header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Януари 2017    - КОНТАКТИ -    


феномени
Архив

Така нареченият черен хороскоп на древните гърци се състои от десет “тъмни” знака, всеки от които е посветен на митично създание. Мрачната нотка в този зодиак обаче не трябва да ви плаши. Защото той нашепва любопитни тайни от дълбините на вашата душа. Единственото, което трябва да направите, за да откриете какъв е характерът ви според елинския хороскоп, е да потърсите рождената си дата сред изброените по-долу.

8 януари – 12 февруари: Кентавър

Вие сте импулсивни и дори първични натури. Водещи са страстите и емоциите, благодарение на които нерядко избухвате и реагирате по-остро от необходимото. Кентавърът е наполовина човек, наполовина кон. Именно това е причината за двойствеността на характера ви. Животинската ви природа често надделява над разума.
13 февруари – 18 март: Харпия
Злопаметни и отмъстителни – това са “тъмните” ви черти. Не познавате значението на думата “прошка”. Когато някой ви нарани, впрягате целия капацитет на високия си интелект, за да създадете коварен и изпипан план за мъст.
19 март – 24 април: Пегас
Вие сте може би най-големите добряци в елинския зодиак. Стига обаче да не бъдете поставяни в окови. Защото личната ви свобода за вас е над всичко. Не понасяте скуката и рутината, затова и връзките ви не са от най-дълготрайните.
25 април – 30 май: Цербер
Подобно на триглавото куче, пазещо изхода на подземния свят, вие сте непреклонни и нетърпими към всичко, което не се вписва в представите ви. Трудно допускате хора до себе си и сте склонни към интровертност и депресивни състояния.
31 май – 3 юли: Сатир
Вие сте сладострастниците на елинския зодиак. Поставяте плътските удоволствия над всичко, склонни сте към изневери и непостоянност в любовта. Изключително суетни сте, но зад фасадата от перфектно поддържана кожа и хубав грим криете завидно висок интелект.
4 юли – 10 август: Сирена
По примера на морските сирени в древногръцката митология, които примамват и отвличат корабокрушенците, вие владеете до съвършенство изкуството на съблазняването. Ловко манипулирате всички около себе си и нямате навика да зачитате чуждото мнение и желание.
11 август – 15 септември: Грифон
Осанката на митичния грифон съчетава в себе си образите на краля на животните (лъв) и краля на птиците (орел). Затова вие се...

Знаете ли, че човек има свой рожден камък не само според зодията си, но и според месеца, в който е роден. Например, ако сте Рак, роден през юли, вашият камък ще бъде рубин, но ако сте Рак, роден през юни, камъкът тогава е друг – лунен камък или перли, пише edna.bg.
Овенът се родее с диаманта и хематита, а представителят на знака, роден в края на март, трябва задължително да се сдобие с аквамарин, а априлските "рогати” – с диамант.
Телецът, като типичен подвластник на Венера, богинята на красотата, е по-капризен и ненаситен, затова неговите рождени камъни са доста: смарагд, сапфир, кехлибар, корал, розов кварц, тюркоаз, лазурит. Априлските Телци нека да добавят и диамант, а майските да поставят смарагда начело.
Близнаците също имат хубава колекция от...

В търсенето на коледни подаръци могат да бъдат идентифицирани седем типа купувачи, установи проучване, направено във Великобритания, пише БТА. Авторите на допитването,
посветено на коледните практики на купувачите, са оприличили тези типове на птици.

Ястреб или търсач на изгодни сделки
Спадащите към този тип купувачи имат зорък поглед за най-добрите оферти и често купуват подаръци доста преди празника, за да се възползват от примамливите оферти.
Бухал или мъдър купувач
Те планират старателно покупките за Коледа и разчитат на списък с имената на хората, на които ще купят съобразени с предпочитанията им подаръци.
Паун или свръхентусиазиран купувач
Те обичат и се радват от все сърце на пазаруването за Коледа и на всички празнични събития.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info