header

Собствено Търсене

Събота, 24 Юни 2017    - КОНТАКТИ -    


Българските новини

Мистерията около семейството, открито мъртво в кола край Варна, се заплита. Прокуратурата във Варна разследва както нещастен случай, така и самоубийство. Телата на мъжа и жената, които са били на възраст около 39 години, са открити в автомобил край Невша.

Открива ги човек, който няколко пъти минавал в тази отсечка и му направило впечатление, че колата е дълго време на това място. От първоначалния оглед е станало ясно, че двамата се задушили заради газовете от работещия автомобил.
Загиналите са съпрузи от град Попово. Те тръгнали вчера рано сутринта за Варна, където на мъжа трябвало да бъде извършен преглед със скенер на главата заради съмнения за злокачествено образувание. Оттам нататък следите им се губят.
Притеснена, сестрата на мъжа многократно звъняла на телефона му, но той не отговарял. Когато и вечерта двамата не се прибрали, тя тръгнала заедно с други негови близки да ги издирва. Позвънили в полицията, но и оттам нямали данни за изчезналите мъж и жена. Накрая дори се свързали с варненска журналистка с молба за помощ.
От прокуратурата разкриха, че изключват насилствена смърт. Възможно е и двамата да са се самоубили заради злокачественото образувание в главата на съпруга. Води се...

Животът на легендата на българския театър Стоянка Мутафова става все по-труден, а здравето й вече е изцяло зависимо от лекуващите я лекари. 95-годишната актриса поделя времето си между апартамента си и столичната частна болница, където няколко пъти я спасяваха от тежки проблеми.
Въпреки че в последно време хич не е добре, Госпожа „Стихийно бедствие" поне не губи бодрия си дух и чувството си за хумор най-вече когато й се налага да се надсмива над самата себе си. Непреклонната актриса се шегувала, че на стари години й се наложило да изостави дъщеря си Муки и да се нанесе в друга къща, където я обгрижвали няколко души.
Къщата обаче е столичната клиника "Токуда", а мъжете - докторите, които са се нагърбили с нелеката задача да поддържат Стояна поне до столетие. В последните две-три седмици Мутафова буквално през ден е "на свиждане" с белите престилки, издават пред ПИК всичко знаещи съседи на театралната прима.
Специално миналата седмица на Стояна й се наложило три пъти да посети лечебното заведение с "частната си линейка". "Нали с Муки не умеят да шофират и нямат кола, са ВИП клиентки на една от столичните таксиметрови компании. Миналата седмица три пъти викаха такси. Почти всеки път й пращат една и съща кола, която да я вози до болницата", докладват комшиите на...

Репортер
Гръм уби млад рибар на язовир „Искър”

Гръм уби вчера млад мъж в язовир ”Искър”. Инцидентът станал около 15 ч., пише в. ”Телеграф”. Новината е потвърдена от МВР. 29-годишният Ивайло Емилов отишъл с приятел да лови риба, но завалял силен дъжд, извила се буря и започнали да падат гръмотевици. Една от тях се оказала фатална за младия мъж от Костинброд.
Ивайло и 58-годишният Спас Миленков отишли...

Сакскобурготски с джобен часовник от президента

80-годишният юбилей на Симеон Сакскобургготски събра знатни особи от целия свят и официални гости от България в двореца ”Врана” в София. Президентът Радев подари от свое, от името на вицепремиера Илияна Йотова и съпругата си старинен швейцарски джобен часовник от края на 19-ти век с лика на Фердинанд - дядото на Симеон II.
Наследникът на единствената...

БСП си връща собствеността на „Бузлуджа”

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати писмо до премиера Бойко Борисов, в което се посочва, че с РМС № 731/30.09.2011 г. на БСП се прехвърля безвъзмездно правото на собственост върху Дом-паметник комплекс връх „Бузлуджа”.
В писмото се казва, че БСП изразява готовност процедурата по безвъзмездното прехвърляне на собствеността на имота да бъде финализирана...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info