header

Собствено Търсене

Понеделник, 20 Ноември 2017    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> България

Бате Николай открил дъщеря си обесена, била усмихната

Бате Николай открил дъщеря си обесена, била усмихната

Дъщерята на един от най-известните и обичани актьори — Бате Николай се самоуби. Любимият на малки и големи актьор, още не може да преживее мъката от загубата на детето си. „Надето се прибра от Париж в четвъртък за няколко дни. Бях взел вино и дойдох от Вакарел с влака да се видим и да си говорим хубави неща. Отворих вратата на тоалетната и я намерих… Беше сложила въжето на шията си и беше усмихната”, разказва през сълзи бащата.

Той споделя, че чака синът си Стефан да се прибере от Париж за поклонението. В предсмъртното писмо, оставено...

>>>

Синът на Корнелия взима 000 годишно

Синът на Корнелия взима  000 годишно

Със заплата от 70 000 долара годишно се хвали наследникът на Корнелия Нинова - Рафаел. Синът на червената лидерка работи в една от най-престижните банки в света-„Голдман Сакс” и получава феноменално възнаграждение на месец, научи HotArena.

Рафаел бе привлечен за корпорацията като студент и годишния му доход е над 70 хиляди долара. Той работи като анализатор в един от най-престижните офиси на банката — в Ню Йорк, Манхатън.
Въпреки че заплатата му изглежда скромна на фона на 125-те хиляди, които печелят неговите колеги, Рафаел не се...

>>>

Бойко Борисов скастри бъбрещ студент

Бойко Борисов скастри бъбрещ студент

Бойко Борисов се скара на един от студентите, които са на публичната му лекция в УНСС днес.
Докато довореше за политиката на Балканите той прекъсна и се обърна към момчето: "Деко, виждам те, че си говориш!".
После уточни за останалите в залата: " Между другото Деко е добър футболист и не знаех, че учи тук". След като ритнитопковецът конфузно млъкна, премиерът продължи по темата. Публичната му академична лекция в Университета за национално и световно стопанство е на тема „България, Балканите, Европа и светът“.
Студент от Тетевен го...

>>>

Стефан Софиянски се уреди с италиански зет

Стефан Софиянски се уреди с италиански зет

Семейството на Стефан Софиянски е напът да се увеличи с още един член. Сърцето на най-малката му дъщеря Димана е пленено от италианец, който учи и се развива в сферата на дизайна.
Тъй като работата на Паоло била ситуирана в Милано, а към момента любимата му живеела в Берлин, връзката им била от разстояние.

При всеки удобен случай обаче двамата си разменяли посещения, а по празници задължително идвали в България. Последното им съвместно гостуване при бившия кмет на София било по време на тазгодишните великденски празници, а през...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info