header

Собствено Търсене

Сряда, 23 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

На кои тази сряда ще им върви

На кои тази сряда ще им върви

Овен
Очертават се опити да ви излъжат и окрадат. Не се предоверявайте, не споделяйте идеи и намерения. Ден, който ще ви откаже от някои илюзии и съвместни начинания. Ще видите една неприятна реалност и ще се наложи да направите още по-неприятен избор. Сложете край на безперспективни връзки. Край с увъртането и самозаблуждението. Отделете време за личните си дела, за здравето и за процедурите, които ще ви се отразят благотворно и за които все не сте намирали време залисани да работите за чужди интереси.
o Работа4
o Пари5
o Любов6

>>>

Кои мамят в любовта

Кои мамят в любовта

Да бъдеш измамен в любовта е може би едно от най-труднопоносимите разочарования, които човек може да претърпи във връзката. Чувството е ужасно. Тъкмо си мислиш, че си единствената за него и откриваш, че той ти е изневерявал отново и отново. Извинява се, кълне се, че това няма да се повтори никога повече, но се случва пак.

Мъжете от някои зодии са серийни прелюбодейци. В природата им е да изневеряват. Не могат да устояват на изкушението, а и има толкова много риби в морето. Те винаги се нуждаят от странична връзка, за да се чувстват...

>>>

Горещи жени от Сибир в ледената вода по случай Кръщение Господне

Горещи жени от Сибир в ледената вода по случай Кръщение Господне

Студоустойчиви момичета от Сибир въобще не се страхуват да влизат в ледените води, както и след това да се покажат гордо в социалните мрежи.
Традицията, хората да влизат в дупката, направена в леда, символизира кръщението на Исус Христос в река Йордан.
Къпанията в ледени води, които в Русия се правят от 18 до 19 януари, не са църковен обред, а народна традиция.
И тази година, хиляди граждани на Новосибирск потънаха в ледените води по случай Кръщение Господне.
Според публикуваните фотографии в социалната мрежа се вижда, че...

>>>

Какво ни е предречено за този вторник

Какво ни е предречено за този вторник

Овен
Ден на отдавна чаканите информации, за които много хора ще почерпят. Благоприятен ден за старт на нови начинания, за постъпване на нова работа и за така чаканото повишение. Поне една преграда и пречка ще бъдат преодолени. Ще вземете преднина пред конкуренцията и може да спечелите конкурси. Само не губете чувството си за мярка и не изпадайте в еуфория, независимо какво се случва. Не късайте предварително старите мосотве, по които може да се върнете назад, ако новите проекти не успеят. Бъдете далновидни и балансирани.
o Работа4

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info