header

Собствено Търсене

Сряда, 17 Юли 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

За кои сряда ще бъде тежък ден

За кои сряда ще бъде тежък ден

• Овен
• Не бързайте с инициативите. Всичко, което предприемете днес ще ви донесе краткотрайно удовлетворение или удоволствие, което ще бъде последвано от дълги дни на разочарования, проблеми, взаимни обвинения и търсене на сметка. Съветът е да не влизате в излишни зависимости, да се дистанцирате от хора, които и друг път са ви вкарвали в проблемни ситуации и по всякакъв начин да ограничите контактите. Сънищата от тази вечер показват в символичен вид проблемите, с които трябва бързо да се справите.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4

>>>

Най-големите самотници

Най-големите самотници

Някои от зодиите често се чувстват неразбрани, така сякаш никой не споделя техните възгледи и принципи и никой не подкрепя идеите им. Те мислят, че са самотни и обикновено не осъзнават, че има хора, които ги обичат такива, каквито са, дори да не споделят мнението им. Ето и кои са самотните зодии.

Скорпион
Скорпионите се чувстват самотни, защото не вярват на хората около себе си, рядко се доверяват и така отблъскват другите. Те буквално изграждат стени около себе си и е много трудно някой да ги разбие и да ги накара да му се...

>>>

Как ще ви влияе пълнолунието

Как ще ви влияе пълнолунието

Овен
Пълнолуние със затъмнение, в нехармоничния ви Козирог ще наблюдаваме късно вечерта. Родените около 15 април са в по неблагоприятна позиция поради кавдратурата на Слънцето им със Слънцето и Луната. Този аспект може да активизира земетръсната дейност в местата на сянката, където след миналото затъмнение имаше земетресения. Но да не бъдем толкова черногледи, а да внимавайме и да не рискуваме излишно. Не планирайте раждане със секцио. Не утежнявайте кармата на децата си, нека сами изберат момента.
o Работа4
o Пари4
o Любов4

>>>

Какво ни очаква през новата седмица

Какво ни очаква през новата седмица

Овен
Тази седмица е добре да проверите с какви наличности разполагате. Имате големи планове, но преценете добре дали сте преценили възможността за поява на извънредни ситуации. Във вторник е добър ден за настъпление в служебно отношение. В сряда и четвъртък не споделяйте свои тайни пред непознати. През почивните дни помислете за личния ви живот и как бихте могли да допринесете за неговото уреждане в битов план.
Телец
Тази седмица не се товарете с излишни размисли. Сега не е време за активни дейности или започването на нещо ново....

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info