header

Собствено Търсене

Неделя, 1 Март 2015    plovdivmedia@yahoo.com    


Скандален репортаж

Възрастна родственица на прочутия министър на отбраната армейски генерал Добри Джуров вдигнала истински скандал, докато обредници приготвяли погребението й. За абсурдната случка, разиграла се в късните години на соца, хората си спомнят и до днес.
Лелята на №1 в армията ни по онова време, била на преклонна възраст и живеела в хубав апартамент в града близо до църквата „Свети Атанас”. Един ден обаче бабата се почувствала зле. Партията светкавично уредила транспортиране до най-добрата болница в Пловдив. Въпреки напъните на докторите, старицата изпаднала в клинична смърт. Тялото било свалено в моргата, а властта в Асеновград започнала да организира подобаващо за особата погребение. Изпратени били хора да стегнат жилището. Работници чевръсто скъсили с трион краката на масата, за да може удобно да поставят отгоре ковчега за поклонението.
Ужасът настанал на следващата заран, когато бил изпратен екип да прибере с катафалка тялото на височайшата леля. Оказало се, че междувременно бабата е излязла от състоянието на клинична смърт. Видяла, че лежи гола в моргата, и се развикала защо е сред мъртъвци. Сконфузените доктори я прегледали и после по живо – по здраво я отпратили в Асеновград.
Там обаче също не се разминало без скандал. Бабата излязла от кожата си от яд, като видяла, че са скъсили краката на любимата й маса. Толкова беше бясна, че никой не смееше да се мярне пред очите, спомнят си и до днес ошашавените очевидци. Когато след време възрастната жена наистина предала богу дух, от община Асеновград категорично отказали да стягат каквито и да е официални погребални церемония, докато не видят черно на бяло написан смъртен...

За яко меле с участието на Тачо сигнализираха очевидци в софийски клуб. По разкази на преките свидетели на екшъна, съпругът на Жени Калканджиева , който стана известен с връзката си със Зорница Линдарева и участието си във „Вип Брадър“, бил яко ступан от охранителите на клуба.
Екшънът се разиграл в в ранни зори в 4 часа сутринта, когато напрежението в клуба доста ескалирало. Повод за мелето било доста неадекватното държание на Тачо, който бир на повече от две бири и две уискита. Той започнал да се заяжда грубо с гостуващия в заведението DJ Дамян.
Според очевидец Тачо бил мъртво пиян. Той се разхождал из клуба, досаждал на другите по масите, а след това се скарал и с DJ Дамян. „Тачо нещо му крещеше в лицето , ежеше се и започна да му...

Добрата новина
Честита Баба Марта!!!

Всяка година на 1 март българите се закичват с бяло-червени мартеници за здраве, за радост, за края на зимата и настъпването на пролетта.
Според стара...

Лошата новина
Среден пръст на Моци

Героят за феновете на Лудогорец Козмин Моци се опита да се направи на недосегаем по време на мача с Литекс в събота. В 37-ата минута румънецът игра с топката след...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info