header

Собствено Търсене

Четвъртък, 30 Юни 2016    - КОНТАКТИ -    


Скандален репортаж

Балъците с ипотечни заеми в швейцарски франкове искат помощ от държавата. Сдружението на пчеларите иска помощ от държавата. Майките на деца с увреждания искат помощ от държавата, Съюзът на превозвачите, задлъжнелите общини, страдащите от редки заболявания, излъганите араби от Оманския фонд, бесарабските българи и всички възможни ЦСКА-та - и те са на опашката - искат ли, искат.
Евгени ЧЕРТОВЕНСКИ

Колко пъти сме чували от родните спортни деятели, председатели и функционери на различни федерации и федерацийки все същата неокомунистическа мантра - „Ние правим каквото можем, но сме малка страна и нямаме кой знае какъв ресурс. Трябва да се намеси държавата и да даде рамо".
В понеделник брадатите китоловци от Исландия, страна с размера на Люлин от 3-и до 6-и микрорайон, отстраниха Англия от европейското първенство по футбол. И то без да висят пред кабинета на президента Кримсон и да го дрънчат за пари за топки и лагери, както са свикнали да правят нашите, отгледани под нежната ръка на Политбюро спортисти, свикнали да бъдат хрантутени като витрина на работническо-селската революция и „нашия победен строй".
Кой точно трябва да помогне на нашите некадърници с по два леви крака не за да бият Англия, а просто да помиришат терена на някой голям футболен форум? Онзи ден министърът на спорта Красен Кралев отпусна по 1 млн. лева държавни пари на 3 футболни отбора от „А" група, за да си направят... осветление на стадионите. Какви елитни отбори сте, като нямате лампи, бе, баламурници?
Иначе провинциалните баровци обичат да се титулуват президенти и изпълнителни директори, да се движат в лимузини с шофьор и да черпят с шампанско фолкпевиците по участия. А са жалки гащници без 2 лева в джоба, свикнали все да чакат на държавата.
Ако...

Цигани биха и душиха монах, при опит да оберат манастира му. Случката се разигра в петък вечерта преди още да се мръкне. Двамата крадци опитали първо да разбият помещение за инструменти към манастира „Свети Архангел Михаил”, който се намира в подножието на Плана планина, на 3 км. от софийското село Кокаляне,съобщи „Телеграф”.
Отец Геврасий чул странния шум към около 19,15 часа и излязъл да провери какво се случва. Вместо да побягнат, мургавелковците се нахвърлили върху духовника и започнали да го бият. Хванали го за гушата и го стискали, за да не вика за помощ. Отмъкнали му мобилния телефон, както и около 200 лева. Виковете на други хора от манастира ги изплашили и двамата побегнали, без да могат да отнесат нещо друго със себе си.

Добрата новина
Татяна Дончева с яке за 5 бона

Одумваната, че се носи като на село Татяна Дончева докара рано сутринта вчера зрителите на bTV до пълен блокаж - онемяха. Устатата политичка влезе в студиото с...

Лошата новина
Левчетата скоро ще станат ненужни хартийки

Евкомисията планира въвеждането на евро за всички страни - членки на ЕС, включително за България, пише британският вестник „Дейли експрес". Двигател на идеята е...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info