header

Собствено Търсене

Събота, 29 Ноември 2014    plovdivmedia@yahoo.com    


Скандален репортаж

В ранната утрин на 4 ноември ужасяваща гледка смразява кръвта на столичани от квартал "Слатина". 14-годишно момиче лежи безжизнено върху козирката на жилищен блок. Облечено е със светло яке, но въпреки това никой не го е открил до 6 сутринта.
Трупът най-вероятно е прекарал часове на мястото, където е паднало, момичето, след като се хвърлило от 12-ия етаж на блока. Веднага са извикани полиция и медицински екип, който само констатирал смъртта. Загиналото момиче се оказва Мария Драгнева - осмокласничка в профилираната гимназия по изобразителни изкуства "Проф. Николай Райнов". Живеела с майка си и мъжа й в същия блок, където е намерено тялото. Никой от съседите обаче не е чул нито звук при падането.Кога и как тялото на ученичката се е озовало върху козирката на блока, дали сама е сложила край на живота си и защо би го сторила, са част от въпросите, на които все още няма отговор.
Следи от насилие или каквато и да е външна намеса преди скока не са намерени и затова се работи по версията за самоубийство. Предсмъртно писмо на мястото, откъдето е скочила - последния етаж на блока, също не е открито.
Ужасът за майката на Мария започва още на 3 ноември следобед. След като часове наред не успява да се свърже по телефона с дъщеря си и не я открива при никого от приятелите й. Съученици на Мария разказват пред следователи за последните часове, в които са я видели. Следобед около 4 часа в училището й дошли две момчета, с които тя си тръгнала.
Преди тяхната поява нищо в поведението на Мария не подсказвало, че тя има някакъв проблем или каквато и да е причина да мисли за самоубийство. Двете момчета, които я вземат от училище, се оказват по-големият й братовчед и 18-годишен негов приятел от Банско. Съученичка, която била с нея в този момент, разказва,...

Че като всяко риалити шоу и “Х фактор” и у нас е нагласен, няма съмнение. Но чак такава намеса на продуцентите и менторите не бяхме виждали, каквато е тази година.
Най-силните участници останаха един по един на елиминации, а посредствените минаваха между капките. На елиминациите се състезаваха силен със силен и единият по законите на шоуто си тръгваше. Така оставаше един силен по-малко.
Същото се случи и снощи. Талантливият Траян втори път остана да се състезава за мястото си в шоуто, този път срещу не по-малко целунатата от Бога Кристина Дончева. Момичето въпреки сълзите, изпя по-добре спасяващата си песен, а журито най-внезапно си изми ръцете от решението кой да остане и с гласове два на два за и против поиска да се донесат...

Добрата новина
Жената на Халванджян скочи на Нико Тупарев

Половинката на Магърдич Халваджиян - Кремена, разкритикува остро колегата на съпруга й - продуцента Нико Тупарев. С постинг в социалната мрежа Фейсбук тя поиска...

Лошата новина
Бесни кучета в главата на Петя Буюклиева

Петя Буюклиева започна да проявява характера си и капризи, присъщи за световна звезда. Певицата започна да тормози останалите първо с въпроси кой й е скрил...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info