header

Собствено Търсене

Вторник, 26 Септември 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Свободна зона

Марая Кери не може да ходи от тлъстини

Марая Кери не може да ходи от тлъстини

Марая Кери от известно време има сериозни проблеми с все по-големия излишък от килограми, но изглежда този факт е забелязан от всички други, но само не и от нея самата, пише TMZ.

Колкото повече се увеличават тлъстините й, толкова по-разголена е започнала да се появява певицата на обществени места.
Вчера тя бе заснета в Лос Анджелис, заедно с приятеля си Браян Танака. Късата й поличка по никакъв начин не отиваше на това, което щедро се разкриваше под нея.
Роклята й, която показваше изобилие от целулит и от други части на тялото й,...

>>>

Забавен тест с ключове

Забавен тест с ключове

Колкото и съзнателни да вярваме, че сме, всъщност една голяма част от нашите действия, предпочитания, избори, се основават на неосъзнати подбуди. Подсъзнателните действия обикновено остават скрити и неясни за съзнанието ни.
Когато си мислим, че правим съзнателен избор на нещо, всъщност съзнанието ни не успява да повлияе на подсъзнанието и то само "взима решенията". Изборът може да бъде направен въз основа на някои спомени и емоции, които невинаги разбираме на момента.
Редакторите на сайта lfhk.tv са решили да ни покажат това със...

>>>

Какво ни предричат звездите за седмицата - 23-29 септември

Какво ни предричат звездите за седмицата - 23-29 септември


Овен 21 март – 20 април
Навлизаме в седмицата на звездните опозиции. Оновният закон на херметическото знание гласи, че каквото е горе, това е и долу. В небесата силите са настроени опозиционно, а това няма как да не се отрази и на нашето човешко ниво. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции в работата, в политиката и семейните отношения. Може би най-непритяно и вредно ще ви се отрази опозицията между Уран от вашия знак и Юпитер от Везни на 28 септември. Уран се свързва с нестандартните и неочаквани изблици и на насторения насочващи...

>>>

Точно в 23.02 часа започна есента

Точно в 23.02 часа започна есента

Днес есента започва официално. Точно в 23.02 часа българско време у нас ще настъпи астрономическата есен с есенно равноденствие.
Това се посочва в Астрономическия календар за 2017 година на Института по астрономия при БАН, цитиран от БТА.
Есента е един от четирите сезона в умерения пояс. Астрономически тя започва с есенното равноденствие, което е около 23 септември в Северното полукълбо и около 21 март в Южното полукълбо. Според метеорологията есенни са месеците - септември, октомври и ноември в Северното полукълбо, както и март, април и...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info