header

Собствено Търсене

Понеделник, 25 Септември 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> България

Сляпа неделя за Волен, Бойко Борисов го уважи

Сляпа неделя за Волен, Бойко Борисов го уважи

Бойко Борисов уважи сватбеното тържество на Волен и Деница Сидерови. Премиерът пристигна в Къщата с часовника, ръкува се с част от сватбарите и се настани на една от масите.
Той не се появи в църквата „Св. св. Кирил и Методий”, където Деница Гаджева и Волен Сидеров се врекоха във вечна вярност пред Господ. Не присъстваше и на гражданската церемония.
Младото семейство получи поздрави от стотици гости, сред които министрите Владислав Горанов и Николина Ангелкова, вицепремиерът Красимир Каракачанов, руският посланик Анатолий...

>>>

Плевнелиев отишъл в Германия със скъсани дънки

Плевнелиев отишъл в Германия със скъсани дънки

Росен Плевнелиев е живял в Германия повече от осем години и приема страната като втора родина. В „Събуди се” той коментира изборите за парламент, които се провеждат в страната.
„Историческият мандат за Ангела Меркел тепърва предстои. Няма съмнение, че тя ще бъде преизбрана. По-важното е не дали, а с кого ще трябва да управлява. Има три варианта и всеки един от тях е важен и за бъдещето на ЕС и България”, коментира в Плевнелиев.
„Отидох в Германия със скъсани дънки и счупена Лада. Няколко години по-късно имах офиси в три немски града и...

>>>

Изоставена съпруга брои хилядарка за любовна магия

Изоставена съпруга брои хилядарка за любовна магия

Съпругът ми ме остави и тръгна с друга жена. Бях отчаяна, стресирана, не знаех какво да правя и колежка ме посъветва да търся ходжа да видя дали ми е направена магия. Това пише до "Бургас Инфо" Жана Караколева, която доста здраво се е опарила.
Прегледах обявите и видях, че някои от феномените могат да ми помогнат от разстояние. Избрах една Славка, която веднага ме успокои по телефона и видя направената магия. За да я развали, ми поиска 200 лева да ги правтя до пощата в Стара Загора до поискване. От своя страна тя ми прати шишенце със светена...

>>>

Двама българи създадоха игра за милиони

Двама българи създадоха игра за милиони

Двама българи създадоха една от най-популярните игри в мрежата. Единият е бил геймър, другият – специалист, който пише кодове.
Геймърът прави предложението да направят игра.Тогава дори и най-близките им са се правили, че им вярват, просто за да ги подкрепят.
12 години по-късно играта е преведена на 30 езика и се играе от 250 000 потребители по света. Дори създателите й са били изненадани от успеха си....

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info