header

Собствено Търсене

Сряда, 23 Април 2014    plovdivmedia@yahoo.com    


Пловдивски новини

Напускането на Мика Стоичкова и партньорът й Тодор от танцувалното шоу „Денсинг старс“ не се дължало на зрителските гласове, а на нейния баща – доктор хонорис кауза Христо Стоичков. След като станало ясно, че двамата са една от застрашените двойки, продуцентите поканили знаменития й баща да подкрепи щерка си.
В предаването всяка застрашена от изгонване двойка си има защитник, който прави всичко възможно да убеди зрителите да подкрепят неговия любимец. Камата обаче поискал 5000 лв., за да се весне в предаването. Дори и за дъщеря си той не направил компромис - всяка негова медийна изява трябвало да бъде подплатена с 4-цифрена сума. След като продуцентите отказали да платят високия хонорар, той просто отхвърлил поканата им и по този начин решил съдбата в шоуто на любимата си дъщеря.
Още от старта на „Денсинг старс“ на Илияна Раева беше възложено да подхвърли, че в някой от следващите епизоди ще поканят Христо Стоичков. „Ако се наложи, ще си позволя да викна и баща ти в залата“, каза тогава в ефир Раева на Мика.
Малката принцеса на тати пък била сигурна, че има фенска аудитория и не се нуждае от помощта му. По зрителски вот тя...

Пловдивският дърворезбар Христо Добрев се е заел да опправи счупения кръст от рамката на чудотворната икона на Богородица в Бачково. Разпятието се удари в надвиснал клон по време на литийното шествие от втория ден на Великден на път за местността Клувията.
Иизпълняващият длъжността игумен на Бачковския манастир архимандрит Симон е категоричен, че не бива да се търси някаква символика в този инцидент. "Самата икона не е повредена. Когато я изнасяме от манастира, винаги я поставяме в специална носилка с кутия, на чийто връх е въпросният дървен кръст", обясни той. Лично видял как светинята в един момент се килнала на една страна и дървеното разпятие се ударило в клон.
"Това се случи, защото всяка година се появяват нови желаещи, които искат да я носят за здраве. Вярно, има и такива, които открай време участват в церемонията. Но можеш ли да забраниш на хората, които напират да се докоснат до нея и да участват в пренасянето й, след като са се обрекли", пита и.д. игуменът.
Дърворезбарят взел счупения кръст и обещал до два дни да го възстанови така, че изобщо да не личат пораженията./24...

Репортер
Комунистите се отказват от субсидия за реклама

Съюзът на комунистите в България съобщава, че се отказва от ползването на т.нар. „медийни пакети“ (40 000 лв.) за реклама, които се полагат на всяка партия, участваща в изборите за Европарламент. “Не приемаме факта,...

Коко Динев възкръсна, появи се на „Лаута”

Босът на Локо Коко Динев изненадващо от много време насам се появи на "Лаута", за да гледа мач на своя отбор срещу Лудогорец. Той не се беше вясвал на стадиона от края на миналата година година, когато за последно...

Търговци от подлез готвят блокади

Търговците от подлеза на Централнагара стягат блокади, ако не бъдат премахнати монтираните заграждения. Това предупредиха представители на повече от 70 търговски обекта на среща с лидера на Регионалния...

Испанец се блъсна в скала, жена ранена

Жена пострада при катастрофа на пътя Троян – Кърнаре. Около 14 часа в района на прохода „Беклемето” лек автомобил „Рено”, управляван от 62-годишен испанец, излязъл вдясно извън пътя и се блъснал в скален скат. В...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info