header

Собствено Търсене

Неделя, 23 Октомври 2016    - КОНТАКТИ -    


Скандален репортаж

Измамници публикуват лъжливи, понякога опасни рецепти от името на д-р Неделя Щонова. Това сподели самата тя във Фейсбук и се обърна към приятелите и почитателите си да не хващат вяра на "плиткоумни" съвети за очистване, отслабване, детоксикация и други чудеса.

Според популярната водеща на здравното предаване, подобни заблуди са опасни, а хората които ги публикуват от нейно име подлагат на риск живота и здравето на читателите. Не вярвайте на подобни свръхрецепти, съветва красивата докторка от Пловдив. Тя се закани да съди сайтовете, публикували опасни информационни заблуди от нейно име.
Ето и гневното писмо на д-р Неделя Щонова, с което предупреждава, че няма нищо общо с "чудодейните рецепти"
Искам да кажа нещо, съвсем не мило и любезно, относно хигиената и безопасността на информацията, която се тиражира уж от мое име. Намирам го за тревожно явление.
Що за медийна култура е това, да се пишат и съчиняват от мое име съвети и рецепти, които никога не съм давала?!
Рецепти с банан за прочистване на бял дроб, моята супер диета с магданоз, свръхрецепти за пречистване на организма с куркума, диета от смокини за изцяло ново тяло, при това само за две седмици или пък светкавично стопени мазнини единствено с ябълков оцет. А също и най-силна рецепта за пълен детокс на черния дроб. Само за 7 дни.
Не е смешно. Нагло е.
Подобни "информационни пропадания" са нелепи.
Не приемайте, моля Ви, с охота и безкритично, такива лъжливи "рецепти подаръци" и "образцови примери".
Никога не съм давала подвеждаща информация за глобално плиткоумие.
Вярвам в научно обоснованата теза и фактология.
Свободата на изразяване в медиите е сред най-проблемните сфери в България, но моля Ви, бъдете разумни и критични, особено когато...

Докато Деси Цонева се вихри в Къщата на „ВИП Брадър”, нейната майка Мариана е единствената, която се грижи за сина й от внука на комунистическия кадър Пеко Таков – Янчо Таков-трети. Бабата обаче не смогвала да се грижи за хлапето, тъй като била заета и с изкарването на прехраната за семейството, научи HotArena.

Малкият Янчо бил поверен почти изцяло на прислугата, свидетелстват учителки от Италианския лицей в София, където малчуганът е първолак. Докато гони популярност във „ВИП брадър”, загърбила дори траура по баща си Митко Цонев, детето на Деси се отглеждало от слугини и шофьори, пише "Уикенд".
След смъртта на известния водещ за цял ото домакинство и сметките легнали върху плещите на съпругата му Мариана. Поради ангажиментите й...

Добрата новина
Домакинската работа удължава живота на жените

Домакинската работа удължава живота на жените с три години, но за мъжкото здраве няма особена полза от нея, съобщи в. "Мейл он сънди", позовавайки се на холандски...

Лошата новина
Най-омразните домакински задължения

Чистенето на фурната е най-омразната домакинска дейност за повечето хора, пише в. "Дейли мирър", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info