header

Собствено Търсене

Събота, 20 Декември 2014    plovdivmedia@yahoo.com    


Скандален репортаж

След като бе ограбен – първо апартаментът му, а после и джипът му – сега пък актьорът Камен Воденичаров станал обект на груб сексуален набег. Камен бил атакуван фронтално от двама, докато се стоял в компания в столичен клуб. Това щеше да остане тайна, ако свидетел не беше публикувал видяното в профила си във Фейсбук.
Нерезите си го набелязаха още в началото на вечерта, започнаха да се въртят около масата му и да го ухажват и закачат. Камен беше дошъл с две приятелки и зевзеците не спряха да пращат на масата им питиета да ги черпят. Воденичаров не обръщал внимание на опиянчените клиенти на клуба, но те решили да се гаврят с него докрай.
Издебнали го да отиде в мъжката тоалетна и там го заклещили. Единият затиснал вратата, за да не може никой да влезе вътре, а другият започнал да го блъска и да го заплашва, че ще го убие. Камен доста се уплашил и помислил, че искат да го оберат. Те обаче се изсмяли и го накарали да си свали панталона. „Покажи ни го, педи!“, крещял екзалтирано единият, а другият го заплашвал, че ако вика и не се подчинява, „лошо му се пише“. Той уплашено се подчинил на грозните заплахи и се съблякал по бельо. Мъжете се засилили да му свалят и слиповете, но тогава се появили хора. Притеснени от дългото му отсъствие, приятелките му извикали охранителите. Те нахълтали блъскайки с рамо вратата в тоалетната и попаднали на срамната сцена. Яките мъжаги изавлекли навън насилниците и им ударили жесток...

Фолк певицата Петра откровено сподели мнението си за новите имена в бранша в блога си за bliasak.bg. По думите й за разлика от зората на фолка, когато на нея и колежките й им се е налагало да се борят със зъби и нокти, за да постигнат успех в професията, днес нещата се случват много по-лесно, стига да имаш пари.

Ето какво пише Хищната хиена:
Винаги певицата е била апетитна хапка привличаща мъжете и пример за подражание на жените.
Говорим за певици с опит и рутина. Когато излизаш на сцена, ти флиртуваш с публиката елегантно. Трябва да си на всички и на никой, естествено да демонстрираш професионализъм, да си необичайна като стайлинг и сценично поведение - да покажеш собствен стил, тогава ще бъдеш запомнена.
Питаха ме в интервю...

Добрата новина
Дами + 64 се съблякоха за календар

Петнайсет уелски баби на възраст между 64 и 85 години позираха без дрехи за коледен благотворителен календар, който трябва да събере средства за борба срещу рака,...

Лошата новина
Ревнива баба наръга дядото си заради виагра

Ревнива 82-годишна бабичка цели 13 пъти наръгала по-младата си с три годинки "половинка" с шивашка ножица, подозирайки го в изневери заради цяра за полова мощ.

 BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info