header

Собствено Търсене

Вторник, 23 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Скандален репортаж

Лидерът на РЗС Яне Янев разкри, че бившият зам.-министър Александър Манолев е много по-богат от арабски шейх. Той пък реши да го уязви като заяви че не е ясна ориентацията му. Скандалът се разрази по БТВ. Манолев все пак каза, че в момента никой не може да отиде в къщата му за гости в Сандански, построена с европари. А когато той ходел там, си плащал.
Първо бе дадена думата на Яне Янев: В България трудно се говори истината. Реших, че в един момент е по-добре да се оттегля, за да бъда страничен наблюдател. Така човек по-добре вижда какво се случва в страната. В момента работя в Сандански. За там знам повече детайли. За висшите етажи на властта можем да си говорим друг път.

Александър Манолев беше феодализирал моя град Сандански. Тази къща на Манолев и хотела на кмета Котев са в парка на Сандански. В белите дробове на града. Как си е позволил да вандалщина е друг въпрос.

Целият град минава нагоре, оттам е пътя за курортната зона на града. Всеки Божи ден Манолев живее в тази къща. Винаги е живял там. Знаем, че само и единствено Манолев живее там. Привиква там политици на разни сбирки. Всичко е построено както бе построен водопровода. Подставено лице на Манолев- една девойка е станало собственик на фирма. Тя е придобила имот, когато тя е била непълнолетна. Незаконно е прокаран водопровод. С него е захранен хотела на кмета и къщата на Манолев. Той се опита да феодализира целия град. Той изпълняваше и длъжността кмет на Сандански.

Водеше Котев на всяко събитие. Кой ходи-ще ви отговоря персонално. Ходи котилото на кмета Котев-вуйната на Кмета е назначена за шеф на метни данъци . Вуйчото на Котев е шеф на общински пазари. Съпругата на шефа на полицията е назначена за главен счетоводител на общински пазари. Брата на шефа...

Певицата Мария Илиева заби колегата си Папи Ханс, дочу HotArena. Това се случи по време на изявите им в „Като две капки вода“.
Според запознати, а и според качените снимки в социалните мрежи двамата са станали много близки и дори разхождат заедно сина на певицата Александър. Наскоро Папи Ханс бе споделил видео, на което се вижда, че са в столичен мол с Мария, която си купува двете му книги.
Оказа се обаче, че близките отношения на Мария с Папи Ханс са довели до известни дрязги между него и близкия му колега Наско Колев, с когото певицата имаше бурна връзка, пише „Телеграф“. Всеизвестен факт е, че между Мария и Наско има вражда и преди няколко месеца тя затри песните му от YouTube. На феновете прави впечатление, че Колев не подкрепя Папи в...

Добрата новина
Празнуващ 80-годишен юбилей в „Лайпциг“ го очакват и за стогодишнината му

[b]Пловдивчанинът Христо Ненков отпразнува 80-годишния си юбилей в ресторанта на хотелски комплекс „Лайпциг”. На същото място през далечната 1973 година той...

Лошата новина
Погребват загиналия пилот

[b]Близки и приятели ще изпратят в последния му път загиналия при самолетната катастрофа край Оризари пилот Стефан Василски. Погребението е днес в 13 часа на...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info