header

Собствено Търсене

Понеделник, 19 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Сериозен гаф допусна ведомствената телевизия на компания „Пайнер“ „Планета“. Продуцентите на Преслава я забравиха, а вероятно на нея никак не й е станало приятно.
Чалга звездата празнува имен ден на 15 август, но от фирмата пропуснаха този факт. Честитиха на останалите изпълнители от каталога си, но не и на най-голямата си звезда.
На 15 август Преслава празнува своя имен ден, защото официално смени името си от рожденото Петя на Преслава. Информацията за новото й име бе водеща за повечето светски сайтове тези дни, а през целия ден певицата не спря да пуска в инстаграм мили пожелания от свои фенове по случай празника, пише "Хотнюз".
Поздравления Преси получи и от сестра си, която също е певица във фирмата, която се оказа единствената неразбрала, че младата майка има сериозен повод за почерпи. В официалните поздравления към имениците вчера от телевизията честитиха на Мария и още четири певици, но не споменаха и дума за Преслава. Това със сигурност не се е харесало на именитата изпълнителка, която освен на новия си нос, държи и на новото си...

от улицата
6 типа токсични хора, които да изхвърлите от живота си


Имате ли около себе си хора, след срещата с които да се чувствате напълно изцедени? Със сигурност! Вижте няколко типа токсични хора, които да изхвърлите от живота си.
Те може и да ви изглеждат като близки приятели, но всъщност гледат само собствения си интерес. Проявяват малко внимание към вас. Осъзнавате, че след 4-часова среща сте били само слушатели просто защото не сте обелили и дума. Случвало ли ви се е?

1. Маниак на контрола

Маниакът по контрола държи винаги да решава времето и мястото на срещата. Той определя темите на разговор и макар да е склонен да ви изслуша, държи да следвате неговия тон и ритъм. Маниакът по контрола често е ревнив и се дразни, ако предпочетете други свои приятели пред него.

2. Емоционалната пиявица
Емоционалната пиявица се...

балончета
Защо не ни разбират?


Една държава, една фирма, едно семейство, един език. Всички говорим на него, но въпреки това не се разбираме. Какво става? В нас ли е грешката?
Защо не ни разбират?

На кого ли не се е случвало? Шефът ни дава някаква задача, ние кимаме утвърдително и сме убедени, че всичко ни е ясно. След това се оказва, че той изобщо не си е представял така нещата. Подобни ситуации се случват и с колегите, и вкъщи, и с приятели...
Къде става разминаването?
Обясненията отнемат време
В напрегнатото работно ежедневие избягваме да задаваме допълнителни въпроси. Според психолозите повечето хора смятат, че ако затрупат шефа си с уточняване на крайни срокове и други питания, ще оставят у него лошо впечатление. Или се притесняват, че го задържат, а той винаги...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info