header

Собствено Търсене

Вторник, 21 Ноември 2017    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Скандален репортаж

Световно известният актьор Джейсън Стейтъм, по когото въздишат милиони жени, е искал да излиза с фитнес звездата Анн Джи, похвали се самата тя.
Стейтъм разбрал, че освен с фитнес, тя е и певица и взел номера й от сайта й. След което неколкократно й звънял за срещи. Случката е от преди две-три години, но Анн Джи чак сега разказва за нея.
"По онова време бях лице на Японския хотел в София и тренирах всеки ден във фитнеса. По същото време там тренираха и всички чуждестранни актьори, които снимаха у нас. Сред тях беше и Джейсън Стейтъм", разказва Анн Джи.
"Заговори ме, взе ми номера и ми звънна няколко пъти. Искаше да излизаме", сподели още тя. Тогава обаче тя излизала с друг мъж и решила, че не й трябват мимолетни отношения.
"Не намерих свободно време за Джейсън, за което сега много съжалявам. Нещата с другия човек не се получиха, а Джейсън определено си заслужава. Да бях отишла на среща с него!", кахъри се...

Изгряващият топмодел Куини Алис се е разделила със скандалното си гадже Недко Петков – Сланината след романс, който изтрая по-малко от 6 месеца, научи HotArena.

Бившата изгора на Благо Георгиев не могла да понесе постоянните сцени на ревност, които младежът й спретвал покрай участията в модни ревюта и конкурси. Дефилета в чужбина пък направо изкарвали баровеца от равновесие и в един момент на Куини Алис й се наложило да избира между връзката и кариерата си. Красавицата решила, че е все още твърде млада, за да се обвързва сериозно и била камшика на любимия си, писа „Таблоид“.
Недко, който носи мазния прякор заради месарския бизнес на баща си във Варна, е известен палавник в светските среди. 25-годишният момък мина през леглото на...

Добрата новина
Довечера Богородица ще дойде вкъщи

Православната църква чества на 21-ви ноември празника Въведение Богородично. Историята на празника е следната: Според Светото писание на този ден родителите на...

Лошата новина
Ретроградният Меркурий ще ни мъчи до Бъдни вечер

Изминаващата 2017 г. бе изпълнена с ретроградни планети, които влияеха както на емоциите, така и на делата ни. От началото до финала й най-опасният – ретроградният...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info