header

Собствено Търсене

Неделя, 25 Март 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Скандално

София е най-лошият град за живеене в Европейския съюз

София е най-лошият град за живеене в Европейския съюз

София е най-лошият град за живеене в Европейския съюз. Това показват данните от ежегодно проучване за качеството на живот в света. В изследването са включени 231 града от цял свят. Сред тях на София е отредено 116-то място - последно от всички страни от Европейския съюз.
Макар и на предпоследно място в Европейския съюз, румънската столица Букурещ е доста по-напред в общата класация от нас - заема 107-а позиция.
Челното място в класацията се полага на Виена – най-добрият град за живеене в света, а най-лошо, според проучването, се живее в...

>>>

Лили Иванова готви на музикантите си

Лили Иванова готви на музикантите си

Лили Иванова стана и готвачка на музикантите си. Певицата реши сама да приготви здравословна, но питателна храна на оркестъра си , за да могат музикантите да влагат повече сили в репетициите и да не мислят за странични неща, пише "Телеграф".
Тя им направи гофрети и бъркани яйца, като за целта използва само био продукти. Лили лично е купила гофретника от Германия има си и лична рецепта за това, но не казва на никого пропорциите си. Иванова гарнира гофретите с мед и черен шоколад, но на музикантите ги прави с млечен. Примата на естрадата...

>>>

Почина полицаят-герой

Почина полицаят-герой

Френският полицай, разменил се за заложниците, задържани от нападателя в супермаркета в град Треб, е починал от раните си. Това заяви в свое изказване вътрешният министър на страната Жерард Коломб, предават чужди медии. „Младши лейтенант Арно Белтрам е починал. Загинал е за страната си. Франция няма да забрави никога за неговия героизъм“, съобщи той.
Лошите вести за смъртта на полицая го правят четвъртата жертва на терориста Хрониката на зловещите събития вече е ясна. Терористът застрелва смъртоносно шофьор и отвлича колата му, с...

>>>

108-годишен дъб с мартеница

108-годишен дъб с мартеница

108-годишен дъб в Силистра е окичен с мартеници. Силистренци смятат дървото за целебно.
Дъбът е със статут на защитен обект по силата на Закона за биологичното разнообразие от 2013 година.

Според специалисти той е в много добро състояние.
Обиколката на ствола при 1,2 метра от земята е 4,6 метра, височината е 14 метра, а диаметърът на короната е 24 метра, предаде БТА.
Не са установени хралупи, дървото има здрави скелетни клони и е с изцяло покрита коренова система. Грижата за опазването му е на община Силистра.
Дъбът расте в...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info