header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Януари 2017    - КОНТАКТИ -    


мишена

Новата седмица ще започне със заоблачаване, предимно в Северна и Южна България, но в понеделник не се очакват валежи. Минималните температури ще бъдат между минус 10 и минус 5 градуса, а максималните между минус 6 и 5 градуса над нулата, за София максималната температура ще бъде около минус 2 градуса.
Във вторник – 24 януари, ще започнат снеговалежи, които бързо ще обхванат цялата страна. Сутрешните температури ще бъдат между минус 12 и минус 7 градуса, а дневните между минус 3 и 6 градуса над нулата. Като отрицателни ще бъдат дневните температури в Северна и част от Западна България, а положителни в Южна и Източна България. В сряда – 25 януари, снеговалежите ще продължат, като по-интензивни се очаква да бъдат в Северна и Централна България. Температурите ще бъдат без съществена промяна, в повечето места ще се задържат отрицателни през целия ден. В четвъртък – 26 януари, снеговалежите навсякъде ще спрат, ще се изясни и сутрешните температури ще бъдат между минус 10 и минус 6 градуса, а дневните между минус 2 и 0 градуса. В петък – 27 януари, съществена промяна във времето не се очаква. Ще има разкъсана облачност, с по-ниски сутрешни температури, особено в Северна и Централна България. На места там термометрите ще паднат до минус 13 – минус 14 градуса. Максималните температури ще бъдат между минус 4 и 2 градуса над нулата. В събота и неделя не се очакват екстремно ниски температури. Минималните ще бъдат между минус 10 и минус 5 градуса, а максималните между минус 3 и 2 градуса над нулата. Ще бъде и предимно...

от улицата
Някои хора си струват да се разтопиш за тях


Независимо от възрастта и отговорностите, човек може отново да усети чудото на детството. Представяме ви някои цитати от анимационни филми, които на пръв поглед изглеждат простички, но крият дълбока житейска мъдрост:

1. „Животът не ни дава цел. Ние даваме цел на живота.”
Светкавицата („DC Universe”)
2. „Някои хора си струват да се разтопиш за тях.”
Олаф („Замръзналото кралство”)
3. „Нашата съдба живее в нас. Трябва само да сме достатъчно смели, за да я видим.”
Мерида („Храбро сърце”)
4. „Винаги позволявайте на съвестта ви да бъде ваш водач.”
Синята фея („Пинокио”)
5. „Всъщност имаме много общо – същата земя, същия въздух, същото небе… Може би ако започнем да обръщаме внимание на сходствата, вместо на различията… кой знае?”
Мяут („Покемон”)
6....

балончета
Как ще сме през новата седмица - 16 - 22 януари


ОВЕН
През тази седмица жените могат да очакват новина или документ, свързан с пари, с финансово предложение, договор, застраховка и др. Мъжете също ще имат срещи и контакти от финансов характер, но те по-скоро ще са с роднини или приятели, отколкото делови.
Ще се зарадвате на една новина, която ще дойде от непознат човек или от някой от далеч.
Очаквайте покана за събиране или среща, която може да дойде от страна на човек от роднинското ви или съседско обкръжение. Неприятна новина, свързана с човек, когото познавате, ще е причина да се замислите върху отдавна познати житейски истини. Това ще е причина през седмицата да имате моменти на размисъл, тъга и необходимост от усамотение.
ТЕЛЕЦ
Тази седмица ще е благоприятна във финансов план, особено...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info