header

Собствено Търсене

Неделя, 17 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Пловдив

Опитват да корумпират кмет с торба липов чай

Опитват да корумпират кмет с торба липов чай

"В своята работа ще бъда строг преди всичко към себе си. Кабинетът ми ще бъде отворен за всички, които търсят съвет и подкрепа. Обичам искрените хора. Гражданите трябва да чувстват, че общината е тяхна. Трябва да бъдем вън от всяко подозрение на обществото. Трябва всеки да знае какво се върши тук. Искам законност и яснота по отношение на гражданството. Да забравим различията помежду си."
Тези думи казва при встъпването си в длъжност кмет на Пловдив през октомври 1936 г. Божидар Здравков. Речта прилича на много други обещания на кметове,...

>>>

Иван Тотев след изборите звъннал на Бойко Борисов

Иван Тотев след изборите звъннал на Бойко Борисов

Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев даде изненадващо прочувствено интервю, в което разкри, че му е много мъчно за стола на градоначалник и за това, че не е получил шанс отново да се кандидатира за него от ГЕРБ.
"Беше ми интересно с какво чувство ще си тръгна от това място. Мислил съм си го, защото съм се подготвял повече от две години за този момент", казва Тотев, но и признава, че голям товар е паднал от плещите му.
"Аз виждах колеги, които плачеха по коридорите и в петък, и в понеделник. Казах си: „Какво толкова, това е част от живота“....

>>>

Джулка като някоя ромка

Джулка като някоя ромка

Носителка на титлата "Мис Силикон 2013" Джулиана Гани показа кичозна татуировка. Бременната пловдивчанка е изрисувала логото на френската модна марка „Шанел” на лявата си ръка. Татусът предизвика много смях у последователите й.
„Като някоя ромка е”, „Много смешна татуировка, развесели ме”, „Който не може да си позволи истински” Шанел” си го татуира”, гласят само част от коментарите под фотоса на Малката Джулка.
Съблазнителката е известна със страстта си да рисува по кожата си. Тя може да се похвали с над 15 татуса по себе си....

>>>

Корнелия ще се бетонира, готви пъклен план

Корнелия ще се бетонира, готви пъклен план

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е готов план за бетонирането си за следващ мандат с удобен и изчегъртан от всички партийни врагове нов състав на конгреса и с "подходящ" Национален съвет, разкриха социалисти, запознати с намеренията й. Сред „враговете“ е и Георги Гергов от Пловдив.
Тази неделя на Столетницата предстои тежък пленум с анализ на изминалите избори. В петък в централата на "Позитано" 20 бил внесе доклад от 50 опозиционери, членове на Националния съвет, с алтернативен прочит на резултатите от вота, от който думата "победа" и...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info