header

Собствено Търсене

Сряда, 19 Септември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Истинска ядрена бомба се очаква да избухне в Къщата на „ВИП Брадър” в следващите дни. Взривът ще дойде заради страховитата война, която от десетилетия се води между двете врагини от музикалната сцена – Ева Найденова от „Тоника” и фаворитката на Стефан Диомов - Ваня Костова.
Между застарелите морски сирени се таят тонове омраза, каквито няма между никои други обитатели на Къщата. Нещо повече – едрогабаритната певица е убедена, че Ева се е опитала да я убие с черна магия.
Тя е сигурна, че колежката й прави страховити ритуали и неколкократно се е опитала да я отстрани по този начин. Пред приятели и колеги е споделяла, че тъкмо заради проклятията на Ева е натрупала рязко огромна маса тлъстини и се е разболяла тежко. „ Ева зaвиждaшe нa глaca ми, зaeднo c Гoгo гoвopexa cpeщy мeн зaд гъpбa ми. Kaтo е трезва се търпи, но като пийнe 100 грама paкия, тя cтaвa ужасна. Taзи жeнa e злa, тя e интpигaнт! Всички знаят, че тя от години се занимава с чepнa мaгия! Знае се даже и при кои ходжи и врачки ходи – там, в нейния край, в едно айтоско село. Знам, че и на мен ми е правила магии - рaзбoляx ce, изведнъж напълнях с 38 килограма за броени месеци, cтaнa ми тpyднo и вeчe нe мoжex дa пpoдължaвaм”, обяснява Ваня Костова. Във визитката си за риалити шоуто тя повтори пред цяла България подозрението си, че Ева прави магии.
Малко преди погребението на Гого, напила скандален есемес на Ваня, който гласял: „О, Господи, благодаря ти! Твоята и на оная дявологласна мръсница сега започва!” Тогава Ваня проляла потоци от сълзи от обида и крещяла, че няма по-лош човек от Ева. Тя треперела от страх, че бившата й колежка я залива с лоша енергия и продължава да прави магии.
Изстреляла пред колеги, че именно...

от улицата
Как се отразява раздялата на тялото ви?


Повечето хора асоциират раздялата с емоционална болка и стрес. Тези неща обаче се отразяват и на тялото ви. Вижте как:

Мускулна болка: Мускулите ви може да се подуят заради повишаващото се главоболие и болки във врата. Може да ви е по-трудно и да изкачвате стълби. Изследване на университета в Тексас твърди, че разведените хора са с 23 % по-малко мобилни. При тях мускулните спазми са по-често явление.
Болка в гърдите: Емоционалната болка, често преминава и във физическа и може да изпитвате затруднено дишане и болки в гърдите.
Наркотична зависимост: Учените са доказали, че при раздяла, мозъкът изпитва усещане на силна зависимост, както наркоманът при абстиненция от любимия му наркотик.
Подпухнали очи: Разбира се, те се дължат и на безсънните нощи, в които сте си...

балончета
Какво ви очаква през тази седмица - 15-21 септември


Овен 21 март - 20 април
До обед в съботния ден осъществете срещи с близки и партньори от чужбина. Ще се събудите с някакво усещане какво трябва бързо да приключите. Направете го. От обед до неделя на обед властват провокационни сили. Бъдете много внимателни в изказа. От една невинна забележка и изпусната информация може да пламнат свещенни войни и семейни скандали. Каквото кажете нека да е на място и да не провокира околните. До 17-и на обед уредете пътувания и командировки. Постарайте се да стопите дистанциите, да се извините за допуснати грешки и нарушения. Това е момент за прошка на всички нива. 18-и ще е опасен, и рисков ден. Очертават се конфликти, тежки инциденти и провокации. Спазвайте инструкциите за работа с опасни вещества. Някъде ще пламнат огньове,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info