header

Собствено Търсене

Неделя, 25 Септември 2016    - КОНТАКТИ -    


Скандален репортаж

Продуцентите на "ВИП Брадър" прецакаха жестока известния телевизионен журналист Владо Береану. бившият съпруг на една от съквартирантките в Къщата - кака Лара, трябваше да влезе заедно с нея в шоуто, но по своя преценка в последния момент хората на Нико Тупарев са се отметнали и по този начин, волно или неволно, го обрекоха на мизерия.
Продуцентите предполагали, че около Лара и бившия й съпруг има доста неизчистени сметки покрай развода им и имали планове да изправят двамата екс съпруга от двете страни на барикадата. След няколко срещи с тях обаче разбрали, че вместо във врагове, Лара и Владо са приятели след раздялата си и помежду им няма конфликт.
Береану чакал с нетърпение да влезе в предаването, тъй като имал въпиюща нужда от парите, които му обещали. Откакто последното му работно място, ТВ7, спря да функционира, румънецът няма постоянна робота. Бившият водещ на "Частен случай" изкарвал по някой лев от преводи от румънски, но в последно време и тези доходи намалели да санитарния минимум.
65-годишният телевизионер наистина живее доста скромно, установиха и папараците. Той не разполага със собствен автомобил и ползва услугите на градския транспорт или на софийските "бакшиши". Носи с вехни дънки с почти протрити колена и огромни черни трандафори, на които отдавна им е отминала модата. Точно се виждал мангизлия и потривал ръце, че с ограниченията ще се свърши и ще се посъвземе финансово, хем да обнови гардореба си, хем да постегне апартамента си, и Брадъра попапил бляновете му с разтурянето на договора помежду...

На първите елиминации за новия сезон на "ВИП Брадър" всеки имаше възможност да изпрати писма с въпроси на номинираните Лили Вучкова, Алек Сандър и Миглена Ангелова.

Съквартирантите поискаха да разберат дали мадам "Искрено и лично", която е известна с безбройните си бракове и разводи, има сексуално влечение към милионера Боби. Преди няколко вечери тя яхна 38-годишния Комсийски, за да го масажира.
Въпросът предизвика искрен смях във водещата. "През целия ми живот никой не се е грижил така за мен... Жал ми стана за Боби, а и бях единствена, която се погрижи за своята "марионетка" в мисията, но не е било със сексуална мисъл. А и бях облечена напълно. Всеки, който поиска, ще го разтрия и него", заоправдава се Ангелова.
В искреността на...

Добрата новина
Мъж роди от...жена си

Мъж от Еквадор роди, с което той и половинката му станаха първата транссексуална двойка в страната, която се сдоби със собствена рожба, пише в. "Мирър".

Лошата новина
Графа мистериозно пострада с главата

Владимир Ампов-Графа пострадал и потърсил лекарска помощ в Благоевград, след като наранил главата си по време на участие в областния център.
Снощи е бил...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info