header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Не знаем как се получава, но хората, родени в един и същи месец, често имат сходни черти на характера.
Решихме да разберем какво е общото в различните хора, което ги обединява при месеца на раждане. И ето какво установихме!

Януари
Януарскте момичета са изключително амбициозни, но при това те са сериозни и дори консервативни. Те могат да бъдат много критични, но въпреки това те не обичат да говорят за чувствата си. Те допускат до себе си само хора на същото интелектуално ниво и сходни възгледи.
Февруари
Родените през февруари - романтична природа, а в общуването с тях трябва да покажете необичайно търпение. Не всеки ще ги разбере заради постоянната промяна на настроението. По природа те имат способността да мислят абстрактно. И отново: ако ги предадеш, няма да ги видиш повече!
Март
Март котки. Харизма и чар. Те са лоялни и предани, които трудно се влюбват. Те могат да бъдат очарователни и мили, докато не ги разстроите. Но все пак - да живееш до човек, роден през март - пълно удоволствие.
Април
През април, като правило, се раждат момичета, които са в състояние лесно да установят отношения с почти всеки човек и са надарени с качествата на дипломат. Вярно е, че повечето от тях са достатъчно ревниви и ако подкопате доверието им, е по-добре сами да се откажете. В същото време момиче от април може да ви направи най-щастливият човек на Земята. Те се отварят към онези, които ще завоюват доверието им.
Май
Май е месецът на жените, чийто характер има постоянство и придържане към принципите. Те са много привлекателни, които обаче често се комбинират с труден характер и всеки, който има нещастието да се влюби, попада в опасност. Ето защо, ако сте срещнали майското нещо, никога няма да го забравите. Не се опитвайте.
Юни
Любопитна, общителна и творческа - трите основни характеристики на юнската млада дама. Проблемът е, че те първо казват и след това мислят. Но те ще кажат истината по-добре в очите, отколкото зад гърба. И да, между другото, от тях трябва да се страхувате - мъжете лесно могат да се превърнат в играчка в техните ръце.
Юли
Момичетата, които са имали късмет да се родят в средата на лятото - честни, красиви, загадъчни и много умни. Те не обичат конфликти и са изключително честни с всички. Но ако ги измамите веднъж ги губите завинаги. Помнете...

Когато мъжете изричат фразата "скъпа моя", преди всичко имат предвид чувствата, които изпитват към една жена. Но понякога се случва думичката"скъпа" да се използва точно във финансовия й смисъл.
Някои жени са скромни и не изискват много от партньора си. Но има и такива, които са в състояние да го разорят с прищевките си. Ето какво иска представителките на всяка една зодия:
12 място — Стрелец
Звучи подозрително, но е факт: дамите от тази зодия ненавиждат скъперниците и не очакват нищо особено от един мъж. И не искат. Те не желаят диамантен пръстен, нито почивка на Малдивите. Виж, едно пътешествие до Еверест... Какво? Това май е по-скъпо от Малдивите? Вече казахме, че жената Стрелец ненавижда скъперниците!
11 място — Водолей
На жената...

Юни идва с много нови възможности и късмет за три зодии. Освен с хубавото време, морето и приятните емоции, то този път няколко зодии ще го асоциират и с огромния късмет, който ще ги споходи. През този месец ще има много радост.
Чудите ли се дали през юни късметът ще е на ваша страна? Дали любовта, работата или пък семейният ви живот ще са в подем? Звездите вече са решили, прочетете в следващите редове за какво става въпрос.
Лъв
Всички представители на този знак ще имат много късмет в любовта. Ако нямате връзка, то ще срещнете човек, с когото ще имате бурни, романтични и страстни отношения. Любовта е изцяло на ваша страна през този месец.
Везни
Ще растете и в личен и в работен план. С лекота ще постигнете мечтите си. Сега е моментът да се съберете и да се фокусирате...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info