header

Собствено Търсене

Петък, 18 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

В Рила планина има места, където човек може да види себе си в предишни животи, твърдял Петър Дънов. Едно от тях е вътрешният Близнак, който е част от двете свързани помежду си езера Близнаците. Близнаците е четвъртото от Седемте, а вътрешният Близнак е най-мистичното място в района.
Дънов съветвал всеки, който иска да разбере какъв е бил, да остане поне час край езерото и ако душата му е чиста, а мисълта силна, да разбере какво му се е случвало преди. Той бил убеден, че човешкият дух е безсмъртен. Умира само физическото тяло, а духът се ражда много и много пъти в различни тела – на мъж или на жена.
До вътрешния Близнак човек може да се свърже с ангелите-пазители на планината. Те според Дънов бдят на пост на това място и на съседния връх Харамията. Задачата им е да опазят от злите и тъмни сили не само България, а и целия свят. „Там има дежурни същества, които работят постоянно и се сменят през два часа, и като по радиопредавател изпращат светли мисли, чувства и висши идеи за изправяне живота на човечеството. Над него винаги има едно светло сияние”, казва Учителя за Молитвения връх.
Учителя сочи и друго място, където бдят невидимите пазители на човечеството. Той нарича връх Острец Върхът на светиите. Уверява последователите си, че там силно се чувства тяхното присъствие. Почти всички, които са го посетили, са усетили това присъствие, а някои са видели и съществата, които работят там, изтъква Дънов....

от улицата
Бракът ви е в криза? Ами накарайте го да се влюби отново!


В семейния живот има няколко етапа, когато жената трябва да прояви активност. Всички те са свързани не с брачните кризи, а с кризите в идентичността на мъжа – към 20, 30 ‒ 35, 40 ‒ 45 и 50 ‒ 55-годишната му възраст.
И така... Ето шест начина как да накарате мъжа си да се влюби:

1. Малко повече еротика.
За мъжа е важен неговият сексуален статус и нивото на постиженията му. Но сексуалният е на първо място. Така че не разчитайте той да се интересува кой знае колко от моралния облик на жена си, от нейните качества на домакиня и на добра и почтена жена. Напротив, откровената еротика, инициативата и активността, дори агресивността ще задържат мъжа ви до вас и в най-неудържимия му период.
2. Малко повече комплименти.
Друг сигурен начин да „понапомпате“ мъжкото самочувствие...

балончета
12 съвета за здраве, на които е трудно да се повярва


Списание “Health” публикува информация, която опровергава стереотипите по отношение на здравето. Лекари от различни специалности са направили списък с традиционно “лоши съвети”, които всъщност се оказват полезни.
1. Пийте кафе преди лягане
В Япония провели такова проучване: на едната група хора са дали да изпият по 1-2 чаши кафе (200 мг кофеин) и веднага са ги изпратили да поспят 20 минути. Оказало се, че след като се събудят, те са били по-бодри, по-концентрирани и по-добре са се справили с компютърните тестове от тези, които не са пили кафе преди лягане.
Защо това работи? Кофеинът започва да действа след 20 минути, “пречиствайки“ мозъка от молекулата на аденозина, която стимулира съня и потиска енергията. Така, че кафето преди кратък сън дава...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 




BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info