header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

В сряда ще имате благоприятни обстоятелства за разрешаването на финансови проблеми, които все още ви притесняват. Този ден обаче ще бъде неблагоприятен за съдебни или юридическиде ла от финансов характер. Ако имате ангажименти днес с деца (по-скоро като посещение на различни инстанции), то трудно ще бъдете удовлетворени от постигнатите резултати или разговори. Мнозина ще преживеят кратка уплаха или безпокойство свързано с решение или действие на млада жена.

Овен
Препоръчва ви се да простите на любимия човек за неволната обида. Трябва да се стараете да не влизате в конфликт, тъй като всякакво скарване през този ден може да се превърне в разрив. Вие може да навлизате в новата работа трудно, но с всеки ден започвате да чувствате себе си все по-уверено. Настъпило е времето да направите равносметка за своята финансова дейност.
Телец
Личният живот може да поиска от Телците повишено внимание. Възникналото недоволство от самите себе си може да провокира непредпазливост в изказванията или прибързаност в постъпките. Възможно е днес да ви се наложи да отстоявате житейските си принципи, авторитет или възгледи. Трезвият и разсъдителен поглед върху своите възможности и великодушието по отношение на околните ви помагат да пречупите негативните тенденции. Неблагоприятното съчетание на планетите може да доведе до финансови загуби.
Близнаци
През този ден много Близнаци могат максимално да проявят своите интелектуални и духовни способности, само не трябва да се захващат с нещо, изискващо голямо емоционално напрежение. Ако сте се решили на признание, то не губете смелост и самообладание. Днес ви се препоръчва да проявите предпазливост в общуването и пестеливост. Възможна е малка печалба и намирането на загубени вещи.
Рак
Отнесете се философски към временните неуредици в любовните отношения. Ако се справите с важните проблеми и поправите старите грешки, то днес може да се избавите от напрежението и да преодолеете болшинството препятствия. В началото на този ден се запазва неустойчивото положение във всички сфери на дейността. Всички неща днес така или иначе са свързани с пари, може да се наложи да връщате и отново да правите дългове, да се занимавате с търсенето на нови доходи и да помагате на близките си роднини.
Лъв
Вашата...

Когато мъжете изричат фразата "скъпа моя", преди всичко имат предвид чувствата, които изпитват към една жена. Но понякога се случва думичката"скъпа" да се използва точно във финансовия й смисъл.
Някои жени са скромни и не изискват много от партньора си. Но има и такива, които са в състояние да го разорят с прищевките си. Ето какво иска представителките на всяка една зодия:
12 място — Стрелец
Звучи подозрително, но е факт: дамите от тази зодия ненавиждат скъперниците и не очакват нищо особено от един мъж. И не искат. Те не желаят диамантен пръстен, нито почивка на Малдивите. Виж, едно пътешествие до Еверест... Какво? Това май е по-скъпо от Малдивите? Вече казахме, че жената Стрелец ненавижда скъперниците!
11 място — Водолей
На жената...

Месец август е най-топлият в годината. Той е и най-слънчев. В повечето случай, освен ако климатът не ни изненада, август е горещ, сух и много светъл месец, подходящ за почивки, пътешествия, забавления.
Бебетата, родени през този прекрасен месец порастват като невероятни хора. Техните личностни черти се отличават от тези на останалите.

1. Те са самоуверени, силни и много организирани.
Малчуганите, родени през този прекрасен месец, порастват като личности с изявен силен характер. Те имат високо самочувствие и не се страхуват да го демонстрират. Родените през август са добре организирани. Те знаят много добре как да разпределят времето и ресурсите си, за да постигнат целите си и да приключат с ангажиментите си навреме и качествено.
2. Те са добра компания.
Хората,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info