header

Собствено Търсене

Сряда, 21 Март 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Къде трябва да живеем според зодията

Къде трябва да живеем според зодията

Може да ви изненада, че държавите и градовете също имат свой хороскоп. "Раждането" на дадена страна или град се изчислява от момента на откриването, първото уреждане или когато е подписана декларация за независимост.

Така астролозите могат да сравняват хороскопа на индивида с хороскопа на дадено място, като интерпретират планетарните взаимодействия като благоприятни или предизвикателни. Как този конкретен град вибрира с вас, зависи от космическото взаимодействие между двете графики. Разгледайте зодиакалния си знак по-долу, за...

>>>

Какво предричат звездите за вторник

Какво предричат звездите за вторник

Овен 21 март – 20 април
В 16 ч. 07 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен. Тенденцията на деня е към обсебване и прилепване към чужди намерения, амбиции и желания. Не позволявайте да ви замазват очите с лъскави подаръци и обещания. Търсете подтекст във всичко, което ви казват и предлагат в момента. Родените около 5 април ще имат нужното дар слово да откажат дипломатично и сами да се опитат да въздействат на чуждия избор. Сънищата ви ще се сбъднат, а ако в тях фигурират родителите ви, това е знак, че е време да решите семейните проблеми.

>>>

Как ще започнем седмицата

Как ще започнем седмицата

Овен 21 март – 20 април
От днес е добре да се включите в активна конкурентна битка за място под слънцето. Препоръчително е да отворите новото си заведение, да рекламирате новата си дейност, да започнете нова бизнес инициатива и да се включите в съвместен проект с проверени в годините хора. Пасивността е нежелателна, но нищо не бива да се прави на всяка цена и без нужните предпазни мерки. Внимателно обмислете клаузите по договорите, които сключвате. От днешната ви работа ще зависи и бъдещето на децата.
Р-5
П-6
Л-6
К-5
З-4

>>>

Каква ни очаква в неделя

Каква ни очаква в неделя

Овен 21 март – 20 април
Луната навлиза в Овен и започва да нараства, а с нея нарастват и апетитите ви в този ден. Ще се събудите с някакво остро чувство на глад, но не само към храната, а и към желанието нещо да се започне, да се предприеме и задейства, за да се живее и работи по-добре. Опитайте да реализирате всичките си хрумвания и амбициозни проекти. Планирайте за утрешния ден старта на нов бизнес и отваряне на новото ви заведение. Подбирайте храната си, отнасяте се внимателно и към подбора на връзките. Чакат ви тежки битки.
Работа-4

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info