header

Собствено Търсене

Четвъртък, 12 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Щуротии
Архив

От години паунът Питър се перчи по улиците на село Билтън, Великобритания, и напада автомобилите на местните жители. Изглежда обаче, че чашата на търпението им е преляла и те са решили да го напъдят в Шотландия, пише в. "Дейли експрес".
Дръзкият пернат хубавец няма собственик и се разхожда свободно из Билтън. Питър се е прочул с това, че кълве автомобилите на местните жители и поврежда боята им, взимайки собственото си отражение за съперник на любовното поприще.
Изтормозени от изпълненията му, местните са се обърнали към общината с искане пернатият вандал да бъде изселен, но са получили...

На 2 юли във Финландия се проведе 21-вото поредно годишно състезание по носене на булки, предава Ройтерс.
Тази година, 50 двойки от 12 държави взеха участие в надпреварата, която традиционно е най-значимото събитие в малкия град Сонкаярви, обитаван от едва 4600 души.
Събитието продължи 2 дена и се състоя от спринт, отборна и индивидуална надпревари. Тазгодишните победители са руската двойка Димитрий Сагал и Анатастасия Логинова, които записаха време от 01:02.78 мин., надвивайки петкратните шампиони от Финландия Таисто Митинен и Кристиина Хаапанен с 5 секунди.
Руснаците отнесоха вкъщи...

Ученичка изби рибата с...диня

Диня с тегло 13,4 кг стана първенец на Празника на динята в село Салманово. Това съобщи кметът на шуменското село Йордан Киров. Динята е на Росица Миленова, единайсето класничка в шуменска гимназия.
Девойката помагала на баща си в отглеждането на дини през лятото. Второ и трето място в конкурса за най-големи дини на празника са спечелили местни производители. Техните са тежали съответно 12,9 и 11,9 кг., съобщава БТА.
Празникът на динята се организира за 27-ми път в Салманово, съпътстван по традиция с богата фолклорна програма, кулинарна изложба и забавни състезания, сред които носене на най-много дини и ядене на сочния плод със затворени очи, уточни секретарят на местното читалище "Развитие" Илка...

В кои професии има най-много психопати?

Има ли зависимост между професията и психическото състояние? Определено да.
Психологът Кевин Дейтън от отдела за експери ментална психология към Оксфордския университет направи анкета, която имаше за цел да разбере в кои професии във Великобритания се "крият" най-много психопати, съобщава БГНЕС. Резултатите от тази анкета показали, че на първо място са мениджърите, следват ги адвокатите и журналистите. След тях се нареждат хирурзите, полицаите, свещениците, готвачите и държавните чиновници. Много от работещите в тези професии са включени в профила на един психопат, независимо че някои от основните характеристики, като доверие, егоцентризъм, геройство, чар, също така са характерни и за лицата, които са успешни.
От своя страна британският академичен вестник Journal of Business Ethics...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info