header

Собствено Търсене

Понеделник, 27 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Какво ни вещаят звездите за понеделник

Какво ни вещаят звездите за понеделник

Овен
Днес за грешка няма прошка, а и за старанията ти ще те санкционират вместо да те наградят. Контролирайте се максимално, не се подавайте на гнева и амбицията. Отварят се огромни апетити. Засилва се желанието да прецакаш другия. Очертават се скандали дори за дреболии. В такъв момент е трудно да се водят преговори. Ще се действа от позиция на силата и личния интерес. Не започвайте нови инициативи, а довършете обещаното, особено ако това ще ви донесе престижни позиции и слава.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4

>>>

Древни символи издават най-големите ви страхове

Древни символи издават най-големите ви страхове

Много от нас имат едни и същи страхове. Често обаче сме свикнали да ги крием от останалите и се борим сами с тях вътрешно. Има и случаи, когато ние сами не сме напълно наясно от какво точно се страхуваме, но има начин подсъзнанието ни да ни даде по-подробна и ясна картина за това нещо.
Ще ви помогнем да разберете какви са вътрешните ви страхове. За целта ще трябва да направите много лесен тест с древни символи, който отнема няколко секунди. Трябва да изберете един от тях. Така ще разберете кой е най-големият ви вътрешен страх.

>>>

На кой каква бюлетина ще му пусне съдбата днес

На кой каква бюлетина ще му пусне съдбата днес

Овен
Ден за повишаване на личната квалификация в различни посоки и по различни начини. Лесно се усвояват всякакви уроци и дано усвоеното днес ви свърши работа. Запишете и децата за някакъв курс, организирайте срещи на екипа, влезте в нова среда, където да работите за развитие и на личното си хоби. Наблегнете повече на растителната храна, излезте сред природата, сменете един вид труд с друг и се радвайте на всичко, което живота ви предложи. И сънищата от тази сутрин носят в символичен вид решението на проблемите ви.
o Работа5
o Пари4

>>>

Какво ни очаква другата седмица

Какво ни очаква другата седмица

Овен 21 март – 20 април
Очертава се прекрасен съботен ден, с възможности за пътувания, приятни посещения, изгодни покупки, радостни срещи и събития. Някой ще постави своя личен рекорд, ще привлече приятелска или треньорска подкрепа. В такъв ден възрастните правят своята доброволна жертва в името на бъдещето на децата. В неделя е време за учене и подготовка за изпити. Ще запаметите лесно всичко прочетено. Умът ви действа активно. В понеделник апетитите се изострят, лесно влизате в разправии и конфликти. Не е добре да се работи и действа...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info