header

Собствено Търсене

Събота, 18 Април 2015    plovdivmedia@yahoo.com    


Скандален репортаж

Създал е пеещи курви с липоксукции и цици,От предаването „Като две капки вода“ напомниха за Деян Неделчев-Икебаната, който беше брилянтно имитиран от актьора Ненчо Балабанов. Самият поппевец се появи в студиото си и предизвика истински фурор. Той направи за пет стотинки чалгата, както и величия като Лили Иванова, Георги Христов и Тони Димитрова:
- Съвсем скоро ще представите новата си песен, която е озаглавена „Гуменото пате“. С какво ще провокирате този път?

- Това е последната песен от моя нов 12-и албум, който излиза до дни. Това са 17 песни, събрани между 2012 и 2015 година. „Гуменото пате” е последният ми проект, страхотен дискофън, много музиканти могат да си мечтаят за такава песен. Текстът е с много весел привкус, много интелигентно съм поднесъл всичко. Хората много ще се радват и ще се смеят. Пуснах я няколко пъти в един бар във Варна и всички са на мнение, че това ще е летният хит на 2015 г. В клипа се снимах с две момичета, там съм с много смешни визии, също съм и елегантен.
- Вие представихте част от песента в предаването „Като две капки вода“, където обаче не ви оставиха много да се изявите и бързо ви „прогониха” от сцената…?
- Не съм я представял песента, просто си направих рекламата. За мен беше важно да отида и да кажа, че излиза нов албум и новата песен. Това беше важно за мен, а не предаването „Като две капки вода”. Ненчо Балабанов спечели благодарение на мен. Много ми хареса, талантлив е, макар че не успя да го докара на глас, защото мен трудно могат да ме имитират като глас, да не кажа никой! Но цялостното поведение го направи и аз бях много щастлив, защото Азис беше насран, точно като една ощипана госпожица. Азис беше пълен провал в имитацията си на Георги Христов
и се радвам, че победихме чалгата.
[b]-...

Деси Тенекеджиева е решила да заведе дело срещу Слави Трифонов. Това разкрива самата тя в списание LOVE style.
Причината за съдебния иск е излъчени скечове в шоуто, в които екипът на Дългия се подиграва с нея.

"Не знам защо се прави всичко това и аз самата нямам обяснение. Не сме имали скандал нито със Слави, нито с екипа му. Дори напротив – гостувала съм няколко пъти в шоуто – сама и заедно с Миро. С Краси Радков пък сме били в един курс в НАТФИЗ. Към нито един в предаването нямам лоши чувства", каза за списанието актрисата.
Тя никога не се е смятала за красавица, но не може да си обясни каква е причината да има толкова злобни подмятания по неин адрес. И заради това няма да остави нещата така.
За нейно щастие негативните материали в...

Добрата новина
Учен: След 30 години спираме да стареем

Човечеството е на прага на революционно откритие – как да се увеличи живота на хората и да се забави стареенето на организма. Това твърди научният сътрудник на...

Лошата новина
Албена Вулева се заканва: Тая ще я вталя!

Изглежда заплахата на Ваня Червенкова, че ще съди Албена Вулева, изобщо не е трогнала тв водещата. Дори напротив, тя побърза да подиграе намеренията й, пише...

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info