header

Собствено Търсене

Сряда, 7 Декември 2016    - КОНТАКТИ -    


Пловдивски новини

Учителка на третокласници отправя към тях зловещи заплахи, твърди Цветан Иванов, баща на едно от децата. Преподавателката от СУ "Димитър Матевски" Валентина Исаева стресирала учениците, като ги удряла, тормозела и избухвала без причина, твърди таткото.

"Детето ми е наплашено. Преди няколко дни учителката го ударила по главата. При друг случай го блъснала в гърба. Редовно хвърляла нещата му по пода", оплаква се Иванов, който вече е подал жалба в Регионалното управление по образованието.
По думите му предишната преподавателка била прекрасна, но напуснала. Новата, която е пенсионерка от 7 години, влияела изключително негативно върху психиката на малките.
"Заплашила сина ми, че ако излезе навън, ще го блъсне кола и мозъкът му ще се разпръсне по асфалта. На други деца казала, че ще им излетят главите. Не ги пуска до тоалетната дори в междучасието", ядосва се мъжът. Неотдавна друг родител му се оплакал, че учителката забила химикалка в ръката на детето му. "Положението е нетърпимо. Обмисляме дали да не подадем сигнал в прокуратурата", казва той.
"Има проблем и в момента работим по разрешаването му," призна вчера директорът на...

Следствен експеримент ще пресъздаде движението на автомобилите преди зверската катастрофа от 18 ноември през нощта на островчето между бул. „Руски” и ул „Ген.Данаил Николаев”. При мелето тогава загинаха трима.
Луксозно „Ауди А7” на бизнесменския син Любомир Трайков помело старичкото „Пежо 405” на бащата на три деца Атанас Ламджиев. На място останал шофьорът на френската кола и неговата спътничка Виолета Стоянова, която седяла на предната седалка. В мозъчна смърт в болница била откарана 23-годишната Полина Караиванова от Търговище, която живеела и учела в Пловдив. От пежото оцелял само приятелят на Поли – Димитър Тонев. Нищо му нямало и на шофьора на аудито – Любомир Трайков, който също пролежал няколко дни в болница, но се отървал без никакви травми.
Според данните от компютъра на аудито, лъскавото возило се е движело в секундите преди сблъсъка с 94 км/час – почти двойно над разрешеното в населено място. Кръвната проба на сутринта на шофьора Любомир показала 0,67 промила. В минутите преди катастрофата Трайков се е движел по бул. „Шести септември”, откъдето на кръстовището с бул. „Руски” прави...

Репортер
Кметът на „Тракия“ раздаде рибен курбан за Никулден

Районният кмет на „Тракия“ Костадин Димитров присъства на курбана, който бе раздаден пред храм „Свето Преображение Господне“ във връзка с големия християнски празник Никулден.
След празничната литургия...

Ято неми лебеди долетяха край Пловдив

Ято лебеди долетя в Пловдив, за да прекара зимата на по-топло място в река Марица. Колонията от двайсетина птици от вида ням лебед в понеделник сутринта плуваше в района на Шести километър западно от града и...

Оставиха в ареста „лале” и любовницата му

Пловдивският окръжен съд остави в ареста Херберт К., холандски гражданин, и Даниела Г.-българка. Припомняме, че „лалето” и пловдивската му любовница бяха заловени при акция на полицията на 1.12.2016 г. Те бяха...

Свободен риболов за Никулден на Гребния канал

Свободен риболов ще се проведе от северната страна на Гребния канал на 6-ти декември от 07.00 ч. до 14.00 ч. Необходимо е участниците в него да имат риболовен билет и да използват само въдица. На всеки се полагат до 3...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info