header

Собствено Търсене

Четвъртък, 18 Януари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Ще познаят ли астролозите какво ще ни се случи този четвъртък!?

Ще познаят ли астролозите какво ще ни се случи този четвъртък!?

Овен 21 март – 20 април
Действайте активно на всички житейски фронтове. Подайте документи и подпишете нови договори. Не се колебайте да направите жестове и предложения и в любовта. Венера вече ви гледа в благоприятен аспект от знака на Водолея. Този ден презарежда матрицата на преките задачи и отговорности и оставя място за глътка чист въздух и за поне един час на разтоварващи и релаксиращи процедури. Възползвайте се от всичко, което ви предлага живота. Препоръчва се интензивно физическо натоварване. И мисълта ви работи гъвкаво.

>>>

Как се ядосват зодиите

Как се ядосват зодиите

Всеки човек избухва по различен начин, зодията също влияе на начина, по който се ядосваме. Ето какво може да очаквате от различните зодии когато са ядосани.
Овен (21 март - 19 април)
Като един от най-огнените знаци, Овенът обикновено има къс фитил, който води до големи бомби. Когато се ядоса овенът става агресивен и мрачен. Обичат хората да се държат добре с тях. В противен случай са готови веднага да им покажат на какво означава гневен Овен.
Телец (20 април - 20 май)
Телецът се превръща в абсолютно най-лошите хора, с които изобщо...

>>>

Как ще я избутаме тази сряда

Как ще я избутаме тази сряда

Овен 21 март – 20 април
Контролирайте чувствата и бурните прояви на емоция. Вслушвайте се в себе си. Това, което днес ви се дояде е наистина важно за организма ви и полезно по всички линии, независимо как ви изглежда. Тялото и душата ни дават индикации към какво да се насочим, за да се чувстваме добре и да живеем с по-малко грижи и неприятности. С някакво шесто чувство откривате къде е своят човек и кои са чуждите, тези които няма да се поколебаят да ви навредят и попречат в избора и в живота. Направете план за предстоящите инициативи.

>>>

От кои зодии да не си хващаш любовник

От  кои зодии да не си хващаш любовник

Оказва се, че има и такова проучване, което доказва, че зодиите имат влияние и върху представянето ни в леглото. Има три зодии, за които то не е блестящо. Разбира се, че има изключения, но понякога трябва да се доверим на проучванията - те рядко лъжат.
Рак

Ракът е нежен и изисква максимална емоционална подкрепа. Това не е лошо, но понякога сексът преминава в рутина. Ракът няма да ви предложи големи промени и иновации, а също така не очаквайте и инициатива. Либидото им е забравено някъде, затова може цял живот да лежат в една и съща поза....

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info