header

Собствено Търсене

Вторник, 26 Юли 2016    - КОНТАКТИ -    


Скандален репортаж

Скандали тресат сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България”, научи „Ретро”. Звездите на предаването Ани Цолова и Никол Станкулова са в женска война, която заплашвала не само духовния мир на редакцията, но и физическото здраве на колегите им. Синоптичката била толкова бясна на водещата, че я заплашила с бой и в гнева си дори хвърляла предмети из студиото.
Скандалът започнал заради интриги, разпространявани из коридорите на медията. До красивата бивша моделка достигнал слухът, че партньорката на Виктор Николаев не спира да я одумва и да разнася клюки по адрес на любовните й афери. Цолова разнасяла, че Никол си е уредила живота, като е пристанала на милионерски син, чийто баща бил мастит рекламодател в телевизията. Така нямало как нито да бъде критикувана от шефовете си, а още по-малко пък - уволнена. Освен това сама решавала кога да е на работа и кога да я сменя колежката й Деси Банова.
Дочула клюките по свой адрес, обаче уж кротичката Никол побесняла и заплашила, че ако още някой си позволи да се рови между чаршафите й, със сигурност ще отнесе як пердах.
„Направо беше страшно. Разхвърля сценария, взе да мята папки и беше на косъм да скочи на Ани. Не й каза директно, че визира нея, но на всички ни стана ясно, защото знаем кой е най-големият клюкар”, обясняват работещи в „Здравей, България”. Станкулова се разбесняла, че си е нейна работа с кого си ляга и дори жегнала Цолова, натъртвайки, че тя поне има визията да си избира мъжете, а не да се примирява с каквото е останало.
Според присъствали на екшъна плевенчанката Ани с нищо не показала, че разбира към кого са отправени заплахите на синоптичката, но било факт, че вече не си позволява дори да споменава името й. Скандалът се разразил преди седмица, след като двете...

Таен дневник със забежки, свалки и флиртове в bTV крие щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева - Петя. Водещата на предаването "Cool...Т" си направила лексикон като тези от тийнейджърските години. В него има въпроси от всякакво естество, на които попълващите го трябва да отговорят, пише "България днес".
Някои от питанките били доста смели, с въпроси от много личен характер, призна самата Дикова.
"Давала съм лексикона за попълване на почти всички колеги, включително на хора от ръководството на телевизията. Има въпроси като "Имаш ли гадже?", "Харесваш ли някой от телевизията", "Имал ли си връзка с някой от екипа. Нали разбирате, че при това положение няма как да кажа какви са отговорите", допълни със смях тя.
Последната заформила се двойка на...

Добрата новина
Нови цветя красят Главната

За по-малко от десетина дни след падналата в Пловдив опустошителна градушка ОП „Градини и паркове“ успя да възстанови атрактивните цветни пирамиди по Главната...

Лошата новина
Издъхна майката на 7-милиардния жител на Земята

Елена Николаева, която роди бебе, официално признато за 7-милиардния жител на планетата, е издъхнала от рак в клиника в Калининград, съобщава life.ru. Нейният син Петя...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info