header

Собствено Търсене

Понеделник, 27 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Пловдив

От Хуманитарната гимназия тръгват по стъпките на Ботевата чета

От Хуманитарната гимназия тръгват по стъпките на Ботевата чета

За четвърта поредна година 35 участници от Хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ в Пловдив ще се включат в 73-тия Национален туристически поход „По стъпките на Ботевата чета“ от Козлодуй до Околчица. Фондация „Пловдив 2019“ подкрепи единствените представители на града под тепетата в това емблематично национално събитие с рекламни тениски и материали. За една седмица групата ще измине 120-километровия път и ще се включи в традиционните чествания на Околчица на 2-ри...

>>>

ГЕРБ първи в Пловдив

 ГЕРБ първи в Пловдив

Районна избирателна комисия 16 – Пловдив вече има резултати от 460 от 477 секции. Избирателната активност в града е рекордно ниска - 29,01%. В Пловдив ПП ГЕРБ взима 33,98% от гласовете.
БСП за България е с 24,95%. ВМРО получава 10,79% от вота, а ДПС - 3,55%. "Демократична България" е с резултат 8,02% Партия "Воля- Български Родолюбци" на Веселин Марешки е с 3,45%.
На тези избори се отчита силно изразен преференциален вот за кандидатите на всички партии. Гласоподавателите са се ориентирали към личности.
Победителката от ГЕРБ Мария Габриел е с 5610 гласа....

>>>

В махалите не им е до избори

В махалите не им е до избори

„Избори, какви избори?“, питаха учудено жителите на аристократичната ромско-турска Аджисан махала в центъра на Пловдив. До улиците тук изобщо не е достигнала шумотевицата на предизборната кампания.
Малцина са се добрали до урните в помощната сграда на училище „Любен Каравелов“ да дадат вота си за Европейския парламент.
На площадчето с арка зад Малката базилика почти не се мяркат хора. „Сега е месец Рамазан и през деня се пости, а след залез ни е разрешено да ядем и пием“, казва Гюлфи, която бърза да се скрие на сянка.
За...

>>>

Шок в Авиобаза Крумово, изгубиха своята Снежанка

Шок в Авиобаза Крумово, изгубиха своята Снежанка

Неочакваната и жестока смърт на пловдивчанката Вяра Лозанова, механик в 24-а Авиобаза Крумово, шокира колегите й от ВВС и приятелите й.
„Тя обичаше авиацията с цялото си сърце и душа. Беше изключителен професионалист, който с прецизността на работата си, с волята и усърдието си, засрамваше мнозина от колегите си мъже”, гласяха едни от първите коментари, след като от МВР официално огласиха имената на жертвите при самолетната катастрофа край Ихтиман.
Вяра била закърмена с авиация още в детските си години. Баща й бил офицер от ВВС,...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info