header

Собствено Търсене

Петък, 18 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comИсторията на Мариам Набатанзи е повече от необичайна. Родом от Уганда, тя може би е най-многодетната майка в цяла Африка. Заради рядко генетично състояние на организма ѝ, тя е дала живот на 41 деца за своите 36 години. За жалост освен многодетна, Набатанзи е и самотна майка, която въпреки множеството трудности съумява да отглежда и да се грижи за всичките си деца – 3 броя четиризнаци, четири броя тризнаци и 6 броя близнаци.
Първите близнаци Набатанзи ражда едва на 13-годишна възраст от нейния съпруг, който е с 28 години по-възрастен от нея. Двамата се женят година по-рано, когато момичето е на 12 години.
Сега докторите са решени да ѝ помогнат да не ражда повече деца, защото – по думите ѝ – вече започва да изпитва известни затруднения. Все пак са я предупредили, че интервенция от такова естество би застрашило живота ѝ, тъй като жената има необичайно огромни яйчници.
Набатанзи ражда за последен път преди три години, когато дава живот на последната бройка близнаци. "Цялото ми детство мина в сълзи, мъжът до мен ми причини много болка и страдание, но въпреки всичко през цялото това време нито веднъж не съм спряла да полагам грижи за децата ми и да работя, за да имам пари", споделя многодетната майка, цитирана от в. ''Мирър''.
"Яйчниците ѝ бяха с прекалено големи размери, поради което тя винаги щеше да ражда близнаци, тризнаци или четиризнаци. В нейния случай говорим за изключително специфичен генетичен казус", обясни гинекологът ѝ, извършил манипулацията.
Засега жената има уверението на медицинския...

Сексистка реч на бизнесмен доведе до загуби от над 600 милиона долара за компанията на американския милиардер Кенет Фишър, “Fisher Investments“, съобщава Bloomberg. По време на конференция в Сан Франциско миналата седмица, 68-годишният финансист сравнява работата с клиенти в своята област със съблазняването на жена. Гостите на събитието не оценили "шегата" и счели думите му за "сексистки".
Свидетелство за тези пиперливи шеги - са думите на Алекс Чалекиян, основателят на Lake Avenue Financial, който присъствал в залата. След като излезе на сцената, разказва Чалекиян, Фишър сравни процеса на набиране на средства с предлагането на жени за секс. "Парите, сексът, това са двете най-частни неща за повечето хора", каза той във връзка с привличането на нови клиенти." Това е все едно да отидете при момиче в бар... да отидете при жена в бар и да кажете, ей, искам да говоря за това, което е в панталоните ви." Алекс Чалекиян казва, че е „отвратен“ от „абсолютно ужасяващите“ коментари на бизнесмена Фишър, и затова публикува видео за реакцията му в Twitter, съобщава news.com.au. В него той твърди, че гуруто за управление на парите също е направил препратка към "Джефри Епщайн - наричайки го педофил“, говори за „гениталии“, „какво ти...

Репортер
Президентът на Украйна постави световен рекорд

Президентът на Украйна Володимир Зеленски постави рекорд, като даде пресконференция, продължила 14 часа пред стотици журналисти, предаде Асошиейтед прес. Фидел Кастро, Владимир Путин и Уго Чавес не биха могли да се мерят с неговото постижение, а събитието уместно беше наречено "медиен маратон".
Според украинската национална агенция на рекордите това...

Тръмп закрива „Свободна Европа“ и „Гласът на Америка“

Президент Доналд Тръмп полага основата на нова демократична медия в кръстоносния си поход срещу фалшивите новини и манипулациите. Според него радиостанциите „Гласът на Америка“ и „Свободна Европа“, които се финансират от държавния бюджет на САЩ, не се справят с работата си и затова американският президент и колегите му вече работят по създаването...

Арестуваха двамата убийци на българин

Полицията е арестувала двама мъже, убили българин на гръцкия остров Родос. Фаталният инцидент станал в нощта срещу вторник при сбиване в централната част на главния град на острова. 37-годишният ни сънародник и негов 38-годишен приятел от Полша били нападнати от 53-годишен грък и украински гражданин на 52 години. След известно време свадата била прекратена....

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info