header

Собствено Търсене

Сряда, 25 Ноември 2015    plovdivmedia@gmail.com    


Скандален репортаж

Брадърските и лъжевиповските формати на Нова телевизия винаги раздвояват моето отношение към тях, както и много други развлекателни програми през настоящето ни. Те ме разсмяха, но ме и ужасиха още с първите си стъпки. Оказаха се безспорно идиотски.
Заех се да ги изобличавам, защото те подменят задължителната възпитателна дейност на медиите с разложителното въздействие върху масовата аудитория.
Защото брадърските и лъжевиповските зрелища-говорилни са толкова ту налудничави, ту свирепи, а понякога и клозетно битовистични, че не ме разтоварват, а ме изтощават психически и физически. Те ми надуват главата и ме отвращават. Състезаващите се в тях ме разгневяват дори когато грохват от безбройните си скандали и тръгват към примирието.
Защото тогава те подменят смазващото си злобарство с лигавото лицемерие, с мармаладените преструвки. Тогава аз улавям как бурните им целувки, милувки и прегръдки са жалки опити да прикрият факта, че обичат само себе си, че жестоко ненавиждат различното от тяхното, особено когато то, волно или неволно, им напомня, че са нищожества в сравнение с него.
Няма отърване и от вечно подскачащата Соня Колтуклиева. Тя е развинтена и неудържима латерна. Въобразява си, че е вулкан от забележителни мъдрувания. Всеки момент може да се самовзриви от самочувствието, че е носител на истината от последна инстанция както Люба Кулезич, Маргарита Михнева, Илияна Беновска. А това са все известни ветропоказателки и театралничещи особи в журналистиката ни. Иван Ласкин не говори, а лае, докато се гаври с лаенето на брадърската партия.
Останалите съдници на брадърския дом са маскарадно, безвкусно, клоунски облечени каки и лели, батковци и чичовци. Те се кокорят, блещят, търкалят едни и същи баналности в...

Най-голямото разочарование на Люси Иларионов във ВИП Брадър е Ернестина Шинова става ясно от негово интервю.
В началото за мен тя беше безспорният победител, докато не я опознах, признава режисьорът. Вътре уж каза – хайде да не се сърдим, ако се номинираме, играта е такава, няма начин да не посочваме някой за изгонване. Съгласих се веднага, защото ми се видя умно и справедливо решение. Даже си казах „Евала“.
Само че после, като я номинирах, тя изобщо не спази линията на непукизма, за което пледираше. Разсърди се разфуча се и спря да ми говори. Даже се опита по да ме смаже и унижи пред другите.
После видях, че е обиколила всички съквартиранти, наричайки ме “долна, дебела свиня”, “животно”, и “говедо”. Тръгнала е да води долна...

Добрата новина
Промоция пълнен шаран с вино Никулден

Поне 60 лева ще трябва да задели едно по-голямо българско семейство за пълнен шаран по Никулден, ако избере да поръча празничното блюдо в заведение, вместо...

Лошата новина
Студът идва през уикенда

Тънък като стъкло лед може да скове шосета, улици и тротоари точно през уикенда. За тогава времето отложи резкия си скок надолу в градусите. Мощният фронт, нахлул...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info