header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comКоя е най-честата фантазия на мъжете? Според проучване във Великобритания, това е сексът под душа.
Данните показват, че една пета от жителите на Острова фантазират именно за ласки в банята. Участието в тройка се нарежда на второ място, според отговорите на 19% от анкетираните.
Сексът на работното място, на открито, в обществения транспорт, в самолет или в залата за фитнес са сред останалите водещи фантазии на британците.
37% от участниците в допитването, обхванало близо 2 000 души, са посочили, че вече са успели да правят секс на открито. Почти същият процент признават, че са имали интимни контакти в кола.
Оказва се, че над 40% от участниците говорят открито с половинките си за своите сексуални фантазии.
По-голяма част от анкетираните са написали, че са доста по-освободени в секса в сравнение с родителите им. Неслучайно 50% заявяват, че обичат да експериментират в леглото и на други нестандартни места.
Междувременно друго проучване показва, че мъжете мислят повече за футбол, отколкото за секс. Едва 8% от 1 000 души са отговорили, че мислят за ласки постоянно. Други 64% признават, че спортът заема по-голяма част от ежедневието им, като мислите им са предимно за любимия футболен отбор и първенството.
Допитването на „Illicit Encounters“ развенчава мита, че представителите на силния пол мислят за секс на всеки седем секунди. Резултатите сочат, че по-скоро през това време са ангажирани с...

Когато говорим за това колко пъти на седмица трябва да правим секс, мъжете винаги са на мнение, че колкото по-често – толкова по-добре. От друга страна повечето жени казват, че 1-2 пъти им е напълно достатъчно.
Представителите на силния пол си мечтаят да срещнат жена, която е ненаситна в леглото, изпълнява техните фантазии. Или както се казва в един лаф: „ако може да готви и мълчи по време на футбол, цена няма да има“. Има ли такива?
Ето няколко типа жени, които искат постоянно секс:
Нимфоманки
Отнася се за сексуално разстройство, при което влечението към противоположния пол се увеличава. Жените, които го имат, искат секс постоянно. Дори след един полов контакт и оргазъм, тяхното желание за секс не намалява. Докато преди години това заболяване е било доста често срещано сред населението, днес едва 3% от него го има.
Жени в овулация
По време на цикъл жените често си менят настроението, но не само. По време на овулация те могат да изпитат повишено желание за секс. Дори някои лекари дават увеличаването на либидото за ориентир за настъпване на овулация.
Такива без постоянен партньор
Жените, които имат сериозна връзка, имат постоянен полов живот, докато свободните страдат от липсата на такъв. Ако не са имали интимни отношения от дълго време, те са нервни, раздразнителни, доста конфликтни, но и по-страстни. Колкото повече стоят без партньор, толкова повече възбудата им расте.
Творчески натури
За някои жени възбудата и сексът са извор на вдъхновение. Те са натури, които се нуждаят от по-бурни емоции в леглото, за да творят, например да рисуват или пишат.
Жени с проблеми в детството
Понякога една жена може да иска постоянно секс заради проблем, който се корени в миналото ѝ. Тя може да живее с психологическа травма, която да не е преодоляна.
Нарцистични жени
Те се възбуждат от...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info