header

Собствено Търсене

Понеделник, 20 Ноември 2017    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

С какво ще ни изненадат звездите този понеделник

С какво ще ни изненадат звездите този понеделник

Овен 21 март – 20 април

Ден на тайните договори, които ще отприщят деловата ви активност. Родените в третата декада да не афишират връзките и договарянията, които правят днес. Може да спечелите от нечия приказливост и да загубите от своята. Опитайте да се включите в посредническа дейност, да играете зад кадър и да постигнете чрез подставни лица, това което директно не ви се получава. Изтикайте на преден план човек, на кого вярвате, а вие действайте зад къдър. Овенът е честен играч и такава тактика трудно му се отдава.
Работа-5

>>>

Зодиите с раними души

Зодиите с раними души

Има огнени, бурни, страстни и емоционални зодиакални знаци. Но има и такива, които са скромни, не обичат да вдигат шум около себе си и почти никога не показват чувствата си.
Рядко можете да ги видите тъжни и то не защото винаги се чувстват добре, а защото са твърде нежни и раними и се боят да го покажат пред света.

Днес ще ви разкрием кои са онези три зодии, които имат най-нежните и раними души, но никога няма да го покажат.
Риби
Те са изключително сензитивни и емоционални, но го показват доста рядко и само пред най-близките си...

>>>

Как ще сме с любовта и здравето в неделя

Как ще сме с любовта и здравето в неделя

Овен 21 март – 20 април
След пречистващото новолуние започва нов цикъл. Тялото и душата подават нови сигнали. Вслушвайте се и в желанията на сърцето. Не вървете против себе си. Направете това, към което нещо ви влече и привлича. Сега е момента да се заредите с нови знания и информации, да направите планове и да разчертаете личния си график. Направете някому подарък, но не забравяйте и себе си. Поглезете се, купете си нещо, което ви отива и привлича. Ще почувствате остро къде ви е мястото и с кого наистина трябва да бъдете.
Работа-5
Пари-5

>>>

С кои зодии е най-забавно

С кои зодии е най-забавно

Успешни, енергични, винаги готови за забавление! Характеристики на трите най-интересни зодиакални знака!

Козирог
Козирозите са много успешни. Никога не пропускайте парти, организирано от тях. Те са невероятни домакини. Те са силни и независими. Те винаги ще са тук, за да ви подкрепят. Те са амбициозни и навикът им да налагат високи цели ще ви насърчи да направите същото. Земни и топли, те са страхотни. Очарованието им често се придружава от вкусни сладкиши.

Риби
Благодарение на тяхната енергия и благодат,...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info