header

Собствено Търсене

Неделя, 17 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com„Бирата е едно от най-големите доказателства, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи“, казал Бенджамин Франклин. Вероятно с тези негови думи са съгласни всички любители на най-старата и най-консумираната алкохолна напитка в света. Днес разнообразието на пиво по света е огромно, а производителите кръщават с различни имана любимата си напитка. В канала "Watch This" във vbox7 може да видите най-смешните имана на бира:
Тъмна бира “Олигавеният Лос” (Moose Drool Brown Ale)

Бира с такова име се произвежда от пивоварната Big Sky Brewing’s, намираща се в щат Монтана, САЩ. Според един от основателите на пивоварната идеята дошла от една рисунка на лос, къпещ се в езеро. На всички им станало забавно да го наричат “Олигавеният Лос” и това се превърнало и в име на бирата.
Бира “Приповдигащ килта си” (Kilt Lifter)
Какво друго може да си представи човек, освен подпийнал шотландец, който шегувайки се, приповдига килта си (национална шотландска пола)? А това, че шотландците не носят никакво бельо под килта, прави доста странно посланието, което носи това име.

Бира “Старо машинно масло” (Old Engine Oil)
Единия от собствениците на пивоварната Harviestoun, Крис Миллер, казва: “Имахме един служител, който преди това е работил на механик в завод на Форд. Първото нещо, което каза като видя бирата, е че това е машинно масло. Според него името е доста интригуващо за клиентите.

Бира “Флуидите на Друида” (Druid Fluid)
Флуидите на Друида” се произвежда от компанията Ages Brewing в Сиракуза, САЩ. Но и производителите не знаят, защо са кръстили...

На какво ли не е готов човек, за да получи нещо без пари. А когато става въпрос за ценен ресурс, като горивото, хората са готови да отидат още по-далеч. Историята е от руска бензиностанция в Самара, която решила да предложи безплатно гориво в рамките на 3 часа за всеки, който се появи по бански в обекта им. Каналът "Уеб Цитати" във vbox7 разказва:
Вероятно от бензиностанцията са се надявали да видят красавици по бански, но неочаквано мъжете по дамски бански били основните клиенти, възползвали се от промоцията.
Разбира се, с такава изкушаваща оферта, около бензиностанцията станало цяло задръствани от шофьори, искащи да си напълнят колите без пари, пък макар и в бански костюми.
Е, някои очевидно не са имали нищо против, като дори са обули и женски обувки на токчета.
Впоследствие бензиностанция в Украйна решила да копира идеята от тази в Самара и ефектът бил абсолютно същият.
Хората, коментирали събитието, са категорични - и те биха направили същото в името на 30-40 литра безплатно...

Репортер
Как Меркел останала без трабант

"В ГДР моята поръчка за "Трабант" не можа да бъде изпълнена", каза канцлерът пред работници в завод в същия град, който сега произвежда автомобили "Фолксваген". Цвикау в провинция Саксония е имал по времето на ГДР дългогодишни традиции в автомобилостроенето. Там са се произвеждали култовите източногермански автомобили, наричани "Траби" от почитателите...

Тв водеща на 62 хвърли око на Роналдо

Италианската журналистка и тв водеща Лили Грубер разкри, че е голяма фенка на звездата на Ювентус Кристиано Роналдо. 62-годишната блондинка се появи в радио шоу, като сред темите беше и визията на Роналдо, който беше определен като идеал за мъжка красота. "Веднъж видях Роналдо без риза в една реклама. Беше приятна гледка. Той е хубав нявсякъде, дори и в...

Световен шампион се самоуби

Намереният обесен през юли в гора в района на Шропшър световен шампион по джудо Крейг Фалън се е самоубил. Това е заключението на разследващите, след като събраха и разгледаха всички доказателства и обстоятелства около смъртта му. Разследването е прекратено с категорично заключение - самоубийство. Оказа се, че Фалън е предупредил приятелката си с мейл,...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info