header

Собствено Търсене

Сряда, 23 Юли 2014    plovdivmedia@yahoo.com    


Скандален репортаж

- Г-н Бареков, как ще коментирате т.нар. "Кърваво писмо" на вече бившия зам.-председател „България без цензура” Ангел Славчев, с което той хвърли оставката си и отправи доста обвинения срещу вас?
- Като фарс. За жалост Ангел от доста време сам се изолира от партията и нямаше никаква подкрепа от структурите. За мен той се принизи до ролята на Бисер Миланов - Петното. От човек, който ужким бе по площадите да сваля Борисов, сега прави така, че да го върне в целия му блясък. Машата в ръцете на ГЕРБ се нарича Ангел Славчев. Де факто той се бе самоизключил от ББЦ.
- В какъв смисъл се бе самоизключил?
- Той не присъстваше на заседанията на Изпълнителния съвет, в Националния съвет присъстваше формално. Опита да дублира структури и си създаде личен конфликт с главния секретар на партията. Остана в изолация и след изборите почти нe съм го го виждал. Така че не съм изненадан. Но е глупав ход - така Ангел слага край на политическата си кариера.
Дълго време г-н Славчев със своята продуцентска къща вземаше заплата от моята компания "Ноу фрейм България". Там си бе определил заплата от 9000 лв. като водещ на предавания. Днес направих справка, че
до края на май е прибрал над 800 000 лв.
от "Ноу фрейм България" чрез продуцентската си компания.
- Как ще коментирате отказа на НФСБ да върви на изборите в коалиция с ББЦ и да покани ВМРО?
- Като провокация, която цели да обслужи интересите на ГЕРБ. Истината е, че аз нито съм предлагал коалиция с НФСБ, дори не сме водили преговори. А просто ги подканих. Това е все едно нормален мъж в разцвета на силите си да каже, че не иска да спи с Адриана Лима, една от най-красивите манекенки в света. Само напомням, че фронтът на Валери Симеонов 3 пъти се провали на изборите, 3 пъти извади по 3% и остана извън...

Натиск да псочи конкретен човек като виновник за ситуацията в КТБ имало върху зам.-главният счетоводител в Корпоративна търговска банка Борислава Тренева-Кючукова. Това стана ясно в съда днес, преди магистратите да разгледат на втора инстанция мерките за неотклонение на обвиняемите за длъжностно присвояване.
"Всеки ден съпругата ми беше силно притеснена от всичко, което се случва, като се притесняваше най-вече да не стане жертва и някой да не си измие ръцете с нея. "Казваше ми, че натискът е огромен – да посочи виновен. Намеквали са едно конкретно име", сподели съпругът на счетоводителката Ивайло Кючуков.
Преди седмица Софийски градски съд остави касиерката Маргарита Петрова и зам.-главната счетоводителка Борислава...

Добрата новина
Зак най-секси мъж на света

Актьорът Зак Ефрън бе обявен за най-сексапилния мъж на планетата за 2014 г. в класацията на сп. "Хийт", съобщи
Контактмюзик. Той победи оглавилия...

Лошата новина
Щерката на Чочо не носи неговата фамилия

Осиновената дъщеря на Чочо Попйорданов - Катя, не носи презимето и фамилията на баща си, съобщава „Всеки ден". Макар в публичното пространство да се твърдеше, че...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info