главни критерия: работна среда, доход, перспектива и стрес.
На първо...

365 църкви в...

Охрид, който е бил българска столица по времето на цар Самуил, все още носи отпечатъка на величието. Ако има място извън пределите на родината, което всеки българин родолюбец трябва да посети, това е македонският курорт Охрид.

Градът е бил и седалище...

Литургия в...

Литургия в църква отслужиха в Турски Кипър след 58-годишно прекъсване. Построеният през 14 век храм “Св. Георги” събра стотици кипърски гърци, пресеминали разделителната линия на острова в град Фамагуста. Епископът, който ръководи службата, на която присъстваха...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info