header

Собствено Търсене

Вторник, 25 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Скандално

Стрелците на “Тракия” с 20 медала

Стрелците  на “Тракия” с 20 медала

На завършилото Държавно първенство с огнестрелно оръжие в София – за пушки и в Стара Загора – за пистолети, през този месец, стрелците на АСК «Тракия» спечелиха 20 медала, от които 8 златни, 6 сребърни и 6 бронзови, съобщи председателят на клуба Камен Шишманов. Така доказаха, че пловдивските стрелци са най-добрите в страната.
При мъжете на пушка олимпиецът Антон Ризов спечели 2 златни медала. В индивидуалното класиране на 60 легнал постигна резултат от 622 т., а в упражнението от три позиции – 1 173 т.
При жените на пушка Таня Звискова...

>>>

Община „Родопи“ с 50% ръст на работната ръка

Община „Родопи“ с 50%  ръст на работната ръка

Общините около Пловдив регистрират по-голям относителен ръст на наетите лица от областния център. Влияние за това оказват новооткритите производствени мощности в Тракия икономическа зона /ТИЗ/. Това показва анализ за работната сила на Института по пазарна икономика за периода 2011-2017 г.
Въпреки че е извън обсега на ТИЗ обаче, с най-голямо увеличение на броя на наетите - 48,1%, е община Родопи. Следват я Съединение с 38,8%, Раковски - 27,5, и Куклен - 22,6%. Във всяка една от тези общини, с изключение на Куклен, нивото на заплащане се увеличава...

>>>

Баберек от „Рапид“ Виена ще е звезда в отборчето от гара Подуяне

Баберек от „Рапид“ Виена ще е звезда в отборчето от гара Подуяне

Желаният от Левски нападател Дени Алар е силно нежелан от треньора на настоящия си клуб Рапид (Виена) Дитмар Кюбауер. Специалистът обяви, че се надява "сините" или някой друг тим да успее да убеди голаджията за трансфер, иначе ще трябва една година да търка скамейката.
Кюбауер е категоричен, че 29-годишният футболист няма да получава шансове за изява в Рапид.
"Хубаво за всеки треньор е да разчита на оптимална група играчи. Затова не мога да си позволя да имам прекалено разширена група от играчи. Честно казано, надявам се Дени Алар...

>>>

Вандали в любим пловдивски парк

Вандали в любим пловдивски парк

Служители на ОП „Градини и паркове“ съобщиха за поредната вандалска проява в „Пловдив сити парк“ до МОЛ „Пловдив“, който за няколко години от своето изграждане се превърна в любимо място за отдих на много пловдивчани.
За втори път през последните два месеца въртележката на една от детските площадки е брутално отчупена от металната ѝ основа и захвърлена настрани. Постаментът е с дебелина около 10 милиметра и по всичко личи, че е приложена груба сила.
Директорът на „Градини и паркове“ Стоян Алексиев е категоричен, че...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info