header

Собствено Търсене

Понеделник, 20 Ноември 2017    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Пловдив

Нов паркинг в ЖР “Тракия”

Нов паркинг в ЖР “Тракия”

Новопостроеният и последен за тази година паркинг в район „Тракия“ беше открит днес. Той се намира между блок 16 и комплекс „Оазис”.

Присъстваха кметът на района Костадин Димитров и кметът на Пловдив Иван Тотев. Паркингът е с 63 места и е разположен върху 1250 кв. метра. Лед осветлението на съоръжението ще е готово до края на декември или в началото на новата година.
Инвестицията е 70 000 лв., като паркингът е бил изграден за 2 месеца.
Костадин Димитров уточни, че общината дава възможност на живущите да си запазват паркоместа....

>>>

“Неуважаеми, вол...някой си!”

“Неуважаеми, вол...някой си!”

Би следвало тук да напиша няколко реда колко велик е Григор Димитров и колко много се гордея като българин с постигнатото от него. Би следвало да му благодаря, че ме дари с такива емоции, каквито рядко могат да се изпитват. И ще го направя, защото днес благодарение на Димитров сме едни по-усмихнати хора и по-щастливи. Но едва ли мога да намеря достатъчно правилни думи, за да се изкажа. Емоциите бяха несравними, гордостта от постигнатото също. Благодаря ти, Григор Димитров!

Юри СЛАВЧЕВ
Аз съм нискоинтелигентен (според едно лице)...

>>>

Черешовите топчета от Априлското въстание съсипани

Черешовите топчета от Априлското въстание съсипани

Емблематичните черешови топчета и монументите, издигнати за героите на Априлското въстание в Клисура, тънат в окаяно състояние. Ценните паметници на културата са на път да бъдат безвъзвратно загубени, съобщи Нова телевизия.
Това накара жители от града на Боримечката да потърсят помощ от държавата, за да спасят историята си. В плачевно състояние се намира едно от най-славните места местността „Зли дол”. Оттук за първи път е гръмнало черешовото топче. „Следите от рушителната дейност могат да се забележат от всяка една страна. Ето тук...

>>>

Велик Гришо!!!

Велик Гришо!!!

Велик момент! Историческа титла! Гришо Димитров спечели последния за 2017 година мач от Тура! Във финала на Заключителния Мастърс за кампанията българинът надви Давид Гофен с 2:1 сета. Драматична битка! 7:5, 4:6, 6:3 в отделните части.
Секунди след паметния триумф, Григор прескочи огражденията, за да прегърне родителите си.
"Поздравявам Григор за фантастичната му победа, за фантастичната година. Желая на него и щаба му, много успехи", заяви Давид след срещата.
"Тези 2 седмици са най-добрите, които съм имал досега. Поздравления към Гофен, той...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info