header

Собствено Търсене

Четвъртък, 21 Февруари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Скандален репортаж

Моника Валериева заведе дело срещу Люси Иларионов преди 3 години, който й даде квалификации в ефир, , докато бяха във „ВИП Брадър“, а тя реши да си решават сметките в съда. По този повод ето какво написа тя в мрежата:

„ПАРАДОКС!
Днес на 20.02.2019 година, се проведе последното заседание срещу Людмил Иларионов! Съден от мен за клевета и обида в национален ефир, заклеймявайки ме пред аудитория от милиони зрители, че съм проститутка!
На 1-ВА инстанция,след три години и половина, Людмил Иларионов е оправдан!
Парадокса за който говоря,не е от факта,че съм разочерована, все пак ние ще продължим към втора инстанция и т.н
Решението ми е следното, втора инстанция е обжалване на решението на съдя Веселка Йорданова (запомнете добре това име), се разглежда от трима съдии,защо, тя е издала такава присъда!
Ако те заключат, че тя е права (за себе си) аз се пренасочвам към Страсбург!
Сега за парадокса. Людмил е подсъдим за обида и клевета и се води дело от години! В началото той не благоволеше да идва! Причините бяха хиляди,както неговите, така и на неговият адвокат.Когато пожелаеше да присъства го правеше с приятелката си с фотограф и журналист!
Аз съм освободена от делото!
Адвокатката ми Екатерина Димитрова, която е ходила на над 20 заседания, днес е била потресена!
Людмил е пристигнал с фотограф и журналист (може би има гадателски способности, че ще бъде оневинен)!
Знаете, че съда работи с факти и доказателства! За три години Людмил Иларионов не представи нито едно доказателство или нещо което подкрепя думите му. Нова Медия груп, предоставиха всички записи,които вие не сте и виждали, колко пъти той ме клевети и обижда! Людмил претендира,че това е монтаж от предаването ВИП Брадър. Аз лично платих експертизата...

„Не си давам мустака! Още не съм го обръснал, няма да се разделя лесно с него!“. Това заяви фолкпевецът Милко Калайджиев пред HotArena.

Изказването му е напук на появилите се информации, че изпълнителят вече е премахнал лицевото си окосмение заради участието си в тв шоуто „Като две капки вода“.

„Хората в Свиленград прочели в сайтове и вестници, че съм си обръснал мустака и ме дебнеха на главната улица на града, за да снимат новата ми визия. Бяха много изненадани, че такива неща не се случват толкова лесно“, обяснява един от идолите на родния фолк.

С типичното си чувство за хумор Милко обяви на какъв краен компромис е готов, за да промени визията си заради шоуто. „Може да го изруся и да го подкъся максимално. Хем няма...

Добрата новина
Рецепти на прочут лечител за 101 болести

[b]Асен Бакалов от село Рупите е сред най-известните лечители в Южна България. Към него се обръщат хора от цялата страна, които са били връхлетени от някаква...

Лошата новина
Умряха седемте близначета

[b]Със седем бебета наведнъж се сдоби семейство от източния иракски град Дияла. 25-годишната майка роди по естествен път шест момичета и едно момче. Това са първите...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info