header

Собствено Търсене

Петък, 18 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com1. Ако жената не стигне до оргазъм, значи мъжът не се е справил със задачата
Голяма е вероятността тя да се е замислила, че таванът е за пребоядисване и да е пропуснала „спирката си“. Както твърдят самите жени, оргазмът не е резултат от триенето, а зависи от психическото състояние на собственичката му. Понякога на нея просто не й се получава и мъжът няма нищо общо с този провал. Но в такива моменти тя се радва на чувствата, обсебили мъжа, и неговите емоции понякога са по-важни дори от нейните.
2. Жените не обичат бързия секс
Не бъркайте понятията. Да, жените не са във възторг, когато нещата в леглото свършват прекалено бързо, но пък нямат нищо против страстта да ги застигне в асансьора, в гората или дори на улицата посред нощ. Това е съвсем различно. И за тях изобщо не е важно ще успеят ли да изпитат оргазъм за краткото време любов. Объркването и неудобството се изкупват от умението на мъжа да се поддаде на порива. А жената цени това качество.
3. Нормалните хора не снимат домашно порно
Жената трудно ще се съгласи да правите секс пред включената камера по две причини. Първо, тя никога не е правила това и се страхува, че няма да се получи. Второ, тя вече е пробвала и се страхува, че отново няма да се получи. Други възражения жената по принцип няма. Просто мъжът трябва по най-деликатния начин да й предложи да го направят пред камерата.
4. Сексът винаги трябва да е предшестван от прелюдия
Погледни втора точка. Понякога необикновеният антураж предизвиква такъв изблик на хормони, че подгряване изобщо не е необходимо. Чиста загуба на време.
5. Жените обичат сексът да продължава колкото се може по-дълго
Дълго като цяло е добре, но „колкото се може“ вече плаши. След час мъжко пъшкане и потене, почти всяка жена ще е сигурна, че симулацията на оргазъм изобщо не е глупаво „изобретение“.
[b]6. Да се стига до оргазъм, трябва...

Мъжете не забелязват дребните подробности, върху които жените се фокусират - счупен нокът, косъмче около бикини зоната, напукани пети и от сорта. Мъжете гледат доста по-мащабно на нещата и забелязват съвсем различни неща:
Вашата инициативност
Ако мъжете вършат цялата работа, а жените просто чакат да видят какво ще се случи по-нататък, това е признак на незаинтересованост, която убива ентусиазма и сексуалното желание у мъжете. Така че разменяйте ролите си от време на време и покажете инициатива, разкопчавайки панталоните му, обяздвайки го и от сорта.
Начинът, по който се движите
Движенията на тялото ви, гъвкавостта и извивките ви са нещо, което няма как да остане незабелязано от мъжете. А в случай, че играете ролята по-скоро на статуя, страстите ви наистина ще се охладят. Мъжете обичат да ви виждат чувствени и възбудени, да усещат гърдите и бедрата ви, плъзгащи се по тялото им. Не се притеснявайте да се поизпотите малко. Това няма никак да направи лошо впечатление на мъжете, а напротив.
Очите ви
Мъжете обичат зрителния контакт. Обичат да виждат в очите възбудата ви. Ако погледът ви е забит в земята или блуждае някъде към тавана, това е сингал за мъжете, че не се чувствате на мястото си, че изпитвате съмнения, отегчение или сте просто сраменжливи. Мъжете няма как да не забележат бягащия ви в различни посоки поглед, което рано или късно ще убие сексуалния ентусиазъм и у двама ви.
Вашето безмълвие
Не сте в църква, за да пазите тишина. Мъжете обичат жените да бъдат шумни, да стенат, да прошепват мръсни думи. Тихият секс не е секси за никого. А женските стонове в леглото са като увации за мъжете. Мъжете обичат да изразявате възбудата си звуково, за да са наясно, че са на прав път.
Интимната ви прическа и бельо
Добре оформената ви интимна прическа, криеща се под съвършено бельо е нещо, което ще...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info