header

Собствено Търсене

Вторник, 9 Февруари 2016    plovdivmedia@gmail.com    


Скандален репортаж

Телевизиите в България се държат като истински чудовища. През уикенда водещите канали bTV и Нова нагло употребиха писателя Калин Терзийски, като показаха пълния му разпад. Той се появи видимо пиян в ефира, а медиите с особена наслада ваеха образа му на пропаднал тип.
„Как е възможно такова нещо? Човекът има нужда от помощ, той е за лечение! Няма ли никакви етични стандарти в уж национални медии като bTV и Нова? Показват го пиян и подпухнал като мечка от предаване в предаване, за да му гледат сеира! Това е безобразна злоупотреба с един болен човек, който не осъзнава проблема си", възмутени са медийни наблюдатели.
И се питат не им ли е неудобно на продуцентите и редакторите на уж национално отговорни телевизии да се гаврят по този начин с човек, който видимо се нуждае от лечение.
„Да си смел е да ставаш в 6 сутринта, да изпиваш 100 грама водка, защото ръцете ти треперят, и отиваш да рисуваш ей така. Тази сутрин мисля, че бяха към 200 грама. Алкохолизмът е мозъчно състояние, при което си адекватен единствено когато пиеш. Не е да ходиш и да се биеш по улиците", каза Терзийски по bTV и се сравни с колоси на световната литература като Скот Фитцджералд и Ърнест Хемингуей.
Нашият автор увери зрителите, че и двамата като него са имали проблеми с алкохола. И си поиска чест и признание от зрителя, когото не се посвени да обиди: „Страшно ще ме зарадва, ако някой ме сравни с тях. Това е урок за българите, че те никога не могат да си позволят да приемат някого за голям. Те винаги са били рая и жалка сган от мразещи се хора, защото са роби".
Припомняме, че неотдавна Калин Терзийски, също пиян, се присмя от ефира на БНТ на народ, който има за свой герой и идол Левски. „Левски убил момче и въпреки че съжалявал много за това, не бил достоен за всенародна...

В община Каварна се забранява поставянето на палатки или други съоръжения на тротоарите и тревните площи за пренощуване или бивакуване. Това предвижда проект на Наредба за осигуряване на обществения ред, опазването на околната среда и собствеността. Заинтересованите лица могат да подават предложения и становища по проекта до 16 февруари, пише dobrich.topnovini.bg.

В новия проект е предена и забрана продажбата и сервирането на алкохол на лица в явно нетрезво състояние или под въздействие на упойващи вещества. Не се допуска рекламирането и продажбата на алкохол и тютюневи изделия по време на провеждането на организирани детски и младежки прояви. Забранява се продажбата на открито на месо, риба, яйца, сладкарски произведения, месни и...

Добрата новина
В родопски села ще стане като в Клондайк

Близо 30 мъже от белишкото село Бабяк ще участват тази година в проучванията на златни залежи. Останалите близо 700 жители на селището стискат палци в скоро време и...

Лошата новина
Навици, които ви състаряват преждевременно

Остарявате видимо по-бързо отколкото летят годините? Ако не харесвате това, което виждате в огледалото, може би е време да промените някои от навиците си. Храните,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info