header

Собствено Търсене

Четвъртък, 21 Март 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

На какъв хал ще сме този четвъртък

На какъв хал ще сме този четвъртък

Овен
Днес агресията е повсеместна. Ще срещате видима и невидима съпротива, ще се налага да прилагате крути мерки към близките, околните и децата, за да сложите отношенията в ред. Всеки тръгва с намерението да спечели на всяка цена. Родените в първата декада ще изпитват по-големи натоварвания и може да станат обект на по-силен натиск. Увеличете самоконтрола. Не бива да се действа първосигнално и да се тръгва по линията на конфликта. На това пълнолуние Луната ще ви гледа в опозиция, не вървете против колектива.
o Работа4
o Пари5

>>>

Кои зодии ще ви докарат до лудост

Кои зодии ще ви докарат до лудост

Има хора, които мразят да поемат отговорности, такива които са твърде нерешителни, такива, които са твърде непредсказуеми или пък са инати и егоисти, които не приемат чуждата гледна точка.
Всички тези черти от характера, както и много други подобни дразнещи черти на човек, могат да докарат до лудост близките му. Вижте представителите на кои 5 зодии могат да изнервят максимално познатите си и то с малко усилие:

Телец
Хората, родени под знака на Телец са толкова ужасно упорити, че наистина могат да ви вбесят с тяхното категорично...

>>>

Какво вещаят звездите за днес

Какво вещаят звездите за днес

Овен
В 22 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен, а астрологическата змия си захапва опашката. Приключва един цикъл на развитие и вече поглеждаме към нещо ново. Трудно ще се ориентирате в морето от предложения и реклами. По различни канали ще се опитват да ви въздейстат и зарибяват. Спазвайте диета. Постарайте се да изхвърлите и от душата си вредните и разболяващи мисли. Ще ви си отрази добре умерено физическо натоварване. Вечерта е рискова за хората страдащи от маниакални депресии.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4

>>>

Как ще сме с късмета и здравето този вторник

Как ще сме с късмета и здравето този вторник

Овен
Ден на колелото. Имате шанс да преобърнете всяка ситуация в полза за вас, но и да загубите завладени в миналото позиции. Бъдете внимателни, лесно се усвояват всякакви уроци. И тялото ни лесно усвоява полезните вещества или се пристрастява към не дотам полезните. Денят е магичен. Всеки може да намери своя път или да го обърка с пътя на другия, ако главата му е замаяна от чувства и алкохолни злоупотреби. Опитайте да се освободите от тежестите на миналото, от връзките и зависимостите, които ви притесняват.
o Работа5
o Пари4

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info