header

Собствено Търсене

Вторник, 17 Юли 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> В общината

|-> Решения;

В „Коматево“ събират жълти чували от врата на врата

В „Коматево“ събират жълти чували от врата на врата

От утре сряда в квартал „Коматево“ ще се събират жълтите чували с пластмасови, метални и хартиени опаковки. Това информираха от ОП „Чистота“.
Гражданите, които участват в пилотния проект на Община Пловдив за разделно събиране на отпадъците „От врата на врата“, трябва да изнесат чувалите тази вечер или утре сутринта не по-късно от 08:00 ч.
От „Чистота“ напомнят, че обслужването на този тип разделно събиране се извършва два пъти месечно – всяка първа и трета сряда. Следващата дата е 1...

>>>

Ральо Ралев открива нов паркинг

Ральо Ралев открива нов паркинг

На 19 юли от 10.30 ч. кметът на район “Северен” инж. Ральо Ралев ще открие реновирания паркинг. Той се намира в вмеждублоковото пространство на ул. ”В. Левски”, ул. “Абоба”, ул. “Оборище” и ул. “Сливница”, съобщиха от районната...

>>>

Жалба спря залесяване в парк „Отдих и култура“

Жалба спря залесяване в парк „Отдих и култура“

Жалба на екосдружение по отношение на оценката за въздействие на околната среда стопира подготвяното от Община Пловдив мащабно залесяване на близо 650 дка в парк „Отдих и култура“. Новината съобщи кметът Иван Тотев.

„Не съм запознат с мотивите, но най-вероятно ще бъде образувано дело и това ще забави залесяването“, обясни той. По думите му, обикновено такива жалби рядко имат мотиви, а търсеният ефект от тях е просто забавяне във времето на изпълнението на проектите.

Той припомни, че Община Пловдив стартира...

>>>

Варна се опитва да изпревари Пловдив със селски номер

 Варна се опитва да изпревари Пловдив със селски номер

Пловдив все още е на второ място по население след София, но Варна ни диша във врата. Към 31 декември 2017 г. жителите под тепетата са били 505 310, а в столицата 1 266 295. И в двата града броят на жените има превес. Това съобщиха от Националния статистически институт /НСИ/ в рамките на проведената в Пловдив регионална среща по подготовка за преброяване на населението и жилищния фонд през 2021 г.

Има вероятност обаче Варна да ни измести на следващото преброяване с административна хватка, ако успее да приобщи жителите от близките курортни...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info