header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Скандално

Майката на силиконката с кредита остана на улицата

Майката на силиконката с кредита остана на улицата

В началото на годината цяла България остана потресена от това, което 24-годишната Кристин Каменова направи – а именно да изтегли кредит, за да си сложи изкуствени гърди, узна HotArena.

Сега обаче се оказа, че теленето на кредити е запазена семейна черта. Майка й Емилия Крумова е затънала в дългове към банки. И не само това – бирниците ще вземат имота й, в който живее, съобщава „Шоу“.

Майката се подвизава в Монтана, а тези дни излезе информацията, че голям апартамент ново строителство в града е обявен на търг от частен съдебен...

>>>

Рекорд по лежане на Мързелива олимпиада

Рекорд по лежане на Мързелива олимпиада

В Черна гора беше проведена шестата поред Мързелива олимпиада, в която взеха участие 15 черногорци и трима жители на Сърбия, съобщава сайтът Лайф.

Тази година първото място беше разделено между четирима представители на Черна гора, които поставиха олимпийски рекорд с 49-часово лежане. Той започна още събота сутринта. Наградата за победителите е в размер на 400 евро в брой и подаръци на същата стойност.
"Тъй като подобрихме рекорда по мързел, решихме заедно да станем и да си поделим наградата. Аз съм член на спортния клуб...

>>>

Балонът се спука

Балонът се спука

Балонът при криптовалутите се спука. През януари общата пазарна капитализация на криптовалутите се повиши до над 800 млрд. долара от 18 млрд. долара година по-рано, сочат данни на CoinMarketCap. Сега пазарът е загубил три четвърти от стойността си, достигайки до едва 200 млрд. долара, пише в свой анализ Financial Times.
По-ниската пазарна стойност на цифровите активи съвпада със засилването на волатилността на традиционните финансови пазари, като например акциите, които предлагат на трейдърите други възможности да печелят от колебанията на цените...

>>>

С кого кръшка на мъжа си Вачева

С кого кръшка на мъжа си Вачева

Зеленооката красавица Мари Вачева често става обект на пикантни клюки, в които неведнъж са се съдържали твърдения, че изневерява на мъжа си. Този път поредната й изневяра не е мълва, а идва от достоверен източник на в-к „Шоу“, който я е хванал в крачка, узна HotArena.

Той твърди, че е виждал няколко пъти знойната хубавица в компанията на един от най-желаните ергени у нас – Джино Бианкалана.

Миската и брадърът въртят тайна любов от няколко месеца. В началото тя е била само телефонна, тъй като Вачева не била в България, а в...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info