header

Собствено Търсене

Неделя, 19 Февруари 2017    - КОНТАКТИ -    


Скандален репортаж

Дъщерята на артистичното семейство Ернестина и Андрей Слабакови - Йоанна, втрещи приятелите си в социалната мрежа за споделяне на снимки инстаграм със скандални кадри, пълни със сатанински послания и садо-мазо елементи. 20-годишната студентка по медицина е слабото място на своите родители.

Преди година Ернестина и Андрей трудно приели решението на единственото си дете да замине да живее на 500 км от тях. Разкрепостената Йоанна обаче избрала да следва не в столицата, а в Медицинския университет във Варна, за да е далече от тях.
Там, далеч от контрола на родителите си, тийнейджърката се развихрила истински. Всяка вечер красавицата купонясвала по диск отеките. Върхът за Ерна и Андрей дошъл, когато научили от свои приятели на морето, че всяка седмица Йоанна сменяла мъжете в живота си. Младата студентка се възползвала максимално от факта, че живее сама, пише Хот Арена.
Докато колегите й гледали да избутат изпитите с тройка, своенравната бъдеща докторка здраво залягала над учебниците. Първи курс амбициозната Йоанна, която мечтаела да стане пластичен хирург, завършила с отличен успех.
Единственото, което притеснявало родителите й било увлечението й по скандалната Анджелина Джоли. Първо Йоанна се опитвала да й подражава само визуално. Тя уголемила устните си и заприличала на нейно копие благодарение на зверски диети. Йоанна карала само на кафета и цигари, а манията й да е само кожа и кости, напоследък станала опасна. Докато Анджелина бе омъжена за Били Боб Торнтън, и двамата носели около врата си шише с кръвта на другия, в знак на любовта помежду им. Йоанна подражавала на холивудската звезда и често публикувала в интернет своите кървави послания....

Неграмотната Софи Маринова, която трудно може да си напише и името правилно, става бизнесдама. Ромската певица напусна дългогодишния си продуцент и Крум Крумов и основа собствена фирма. Компанията й ще обгрижва не само нея, но и гаджето й Гринго, който също иска да е чалга звезда, научи HotArena.
Интимният партньор на гласовитата циганка ще е не само певец, но и главен изпълнителен директор на новосъздадената музикална къща. Софка му е делегирала правото да се грижи за търговската дейност и финансите, защото има пълната увереност, че той ще справи и няма да забатачи бизнеса.
Идеята за фирмата всъщност била на самия Тодор Давидов, както е истинското име на Гринго. Още в начал ото на връзката им той започнал я да убеждава, че трябва да...

Добрата новина
Тонове книги тежат по-малко от тефтерчето на Левски

Братство всекиму без да гледаме вяра и народност, казваше Левски. То така ли е днес?”, попита реторично държавният глава. ”Уви нито България, нито Европа и светът...

Лошата новина
Шушимиги, тарикати, средна ръка шмекери

Днес живеем свободно, имаме си държава, демократични избори, а защо като общество продължаваме да дремем в робството си на сеирджилъка?

Добре, днес...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info