header

Собствено Търсене

Понеделник, 24 Ноември 2014    plovdivmedia@yahoo.com    


Скандален репортаж

Любослав Пенев даде изключително скандално Доскорошният национален селекционер разбуни духовете, като каза факти, които досега бяха премълчавани. Най-люто се изказа за Йордан Лечков.
"Пак казвам, виждал съм го два пъти. Той е един от също така известните лицемери във Футболния съюз. Използва етика, морал. Той ли ще ми говори за етика и морал, за колко дела - пет, седем, девет, единадесет, сто. Аз не знам как изобщо се разхожда и как е на свобода. Говори за етика и морал. Беше на път да затрие града си. Почти да затрие футбола. Къде отиваме? Тези хора всичките взети заедно - това са истини, те ще определят кой треньор кога да дойде и кога да бъде освободен. Пази Боже сляпо да прогледа. Един Домусчиев - те не го пускаха в междучасията да рита топка, защото не ставаш", каза едно към едно Любо.
- Ако е имало заговор срещу теб преди една година, защо не си казал тогава тези неща?
- Аз може да имам съмнения, но нямах доказателства. Преди една година - не. Но след този мач с Малта - да. Не казвам, че има заговор. Аз съм изключително доволен от щаба ми. За никой не е тайна, че взехме един погребан отбор. Ние този отбор го научихме да си отвори очите, да се изправи, да тича и да играе добър футбол. Не във всички мачове се получаваше, но това ни е нивото. Лечков е основният виновник Бербатов да не играе в националния отбор. Заради него Бербатов не идва. Бербатов, ако беше дошъл да играе, щеше да счупи много рекорди. Но щеше да вкарва голове, с които да ни помогне.
Само нещо да го кажа, защото е важно. Сигурен съм, че гледат и хора, които разбират от статистики. Ако имам един Бербатов в отбора, а той беше на косъм да се върне и нещо е станало в последния момент. Виновникът основният е Лечков. Той, Костадинов и още двама-трима само критикуват. Не случайно онзи...

Заместничка на правосъдния министър Христо Иванов къта имане за близо 300 000 лева, установи проучване на агенция ПИК. Ппреди да влезе в екипа му, Вергиния Христова Мичева-Русева е била командирована без каквито и да било мотиви от Окръжен съд - Разград в Софийския градски съд.
По този начин е бил заобиколен Закона за съдебната власт.
Оказва се, че съдия Мичева-Русева, сега зам.-министър на правосъдието, е спусната с парашут от Разград директно в Съдебната палата в столицата. Тази порочна практика винаги е критикувана, както от Брюксел, така и от неправителствените организации, следящи работата на Темида. Източници на ПИК от Разград довериха, че въпросната Минчева е изстреляна в София чрез протекцията на високопоставен депутат от...

Добрата новина
Коя е перфектната жена за мъжа

Всеки мъж има изграден свой собствен образ на идеалната жена. Каква е тя, според зодиите на мъжете, обяснява zajenata.bg.
На Овен му допада жена самоуверена,...

Лошата новина
Погребаха „живата факла” Деси

„Живата факла" Десислава, която се самозапали на 19 ноември, бе погребана в неделя. Близки на младата жена я изпратиха на пернишките гробища. Оказа се, че тя си е...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info