header

Собствено Търсене

Неделя, 19 Февруари 2017    - КОНТАКТИ -    


мишена

Ако караш пиян, ще те разстрелят. Ако мастурбираш, ще те обезглавят. Ако нямаш съпруг и скачаш с парашут в неделя, ще те вкарат в затвора.
Това не са измислици на някой ексцентричен режисьор или писател, а действащи закони, приети в различни години назад и още неотменени в различни държави.
Тибетските монаси
Един от най-абсурдните закони в историята на тоталитаризма - в Китай не е позволено на будистките монаси в Тибет да се прераждат, без да имат разрешение от правителството. Според изявление, издадено от държавната администрация, касаещо религиозните въпроси, е издаден закон, който стриктно регламентира процедурите, засягащи този процес.
Маргаринът
Знаете ли, че ако си купите маргарин с жълт цвят в Мисури, сте извършили престъпление? Държавен закон, датиращ от XIX век, забранява продажбата на жълт маргарин. Ограничението за производство на имитация на масло води началото си през 1895 г., след това са настъпили законови промени през 1939 г. Въпреки че държавата не налага санкции, все още съществуват дилъри, които се занимават с контрабанда на млечни продукти.
В парламента
Незаконно е да се умре в парламента на Обединеното кралство. Причината, поради която е забранена смъртта в парламента, е, че сградата е кралски дворец. Така че всеки, които има симптоми на болест, трябва да напусне двореца.
Еротични играчки
През 1998 г. в Алабама, САЩ, излиза закон, касаещ се до цензурата, който забранява разпространението на "всяко устройство, проектирано с цел да стимулира човешките полови органи".
Бъдете внимателни, защото 5 минути удоволствие могат да ви струват скъпо, тъй като наказанията за...

от улицата
ЛЮБОВТА НЕ СЕ ПИШЕ, ТЯ СЕ ЧУВСТВА!


Мечо Пух и неговите приятели са неизчерпаем източник на мисли за живота, любовта, приятелството. И дори на пръв поглед да изглеждат наивни и забавни, те съдържат дълбок смисъл. Насладете се на 17 подбрани цитата от Мечо Пух и приятели.

........
1. - Прасчо пита Мечо Пух:
- Пух, какво е любовта?
- Това, което означава всичко за теб - отговори Пух.
- А до края ли продължава? - попита Прасчо.
- Не - отвърна Пух, - продължава дори ПО-ДЪЛГО, защото тя е безкрайна!
- И значи тя е по-велика от всичко? - попита пак замислен Прасчо.
- Не Прасчо, пак не разбра - ТИ СИ ПО-ВЕЛИК ЩОМ ОБИЧАШ, тя те прави такъв!!!
........
2. - Как се пише любов? - попита Прасчо.
- Тя не се пише, тя се чувства... - отвърна Пух.
.........
3. Ако някога дойде ден, в който не сме заедно, трябва да знаеш някои неща... Ти...

балончета
На какъв хал ще сме през следващата седмица


Овен 21 март - 20 април
В събота Слънцето навлиза в знака на Рибите, а вие навлизате в сатурнова дупка. Ще се наложи да попълвате празнините в знанията и да се задълбочите на ниво професионална подготовка. Каквото научите в събота, ще ви бъде от полза в следващите дни. В неделя не си нарушавайте спокойствието, не гостувайте и не канете гости, особено такива, които винаги ви разбалансират. Вероятно е да вземете решение за основна промяна в начина ви на живот и общуване. В понеделник ще поставите условия и ултиматуми. 20-и е денят на хората с комплекси. В такъв момент Овенът постига много повече отпреди, защото няма кой да му излезе насреща. Започнете бързо належащите реформи, за да не ги направи някой друг в следващите дни. В момента позицията ви е стабилна, но...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info