header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Скандален репортаж

Зеленооката красавица Мари Вачева често става обект на пикантни клюки, в които неведнъж са се съдържали твърдения, че изневерява на мъжа си. Този път поредната й изневяра не е мълва, а идва от достоверен източник на в-к „Шоу“, който я е хванал в крачка, узна HotArena.

Той твърди, че е виждал няколко пъти знойната хубавица в компанията на един от най-желаните ергени у нас – Джино Бианкалана.

Миската и брадърът въртят тайна любов от няколко месеца. В началото тя е била само телефонна, тъй като Вачева не била в България, а в Австрия с приятеля си Мартин. След време Мари и Джино толкова се харесали, че не можели да стоят повече един от друг.

Изглежда миската е хлътнала до уши, защото вече не се притеснява да демонстрира близостта си с Бианкалана.

Те спрели да крият любовта си и често биват засичани в едно от най-популярните централни столични заведения. Странно е, че двамата избират място, на което може да ги види всеки.

Дали миската е готова да зареже дългогодишния си приятел и да се хвърли официално в прегръдките на Джино? Или е поредната кратка афера на Вачева, която е известна с многото си такива?

За нейните изневери се носят митове и легенди. Бившият й съпруг – известният футболист от Левски Веселин Вачев често е ставал за смях заради палавите забежки на жена си. След 12 години се развеждат, като причина за това е уж несъответствие в характерите.

Преди време Вачева се похвали, че я е свалял политик от най-горните етажи на властта. Тя не издаде името му, нито да разкрие докъде е стигнала с него. След толкова горещи слухове, може само да си...

В началото на годината цяла България остана потресена от това, което 24-годишната Кристин Каменова направи – а именно да изтегли кредит, за да си сложи изкуствени гърди, узна HotArena.

Сега обаче се оказа, че теленето на кредити е запазена семейна черта. Майка й Емилия Крумова е затънала в дългове към банки. И не само това – бирниците ще вземат имота й, в който живее, съобщава „Шоу“.

Майката се подвизава в Монтана, а тези дни излезе информацията, че голям апартамент ново строителство в града е обявен на търг от частен съдебен изпълнител.

Жилището е собственост на Емилия, която е задлъжняла към банкова институция.

Апартаментът е с площ 102 квадратни метра. Състои се от дневна, трапезария с кухненски бокс, две...

Добрата новина
Рекорд по лежане на Мързелива олимпиада

В Черна гора беше проведена шестата поред Мързелива олимпиада, в която взеха участие 15 черногорци и трима жители на Сърбия, съобщава сайтът Лайф.

Лошата новина
Балонът се спука

[b]Балонът при криптовалутите се спука. През януари общата пазарна капитализация на криптовалутите се повиши до над 800 млрд. долара от 18 млрд. долара година...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info