header

Собствено Търсене

Вторник, 29 Юли 2014    plovdivmedia@yahoo.com    


Скандален репортаж

Започва ужасна седмица, в която може да ви се стоварят на главата много беди, предупреждава астрологът Михаил Преображенски в pro-gnosis.ru, пише Флагман.
През почти целия седемдневен период ще ни влияят потискащо напрегнатите астрологични аспекти, но най-трудно ще е в събота вечер и неделя.

Не влизайте в никакви конфликти и се постарайте да прекарате тези дни у дома, защото са възможни природни катаклизми и дори война заради квадрата на Марс с Юпитер и напрегнатия аспект между планетата на силата, твърдостта и агресията с Меркурий.
Още в понеделник може да ни връхлетят неприятните изненади заради опозицията на Венера с Плутон. Този напрегнат аспект може да доведе до увеличаване на напрежението и до безумни обвинения между партньорите. Стремете се да не вземате важни решения, повлияни от емоциите си, съветва руският феномен. Според него, са възможни и международни конфликти заради негативното въздействие на планетите.
Във вторник и сряда вече ще се чувства неблагоприятното влияние на мощния аспект между Марс и Юпитер, който ще е в своя пик в нощта на петък срещу събота. Тогава спокойствието напълно може да изчезне, добавя Преображенски. Той уточнява, че когато Марс и Юпитер са в квадрат, хората стават подвластни на гнева и агресията, нараства и вероятността от социални и военни конфликти. Сега положението е още по-страшно, защото планетите са в знаците на своите сили: Марс е в Скорпион, а Юпитер – в Лъв и оказват много силно влияние върху идеологията, медиите, бизнеса и международните отношения. Напрежението ще се повиши бързо в петък, след прехода през нощта на Меркурий в Лъв. Венера, която сега отговаря за отношенията и комуникацията между държавните и влиятелните политици от най-висш ранг, образува негативен...

Слави Трифонов не изпълни обещанието си да разкрие подробности от личния си живот при гостуването си в собственото си шоу в последното му издание за сезона. Вместо да отговори на многобройните зрителски въпроси за балерината от „Магаданс” Мартина, той коментира единствено политическата обстановка в страната.
„Живеем в демократична държава и начинът, по който избираме политиците, е сбъркан. Без значение кой ще управлява, като всички са от едно и също котило. Проблемът е, че не можем да бъдем общност, много сме завистливи, а в същото време сме твърде индивидуални и безкрайно търпеливи”, заяви учиндолският шоумен.
Опирайки се на факта, че с всеки глас на избори, в някоя политическа партия отиват 11 лева, Слави се зарече: “На...

Добрата новина
Какво ще ни се случи в любовта тази седмица

През тази седмица планетата на любовта – Венера ще бъде раздвоена. Романтика няма да липсва в отношенията, но в същото време ще има и конфликтни ситуации, с които...

Лошата новина
Учени: Ръкостискането не е здравословно, заменете го!

Британски учени вещаят края на ръкостискането при поздрав и запознанства, тъй като било нездравословно, пише в. "Дейли мирър". То би трябвало да бъде заменено с...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info