header

Собствено Търсене

Четвъртък, 27 Април 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Светът

Откриха портата към ада

Откриха портата към ада

Невероятна снимка на дърво, което гори отвътре, предизвика невиждан, зловещ интерес из социалните мрежи, пораждайки спекулации, че "Порта към Ада" е била отворена тук, на Земята.

Необикновеният кадър на дървото, което е било ударено от мълния, беше публикуван в Twitter от американския метеоролог Джеймса Спейн, пише Факти бг. Той получил снимката на 22 април от Джанис Мелтън, жителка на градчето Болдуин, в американския щат Мисисипи, който заснел феномена. Спан предоставя напълно логично обяснение, в отговор на невероятните спекулации и...

>>>

НАСА пусна балон, колкото стадион

НАСА пусна балон, колкото стадион

НАСА пусна супер балон, който ще събира информация от близкия космос. Балонът е със свръхналягане с размерите на стадион от новозеландския Южен остров, за да събира информация от близкия космос, предава Ройтерс.
Той ще пътешества 100 дни. Седем други опита за пускането на балона бяха осуетени от бури и циклони.
Летателният апарат е специално проектиран от НАСА, за да открива космически частици със свръхвисока енергия, навлизащи в атмосферата на Земята. Той ще обиколи планетата два или три пъти.
"Произходът на тези частици е...

>>>

Станимир Стоилов е разделен с жена си Мирена

 Станимир Стоилов е разделен с жена си Мирена

Най-успешният български треньор Станимир Стоилов е разделен с жена си Мирена от доста време. Двойката от месеци не живее заедно, макар да нямат подадена молба за развод, твърди "Хотарена". Двамата са съпрузи, но само на хартия. И се радват на пълна свобода един от друг.
Мирена и Мъри се отдалечили през годините и постепенно се откъснали. Нещата съвсем изстинали, когато Стоилов заминал за Казахстан. Той живее в пентхаус в Астана, а Мирена го посетила само веднъж досега - още в началото. Въпреки че е ерген, до него няма нова жена, издават...

>>>

ГИНЕС отхвърли Стоянка Мутафова

ГИНЕС отхвърли Стоянка Мутафова

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова няма да бъде вписана в книгата за рекордите Гинес като най-възрастната активно играеща актриса.

Това бе обявено официално с писмо, изпратено до българския културен институт в Лондон. Именно той внесе кандидатурата на г-жа Стихийно бедствие в централата на Гинес през ноември миналата година.
Причината за отказа е, че в тази категория вече има световен рекорд, който е по-добър от постижението на Мутафова.
Става въпрос за бразилската актриса и певица Дерси Гонсалвеш, участвала във...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info