header

Собствено Търсене

Петък, 20 Юли 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Какъв цвят е аурата ви според зодията

Какъв цвят е аурата ви според зодията

Цветът на вашата аура разкрива много за личността, която се крие във вас. Знаете ли, че всеки зодиакален знак има своя цвят аура. Кой е вашият, вижте в следващите редове.

Овен – Яркочервен
Огненият Овен ще бъде изразен с яркочервено. Този цвят символизира страст, сексуалност, агресия, конкурентен дух и силна воля. Всъщност това са и някои от основните характеристики на знака Овен.
Телец – Горско зелен
Този цвят символизира силата на човек, който може да извлече най-доброто от другите. Зеленият цвят е и посвещение, любов...

>>>

Какво ще ни се случи този четвъртък

Какво ще ни се случи този четвъртък

Овен
Нищо важно не започвайте сутринта. Внимавайте какви забележки правите. Насъбраното неудовлетворение може да избие по незначителни поводи. Отложете за следобед разговорите, които изискват точно разпределение на сили и средства, взаимна подкрепа и общо финансиране. Постепено ледовете ще се стопят, но една горчивина ще си остане. Без извинения няма да мине и в любовта. Не чакайте другия да го направи. В организма ни се включват фините енергии. Опитайте да разберете и другата гледна точка и нещата ще потръгнат.
Телец
Днешните ви...

>>>

Как зодиите търсят загубени вещи

Как зодиите търсят загубени вещи

Овен
Обвиняват децата

Жени: “Иване, къде си ми сложил боксовите ръкавици? Не си ги пипал? Значи е брат ти. Петре! Ела тук. Къде са ми боксовите ръкавици? Какво “ама, мамо”? ЗНАМ, че нямам боксови ръкавици. Просто исках да проверя дали внимавате. Толкова сте НЕКАДЪРНИ! Дъщерите на съседката досега да са ги намерили. Ама вие по цял ден спите. Нищо няма да излезе от вас. Ще ровите по кофите.” Надява боксовите ръкавици и отива на родителска среща. Секс според хороскопа! С кого ще си паснете идеално?
Мъже: “По дяволите, някой пак ми е...

>>>

Кой как ще я кара тази сряда

Кой как ще я кара тази сряда

Овен
Днес и утре много неща в живота ви може да се объркат. Ще излязат на светло информации скривани преди. Важното и неотложното свършете до обед. От обед до утре на обед властва петелът, много ще се кукурига и кудкудяка, ще се казват ненужни неща, ще се вадят на показ кирливите ризи и лесно ще се наврежда със словото. Бъдете пестеливи на думи и коментари, независимо за кого. Ще се намерят хора, които да ви засегнат на болното място или да ви стимулират да направите нещо, за което ще съжалявате.
o Телец
До обед подпишете новите си...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info