header

Собствено Търсене

Вторник, 26 Септември 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Скандално

Тва се едно, че е сексов груп!

Тва се едно, че е сексов груп!

Съвместният клип на Андреа и Сузанита "Строго забранено", който излезе наскоро, разбуни духовете със скандалните лесбо сцени.

Провокативното видео с участието на 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад, в което полуголи жени се целувки с език и се лижат помежду си, възмути и бабата на един от най-гледаните влогъри у нас - Персиян от Монтана.
Хит в канала му в "Ютуб" - Persi Army, е реакцията на достолепната дама, когато внукът й показва скандалното видео.
"Ее, не ми аресва тва, къде са направили. Я глей, цъ-цъ, само голи жени. Тва разврат, тва...

>>>

Ретрограден Нептун до 22 ноември

Ретрограден Нептун до 22 ноември

Астролозите изчисляват, че до 22 ноември Нептун ще бъде ретрограден. Дотогава чувствителността ни ще е изострена. Затова и самозаблудите ще са са много по-опасни. Трябва много да внимаваме в какво вярваме и на какво се доверяваме.
Не се поддавайте на внушения от страна на ясновидци, екстрасенси и други сензитиви.
Не допускайте в обкръжението си хора, които ви изтощават и изцеждат енергията ви. Времето не е подходящо за започване на нови начинания, защото Нептун е планетата на измамата. Сключването на договори, стартирането на бизнес,...

>>>

Гала на хапчета заради мъжа си

Гала на хапчета заради мъжа си

Наперената тв водеща Гала всяка сутрин пие успокоителни, за да не си изпусне нервите, докато мъжът й Стефан се вихри в ролята на ко-водещ в собственото й предаване „На кафе”, научи HotArena.

От началото на септември благоверният на атрактивната блондинка се изявява като неин партньор в ефира и буквално залива зрителите с по 100 думи на минута, докато жена му се опитва да вмъкне поне една. Нахъсан и самоуверен, Стефан се държи като истински дерибей в студиото и тотатлно е превзел властта в шоуто. През това време Гала се свива и вече не...

>>>

Отровна риба на българския пазар

Отровна риба на българския пазар

Резултати от лабораторни изследвания показват, че в рибата, която се продава у нас, се съдържат тежки метали. Тестовете са направени от експерти от „Активни потребители”, предава Нова телевизия.

Токсичните химикали се натрупват в рибата и морските дарове от тинята, отпадъците от индустрията и бита и планктоните във водите, които обитават. Справка в системата за бързо оповестяване на опасни храни показва 5400 сигнала за опасна риба. А шансът да попаднем на замърсен продукт на пазара при рибата е пет пъти по-голям, отколкото при...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info