header

Собствено Търсене

Понеделник, 23 Септември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Пловдив

За какво си говориха Бойко Борисов и Зико

За какво си говориха Бойко Борисов и Зико

Две нови училища и поне 12 детски градини са необходими на Пловдив, за да отговорим на нуждите на младите семейства, които искат децата им да растат и да учат тук. Това заяви областният управител Здравко Димитров. Той напомни, че Пловдив продължава да привлича много хора, а развитието на индустриалните зони в града и областта увеличава необходимостта от нови учебни заведения.
По време на посещението на Бойко Борисов в Пловдив Здравко Димитров и премиерът обсъдиха накратко най-важните инфраструктурни проекти за града.
„Длъжни...

>>>

Младост и опит сред кандидатите за БСП за местните избори

Младост и опит сред кандидатите за БСП за местните избори

„Ще проведем открита кампания по всички важни за града теми, за които ще говорим честно с хората на Пловдив”, заяви Николай Радев вчера след депозирането на документите за регистрация на кандидатите за кмет, районни кметове и общински съветници на „БСП за България”. По думите му листата е симбиоза на младостта и опита, както винаги професионално и експертно балансирана. „Кандидатите ни са с високо ниво на образование – лекари, преподаватели, юристи и мениджъри”, обясни директорът на Английската гимназия в...

>>>

Мегз отвърна на Калканджиева

Мегз отвърна на Калканджиева

Преди броени дни на Мегз изживя поредния си кошмар - публично и на сцената, по време на ревюто си в Седмицата на модата. Най-видната мома на град Раковски бе грубо замерена с обидни и нецензурни реплики от Жени Калканджиева.
В резултат шестата по красота в света бе изведена от свои познати от залата, докато крещи по Каканашева, а самата тя не обели и думи от сцената. Реакцията й обаче, не закъсня, но тя е по-скоро признание за безумната й грешка отпреди година, заради която любимият й Румен Рончев лежа 5 месеца в ареста.
Именно заради...

>>>

Бойко Борисов се възторгна в Пловдив

Бойко Борисов се възторгна в Пловдив

Бойко Борисов пристигна в Пловдив, за да инспектира как вървят работите по Голямата базилика и площад „Централен“. Заедно с него е и областният управител Здравко Димитров. По-късно те отидоха да открият есенното изложение в Международния панаир. Посещението на премиера започна с проверка на реставрирането на античната мозайка в Голямата базилика в града. На място пробва очила за виртуална реалност и се възторгна: Това е невероятно!“. Той остана впечатлен и от обновения централен площад.
"Бизнесът в Пловдив трябва да е...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info