header

Собствено Търсене

Неделя, 21 Септември 2014    plovdivmedia@yahoo.com    


Скандален репортаж

Eвгени Минчев тези дни неизбежно присъства в медийното пространство като участник във „Вип Брадър“. Има обаче една негова изява, която той самият се опита да цензурира и да попречи да се появи на бял свят. Става въпрос за негово интервю от 2004 г. То е дадено за вестник “Марица”. Но така и не се появява там. Причината е, че той спира излизането на интервюто с помощта на лични контакти.
Защо обаче лорд решава да спре точно това интервю? Дали защото полуграмотния псевдо-аристократ се гаври с интелектуалците ни, наричайки ги ограничени? Дали защото е попитан за първи път дали е гей?
- Има ли представители на родния хайлайф, с които да не се познаваш?
- Виждал съм се с всички, по тяхно желание, аз не съм им се натискал. Търсят ме за съвети относно облеклото, интериора на дома, заведението и прочие. Срещу заплащане, разбира се, аз нищо не правя безплатно.
- А има ли въобще роден елит?
- Наскоро участвах в предаването „Сблъсък“, където дуетът, който наричам „Недопитата чашка“ (Минчев визира водещите Иван и Андрей – б.а.)се опита да нищи темата. Мисля, че накрая аз излязох победител в спора, а тези момчета се доказаха като глупави и ограничени, търсещи подкрепите на масите. А студиото им беше пълно с разни аутсайдери и пъпчиви госпожички, които се стараеха през цялото време да ме осмеят.
- В предаването им ти се изцепи и за жертвите в Кербала, за което Слави те избъзика в шоуто си…
- Слави е манипулатор. Истината е, че примера с убитите войници го дадох, за да илюстрирам тезата си, че не трябва в новините да има само негативни неща. След това обаче бръснатият селянин (Слави Трифонов- б.а. )извадил изказването ми от контекста и хората, които не са гледали „Сблъсък“, останали само с впечатлението, че съм някакъв...

Половинката на Катя е решил да си купи титла „лорд“ по примера на Евгени Минчев, който стана „лорд Итън“, след като купи лично парче английска земя. Здравко обаче смята да мине доста по-евтино от бившия ватман, като ще стане собственик само на един квадратен метър в някоя шотландска област, където цените са най-ниски.
Бързото производството на благородници по светкавична процедура е хитра хрумка на живеещия в Англия бизнесмен Георги Бечев. Той може да направи лорд дори най-бедния селянин от някое родопско обезлюдено селце по доста хитър начин. Клиентите на Бечев се множат и за малко над половин година той е раздал титли на цели 75 българи.
Търговията тръгнала с бурни темпове в началото на тази година и засега само фирмата на...

Добрата новина
Николета пристана на bTV

Най-популярната днес пловдивчанка Николета продължава кариерата си на тв водеща. След като прекрати отношенията с TV7, тя става част от bTV. От 28 септември...

Лошата новина
Мъжът на Камелия Воче изнасилвал щерка й

Една от дъщерите на Камелия Воче е станала жертва на сексуален тормоз от страна на своя пастрок.
Около житейската драма с криминални елементи ще се върти...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info