header

Собствено Търсене

Събота, 1 Август 2015    plovdivmedia@gmail.com    


Скандален репортаж

Сексоложката Наталия Кобилкина обяви в социалната мрежа, че се развежда със съпруга си, с когото имат 11 годишен брак. Това тя обяви, публикувайки видео в профила си, озаглавено: "Аз и той се разделяме". Брюнетката започва изповедта си така: "Здравейте, любими приятели.
Днес искам да споделя една новина, която касае лично мен, но мисля, че би било честно и правилно да я споделя преди всичко с вас и бих искала да я разберете от мен, а не от някое друго място. След 11 годишен брак, взехме решение със съпруга ми да се разделим. И се разделяме с огромна любов и благодарност един към друг.
Оженихме се, когато бяхме на 20 и бяхме с едно мислене, едно разбиране, едни чувства, но минаха 11 години и аз вървя в коренно друга посока, съпругът ми върви в неговата посока. Аз съм му много благодарна за промяната ми и в храненето, и в отношението, и за цялата подкрепа през тези години, както сигурно и той на мен.
Но решаваме да вървим напред. Няма други мъже или жени, които да са фактор за нашата раздяла. Изцяло решението е просто да продължа пътя си сама."
Сексоложката признава, че никога не е оставала сама и сега предпочита да продължи своята трансформация самостоятелно и да продължи да търси себе си.
"С мъжа ми запазваме прекрасно приятелство и подкрепа един към друг, това е нашият личен избор да вървим така в този живот. Благодаря ви за цялата любов и подкрепа, не ми е най-лесния период в живота но знам, че просто трябва да го минем. Раздялата никога не е лесно нещо, но хора сме и аз винаги преподавам и вярвам в това, че въпреки всичко трябва да отстояваш себе си, да отстояваш своите мечти, да отстояваш своите идеали и не правиш компромис със себе си. Не мисля че би било правилно и добре за мен или за него да правим този компромис един към друг,...

Георги Първанов потвърди в "Тази сутрин" по bTV, че синът му Владимир ще бъде един от новите собственици на луксозния хотел "Стримон спа" в Кюстендил. Сделката обаче още не е финализирана.

"Синът ми може да участва и в друг бизнес, той никога не е бил на държавна работа. По-малката част от акциите ще бъдат закупени от сина ми. Парите са от кредит, от неговата заплата и ние сме му помогнали. Сигурен съм, че става дума за 200 000 лева. Вероятно гаранцията дадено по всички правила на закона. За това какъв е размера на кредита ме хващате неподготвен. Можехте да ме попитате предварително и щях да ви кажа точната сума", каза лидерът на АБВ.
Купувачи на „Стримон спа” са сестрата на депутата от БСП Кирил Добрев - Марияна и синовете на Георги...

Добрата новина
Обувката на Свети Спиридон ще докарат от остров

Обувката на Свети Спиридон ще бъде донесена от остров Корфу в църквата „Свето Успение Богородично” в Панагюрище по покана на местното настоятелство на храма и...

Лошата новина
Изоставената Бони направила опит да се самоубие

Фолк певицата Бони е направила опит за самоубийство преди няколко дни в пристъп на мъка и любовно отчаяние, пише "Всеки ден", цитирайки нейни потресени...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
Общи условия | BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info