Архив на статии от категория -> Свободна зона

Скъпите костюми възбуждат жените

Скъпите костюми възбуждат жените

Британски учени решиха да установят кои са най-шокиращите данни в интимен план. Ето резултатите. Според най-новите изследвания колкото по-емоционална е една жена, толкова по-голямо удоволствие може да получи от секса. Така че следващия път, когато някоя приятелка ви казва, че прекалено навътре приемат нещата, изфукайте се със снощния оргазъм.

<...

Ретрограден Меркурий до 10 март

Ретрограден Меркурий до 10 март

През 2020 г. Меркурий ще бъде ретрограден цели три пъти, като вече сме под влияние на първия за тази година. Действието му ще продължи чак до 10 март. Следващите два са съответно от 18 юни до 12 юли и от 14 октомври до 3 ноември.
Астролозите са категорични, че през предстоящите няколко седмици трябва да сме особено внимателни в общуването с близките и партньорите. Ме...

В неделя точно след 17:33 ще се сбъдват желания

В неделя точно след 17:33 ще се сбъдват желания

На 23 февруари 2020 в 17:33 часа Луната ще започне своята фаза новолуние в знака Риби. Какво да очакваме и накъде да насочим своите усилия през този период? Ето съветите на астролога Азарей:
Периодът на новолуние в знака Риби може ефективно да се използва за медитации и духовни търсения. Проявявате по-голямо съчувствие към членове на семейството, страдащите и нещаст...

Перушина хвърчи в кокошарника на Корнелия

Перушина хвърчи в кокошарника на Корнелия

Перушина все по-яко хвърчи в кокошарника на „Позитано“ 20 с наближаването на вътрешните избори в БСП. На които през април всички от горе до долу с партиен билет могат да гласуват кой да е новият лидер. А през март приключва номинирането на желаните кандидатури от долу нагоре.


Анелия ИВАНЧЕВА

Всичко това обаче, не горе...