header

Собствено Търсене

Вторник, 2 Септември 2014    plovdivmedia@yahoo.com    


Скандален репортаж

Псувни на майка, женски писъци и ръкопашен бой заглушиха началото на концерта на Андреа Бочели в София в неделя вечер. Най-чаканото музикално събитие за лятото потресе 18 000-те зрители с безпрецедентно лошата си организация, дело на швейцарската компания „Еуропиън ивент сървиз", която отговаря за изявите на италианеца в Източна Европа.
Огромният брой дублирани места, липсата на достатъчно седалки, твърде сложните цифри, с които бяха обозначени секторите, тоталният хаос и неадекватността на разпоредителите изнервиха максимално меломаните. Цели редове се оказаха продадени по два, че и три пъти и много хора останаха прави, насядаха по земята в обособените коридори и дълго се караха помежду си.
Дори след като слепият маестро излезе на огромната сцена, скандалите, премесени с обидни думи, викове и дори размяна на удари, не стихнаха. Така почитателите на Бочели вместо „Травиата" чуваха „Ще ти е.а майката" и „Махай се оттук бе, боклук, това е моето място!". Наложи се дори полицията да се намеси и да изведе някои от по-агресивните зрители. „Хората не са виновни! Може ли да дадеш 200 лева за билет и да се окаже, че нямаш място", ядосваха се меломани.
Удоволствието струваше средно 120 лева на човек. Някои от билетите обаче бяха и по 300 лева. Първоначално концертът трябваше да се проведе в зала „Арена Армеец" на 31 май, която несъмнено щеше да осигури по-голям комфорт на слушателите. Изместването му на стадион „Българска армия" бе обяснено с желанието на организаторите повече българи да чуят неповторимия изпълнител, но билетите от залата не бяха презаверени. Така те почти напълно се дублираха с тези, продадени по-късно за стадиона, и хаосът с местата нямаше как да бъде овладян.
Недоумение предизвика и решението да се продават...

Председателят на „Атака” Волен Сидеров обяви, че само неговата партия е била против санкции срещу Русия и призова левите избиратели да гласуват за него. В предаване по партийната си телевизия той се обърна към тях като каза, че има много честни комунисти и добави: „Аз уважавам този идеал”.
В Народното събрание само „Атака” гласува против санкции срещу Русия! ГЕРБ, БСП и ДПС бяха „за”, обяви Сидеров. По думите му БСП само говори, че подкрепя Русия, но всъщност действията й сочели точно обратното.
Ако имате толкова акъл, вкарайте пак Вигенин в парламента, той пак води листа, изригна Волен Сидеров и припомни, че бившият външен министър ударил рамо на Украйна в началото на конфликта.
Според атакистът в Европа вече няма лидери като...

Добрата новина
Австралиец и българка се ожениха в народни носии

Австралиецът Дейв и българка Женя се ожениха в народни носии в Смолян, като спазиха всичко от българския сватбарски обичай. Женя е от Хасково и е работела като...

Лошата новина
Любовна драма завърши с убийство

19-годишно момче почина от раните си тази вечер, след като часове по-рано бе наръгано в столичния квартал "Левски". Името на жертвата е Евгени, а неговият нападател...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info