header

Собствено Търсене

Понеделник, 19 Февруари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Овен 21 март - 20 април
Труден ден за родените във втората декада, а утре и родените след 10 април ще се поизпотят и притеснят. Тези два дни изискват внимание във всички посоки. Очертават се опити за влизане в личното ви пространство. Понеделнишки сте на път да осъществите нова връзка, която ще е доста под очакванията ви особено в посоката, в която очаквате подкрепа, защита и финансиране. Някой ще изтегли „късата клечка” и в любовта и ще се окаже „от два стола на земята”. Отстоявайте принципна политика. Хапнете си на воля.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Този ден ще ви донесе много шансове, възможности и екстри, ще издигне личната ви кандидатура на престижни позиции в бизнеса и в живота и ще ви осигури необходимото финансиране. Спазвайте законите и правилата. Проявете с пълна сила творческата си активност и бързо ще постигнете целите си. Може да сключите изгоден договор и да привлечете качествени съюзници. Не се страхувайте да покажете емоции, чувства и любов. Ще ви разберат и оценят. Не е време за диети, днес не се пълнее.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
Действайте без протакане, активизирайте и тези, които зависят от вас или от доста време ви следват. Всичко предприето в този ден ще тръгне успешно и ще донесе ползи. Чудесно е да подпишете нов договор и да постъпите на нова работа. Рекламирайте се по всички възможни начини. Изискването е да се постъпва по съвест, да се следват възприетите норми и порядки. Ако защитите нечие достойнство и вие ще получите защити когато се наложи. Ден на протегнатите ръце. В любовта може да пророните сълзи.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Тежък и рисков ден за родните във втората декада. Очертава се здравословен проблем. Днес и утре по възможност не вадете зъб и не прибягвайте до лицева хирургия. Вероятно е да получите и неприлично предложение, което ще е в разрез с възприетите норми. Ще се наложи да влезете в тежки битки за защита на личното си пространство и позицията, която заемате. Ориентирайте се към творчество. Ще получите озарение, прозрение и неочаквано вдъхновение. Ще ви върви в любовта, но повече в страничните връзки. Хапнете си на воля.
Работа-5
Пари-6
Любов-6

Може да имаме връзка с представител на всяка зодия, но сами усещаме, че с някои си пасваме повече, а с други не чак толкова. Има двойки, които се сработват по-бързо и по-добре от останалите. Това е така, защото връзката между зодиакалните им знаци е по-силна.
Вижте кои са най-успешните зодиакални двойки и каква е тайната на тяхната стабилност:
Овен и Козирог - най-работливата двойка.
Телец и Риби - най-чувствената двойка.
Близнаци и Стрелец - най-авантюристичната двойка.
Рак и Скорпион - най-вярната двойка.
Лъв и Водолей - най-романтичната двойка.
Дева и Везни - най-интелектуалната двойка.
Везни и Телец - най-хармоничната двойка.
Скорпион и Лъв - най-страстната двойка.
Стрелец и Овен - най-забавната двойка.
Козирог и Рак -...

Всички си мечтаем да сме богати или поне да сме достатъчно финансово обезпечени, че да не се тревожим за бъдещето си. През годините хората, които изповядват различни вярвания, дори са изградили ритуали, които да привличат богатството. Ето някои от най-популярните:
Ритуал за пари със свещ

Предварително ароматизирайте стаята с помощта на пръчици с ухание, което ви допада. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в сух босилек. След това се запалва и се оставя да гори поне 5мин., като през това време човекът си мисли за своите желания. Накрая пламъкът се загася с пръсти или похлупак, но никога не се духа.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info