header

Собствено Търсене

Петък, 22 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Скандален репортаж

Вдовицата на Андрей Баташов – Боряна, брутално се изложи в нощен клуб в курорта Лозенец, научи HotArena. Неуспялата певица пристигна в целия си блясък на парти за откриване на летния сезон в края на миналата седмица. Тя обаче отврати всички присъстващи с поведението си на булевардна дама и явното си неумение да се държи прилично на публични места, писа „Уикенд“.

Хубавата брюнетка очевидно бе пристигнала на купона с идеята да прави впечатление. Жалко обаче, че не бе преценила точно как ще впечатли останалите в клуба, събрал огромна част от елита на родния шоубизнес. Боряна превзе дансинга и цяла нощ не спря да се вихри на него, както и по сепаретата, по възможно най-грозния начин. Вероятно за да изглежда предизвикателна, тя започна да се натиска с всяка хубава жена, съгласна да имитират лесбо сцени заедно. За нейно разочарование обаче бе объркала мястото за подобни трикове. Оказа се, че точно тук те не вървят, и така и не се намери мъж, който да ѝ обърне внимание.
Затова пък дамска компания не ѝ липсваше и красавицата реши да заложи за цялата нощ на псевдоеротични игри с представителки на собствения си пол. За да бъде още по-интересна, си беше приготвила два тоалета за партито – черен и розов. В тях веселата вдовица цяла нощ демонстрира прелестите си и буквално затвори клуба – остана в него чак до зори и си тръгна, когато в заведението вече нямаше други гости.
Другата изключително напориста дама същата вечер бе симпатичната репортерка от „Господари на ефира” – Ева Веселинова. Блондинката явно си поставя високи цели с мъжете, защото се бе прицелила в собственика на клуба Димитър Тодоранов. Един от най-забележителните мъже на партито бе музикантът с добри актьорски заложби Орлин Павлов. Изглежда, че той за пореден...

Снимки с креватните подвизи на Мис Силикон 2017 Виктория Петрова, предлага в редакциите на електронни медии, нейно бившо гадже, научи HotArena.
Зарязаният мъж, иска 500 лева, срещу които обещава да представи миската в невиждана светлина. Само че ударил на камък, тъй като никой до сега не е проявил интерес към горещия архив.
Виктория също не се трогва от подобни провокации. Тя твърди, че никога не е снимала такива фотоси или клипове.
„Не съм като евтините еднодневки, които искат да станат известни с такива изцепки. Отдавна интересът към подобни изпълнения е изчерпан. Дори не знам какво продава точно въпросният господин, а и не ме интересува“, отсича миската.
От известно време силиконката е закопчала мастит богаташ, с когото беше на...

Добрата новина
Разрешават свободен риболов на Гребния канал

На 24 юни от 07:00 ч. до 16:00 ч. ще се проведе свободен риболов от северната страна на Гребния канал в Пловдив. Разрешено е да се използват до 3 въдици на човек само на...

Лошата новина
Ирански фенове загазиха пред жените си

Двама ирански фенове здраво го загазиха на Мондиал 2018. Те попаднаха в телевизионните и фотографските кадри, въпреки че бяха опънали огромно знаме с надпис:

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info