header

Собствено Търсене

Събота, 14 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> България

Пияният Джамбазки си уредил 2 часа да поизтрезнее преди да даде кръв

Пияният Джамбазки си уредил 2 часа да поизтрезнее преди да даде кръв

Ангел Джамбазки е бил кьоркютук пиян при проверката на КАТ край Самоков вечерта на 7-и срещу 8-и декември, научи ексклузивно Lupa.bg от свой човек в МВР.
„Евродепутатът се е връщал от купон в хотел „Ястребец” в Боровец заедно с двама свои приятели. Когато го спрели, катаджиите го проверили с дрегер, който отчел над 1,5 промила алкохол в издишания въздух. Джамбазки обаче настоял да даде кръв в София, на 60 км от проверката, вместо в една от двете болници на Самоков”, отсече източникът ни. Джамбазки обясни, че дал кръв в център в Самоков,...

>>>

Милен Цветков се урежда в БНТ

Милен Цветков се урежда в БНТ

Новата година май ще донесе нова работа на Милен Цветков, видя HotArena. Като нищо журналистът да стане част от БНТ и от януари да се върне на екран.
Преди дни водещият е бил засечен неколкократно в сградата на телевизията-майка, а хора от "Сан Стефано 29" допускат, че той най-вероятно е в процес на преговори с ръководството. Носел се мълчаливо по коридорите и отказвал да коментира целта на честите си посещения там.
В същото време телевизията загуби доста т знаковите си имена, но и нае много нови попълнения. В няколко месеца договорите...

>>>

Евродепутатът Джамбазки спипан да кара пиян, Слави му иска оставката

Евродепутатът Джамбазки спипан да кара пиян, Слави му иска оставката

Евродепутатът Ангел Джамбазки е бил спипан да шофира пиян у нас. Той е бил засечен от пътни полицаи при редовна проверка на 7 декември. Дрегерът е отчел над 1 промил алкохол в кръвта, което означава, че преди да седне зад волана той е изпил значително количество - поне 300 грама твърдо или около бутилка вино.
Според запознати да сяда зад волана почерпен е редовна практика на Ангел Джамбазки. Този път обаче той е бил заловен от полицаи.
Слави Трифонов призова Ангел Джамбазки да подаде оставка като евродепутат. Ето какво каза Дългия в...

>>>

Червен гуру се кипри, само коланчето му струва над 800 лв.

 Червен гуру се кипри, само коланчето му струва над 800 лв.

Червеният моден гуру Кирил Добрев отново вбеси соиалистите със скъпа маркова придобивка, видя HotArena. Бесепарът държи всяка част от тоалета му да бъде дизайнерска, в това число и коланът. Последната му препаска е същински шедьовър и дело на една от най-скъпите модни къщи - Гучи.
Мъжкият аксесоар от кожа с метална тока с логото на марката струва абсурдните 810 лева. За да го показва в цялата му прелест, заместник шефът на левицата умишлено запасва ризите си в панталоните, за да могат всички да забележат колана.
От Позитано 20...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info