header

Собствено Търсене

Петък, 16 Ноември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Двойки зодии, които са като котка и мишка

Двойки зодии, които са като котка и мишка

Връзките между някои хора просто не се получават или бързо се изчерпват. Ето кои са зодиакалните двойки, които взаимно ще си разбият сърцата и чиято връзка няма да просъществува.

Овен и Рак
Има силно привличане между тях. Но когато сексуалното напрежение изчезне, между тях няма да остане нищо общо.
Телец и Стрелец
Телците са домошари, а Стрелците обичат да пътуват и да срещат нови хора. Няма да се разберат и няма да могат да правят компромиси.
Близнаци и Риби
Рибите са прекалено емоционални за Близнаците. Рибите...

>>>

Как ще сме с парите и здравето днес

Как ще сме с парите и здравето днес

Овен
До обед имате повече степени на свобода. Подредете отношенията си у дома и на работното място. Един ще направи признане, друг ще протегне ръка, а трети вече е приготвил подарък. Тръгнете по-рано, ако ще пътувате. Следобед навлизаме в период с негативно излъчване. И най-добрите ви намерения може да се разберат или представят превратно. Очертават се намеси от страна на трети лица, които ще изкривят посоката на разговори и действия и всички ще останат неудовлетворени. Нужна ви е активна самозащита.
o Работа5
o Пари5
o Любов4

>>>

Как зодиите реагират, ако ги наранят

Как зодиите реагират, ако ги наранят

Някои хора изпитват истинска ненавист към тези, които са ги подвели в личен план. Други пък предпочитат да забравят лошото и да продължат напред. Едни знаци са по-злопаметни, други – по-толерантни.
Вижте дали сте склонни да простите на човек, който е съгрешил спрямо вас, базирано на вашия зодиакален знак:
Водолей
Истинският Водолей е склонен да прости грешката само на човек, за когото е убеден, че искрено съжалява за постъпката си и че никога няма да дръзне да я повтори. Ако съгрешите в поведението си спрямо човек от зодия...

>>>

Какво ще ни поднесе тази сряда

Какво ще ни поднесе тази сряда

Овен
Сутринта каквото обещаете прибързано ще ви затрудни, ще имате проблеми у дома и с колегите, а шефовете ще са направо разочаровани, а може би и ощетени. Но с напредването на деня влизате във форма, давате всичко от себе си и получавате овации. Пътувайте, уредете си командировка, търсете нови варианти за допълнителна работа и печалби. Сега е момента да стопите дистаниците с хора, с които и преди сте работили успешно и сте изгаряли в играта на чувствата. Ще сънувате пророчески сън, в който ще видите призванието си.
o Работа5
o Пари6

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info