Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Какво отблъсква жената по време на секс

Видяна: 157360 пъти

Сексолози и психолози често питат жените какво не харесват в силния пол по време на секс. Вследствие на отговорите им те създали класация на нещата, които отблъсква жените в леглото.
ТОЙ HАСТОЙЧИВО НАКЛАНЯ ГЛАВАТА Й НАДОЛУ. Мъжът би трябвало да знае, че орално-гениталният подход е акт на добра воля. Дори меката принуда задължава партньорката да направи нещо, което може би в момента изобщо не желае. Ако пък на партньора наистина много му се иска, може да предразположи дамата с личен пример.
ТОЙ НЕ Я ЦЕЛУВА В УСТАТА СЛЕД ОРАЛНАТА ЛЮБОВ. За жената такова поведение е оскърбително. Струва й се, че по този начин мъжът изразява гнусливост.
ПО ВРЕМЕ НА ФРЕНСКАТА ЛЮБОВ ТОЙ НЕ Я ПРЕДУПРЕЖДАВА КОГА ЩЕ СВЪРШИ. Семенната течност на мъжа има вкус на нещо средно между морска вода и яйчен белтък. Далеч не на всички тази комбинация се харесва... далеч не на всички.
ПРИ СЪЩАТА СЦЕНА ТОЙ СЕ ДВИЖИ САМ. Добре, но първо, това я кара да се опасява, че ще го нарани със зъбите си. Второ, тя все пак не иска да се задави.
ТОЙ СЕ ФУКА С РАЗМЕРА НА ЧЛЕНА СИ. Намерил пред кого да се хвали! Или може би старецът Фройд е бил прав и жените също биха искали да имат член?
ТОЙ БОЛЕЗНЕНО ХАПЕ ЗЪРНАТА Й. Навремето за подобно нещо дори на бебетата преждевременно са отстранявали поникналите зъбчета.
ТОЙ САМО МАЧКА, ДЪРПА И ТРИЕ ГЪРДИТЕ Й. Женската гръд не е джойстик от компютърна игра. Не е и любеница, която трябва да опипаш, за да се убедиш, че е зряла. Нито пък мокро бельо, което трябва да се изстиска. Тя изисква грижовно отношение.
ТОЙ Е АКРОБАТ В ЛЕГЛОТО. Импровизации и разнообразието в секса е нещо похвално, но мъжът трябва да им предвид, че партньорката му все пак може и да не е завършила цирково училище в детството си. Перспективата да си изкълчи крака или да си измести ключицата някак не й харесва, дори и да се случат по време на секс.
ТОЙ СЕ СТОВАРВА ВЪРХУ НЕЯ КАТО ЧУВАЛ С КАРТОФИ. Мъжът е по-тежък от жената. При класическата поза той не трябва да разчита много на нейната издръжливост. Може би нейното тежко дишане изобщо не е признак на страст.
ТОЙ СЕ ДВИЖИ ТВЪРДЕ БЪРЗО (ИЛИ ТВЪРДЕ БАВНО). Това е най-разпространеното оплакване. Най-вероятно работата е в несъвпадението на темпераментите.
ТОЙ СЕ ЦЕЛУВА ТВЪРДЕ АГРЕСИВНО. Тя обаче не харесва, когато напористо си пъхат езика в устата й и го използват като четка за миене на бутилки.
ТОЙ ПРЕКЪСВА ПОЛОВИЯ АКТ, ЗА ДА ВДИГНЕ ТЕЛЕФОНА ИЛИ ДА ПРЕВКЛЮЧИ ТЕЛЕВИЗОРА. В тази връзка е подходящ следният виц. Върви влак, но върху релсите една двойка прави секс. Машинистът едвам спира композицията на 10 сантиметра от двойката, изскача и в ярост хваща мъжа. Който обаче му казва: "Приятелю, извинявай. Знам, че някой трябваше да спре. Но аз не можех". Вицовете не са пример за подражание, но този е точно такъв.
ТОЙ ПРАВИ ВСИЧКО ТВЪРДЕ ТЕАТРАЛHО. Жените обаче обичат искреността.
ТОЙ СЛЮНЧИ УШИТЕ Й ИЛИ ДУХА В ТЯХ. Ушите са ерогенна зона за много хора. Все пак не е желателно да бъдат мляскани, гризани или шумно смукани. Често нежната целувка върши повече работа, затова да се нахвърляте върху ухото й като куче върху любимата си топчица, не си струва.
ТОЙ ИЗОБЩО НЕ СЕ ВЪЛНУВА ДАЛИ ТЯ ИЗПИТВА ОРГАЗЪМ С НЕГО. Както вече бе отбелязано жените придават голямо значение на думите. Партньорът може да се поти като миньор в забоя, но изобщо да не се сеща, че целият му ентусиазъм тя обяснява било с егоизма му, било с африканския му темперамент. Простичката фраза: "Искам да ти е добре с мен" може да има много по-голям ефект от демонстриране на високо техничен секс.
ТОЙ КЪСА БЕЛЬОТО Й. Жените обаче се отнасят много трепетно към бельото си. И ако в любовните романи и еротичните филми изобилстват от късане на коприна, в живота нещата стоят съвсем иначе.
ТОЙ МНОГО БЪРЗО СВЪРШВА. Повечето жени са убедени, че причина за това е мъжката злонамереност. Жените смятат, че партньорът би могъл да издържи още половин час. Но просто не го иска, защото е егоист и мисли само за себе си.
ТОЙ НЕ СВЪРШВА ТВЪРДЕ ДЪЛГО. Сега пък тя си мисли, че нейното тяло не го възбужда. А освен това тя вече е и уморена.
ТОЙ САМО МЪЛЧИ. Известно е, че мъжете обичат с очите си, а жените с ушите. И с тези уши тя желае да чува нежности. Или поне стон, който да свидетелства за неговата страст.
ТОЙ ВИКА ТВЪРДЕ СИЛНО. Бурното изразяване на чувствата е нещо прекрасно, но мъжът трябва да отмита, че не се намира на стадиона.
ТОЙ ПРАВИ СЕКС, БЕЗ ДА СИ Е СВАЛИЛ ЧОРАПИТЕ. Защо жените ги отблъсква гол мъж с чорапи не е известно. Тази особеност е просто необяснима.
ТОЙ ТВЪРДЕ БЪРЗО СЕ СЪБЛИЧА. Жените най-много мразят да изпаднат в глупаво положение. И ако тя е още по палто и в ботуши, а по него вече няма нищо освен презерватив, то и двамата ще изглеждате нелепо.
В НАЙ-НЕПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ ТОЙ СПИРА И ПИТА "ТИ СВЪРШИ ЛИ?" Без коментари.
ТОЙ ОСТАВЯ ДА ЛАМПАТА ДА СВЕТИ. Силната светлина превръща спалнята в операционна. Пък и жената не може да се съсредоточи върху процеса и трябва постоянно да се пита дали изглежда твърде сексуално.
ПРЕДИ СЕКС ТОЙ НЕ ВЗЕМА ДУШ. Ърнест Хемингуей бе казал, че мъжът трябва да мирише на мъж. Но жените не са съгласни. Те, разбира се, не очакват мъжът да мирише на свежи теменужки, но често грубата истина не ги възбужда.
ТОЙ ТИЧА ПОД ДУША, ВЕДНАГА ЩОМ СВЪРШИ. Жените приличат на котките. А котките имат навика да се потриват в любимия човек, за да си оставят миризмата. И когато партньорът демонстративно бърза да махне тази миризма, жените се чувстват обидени.
ТОЙ ВЕДНАГА СЕ ОБРЪЩА И ЗАСПИВА. Това е най-тежкото оскърбление в леглото. И най-лошото, което той може да направи. Дори преди секса партньорът да е израждал дузини крави рекордьорки, да е писал кандидатска дисертация или да е поставил световен рекорд на 100 метра, това изобщо не го оправдава. От нейна гледна точка той трябва да бъде нежен след секса и да я гушне. Иначе защо изобщо е лягал с нея?
ПО ВРЕМЕ НА СЪВКУПЛЕНИЕТО ТОЙ САМО Я ГЛЕДА В ОЧИТЕ. Той явно не си дава сметка, че в такъв момент прилича на коварен фашист, залегнал зад прикритие. Така че той трябва поне да се престори, че е страшно увлечен от половия акт.
ТОЙ НЕ СЕ БРЪСНЕ. Мъжете никога не разбират какво може да предизвика една невинна брада на два дена.
ТОЙ СЕ ШЕГУВА ПО ВРЕМЕ НА СЕКСА. Смехът обаче е най-злият враг в такъв момент. Майтапът или веселбата са направо противопоказни.
ТОЙ ИМА ТВЪРДЕ ДЪЛГИ НОКТИ. Твърди се, че мъжът не импотентен, ако има поне един пръст. Но ако този пръст завършва с дълъг и гризан нокът, ще трябва да теглите кръст на половия живот.
ТОЙ ПОСТОЯННО Я КОМАНДВА И НАРЕЖДА КАКВО ДА ПРАВИ. Той обаче не е сержант, а тя не е редник. Затова заповедите "Лягай", "Кръгом", "Мирно" звучат глупашки в леглото.
ТОЙ НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА БЕЗОПАСНИЯ Й СЕКС. Презервативите са задължение на мъжа. От него се очаква да си ги купува предварително, да си ги носи в джоба и да си го слага (по възможност незабележимо).

Публикувана на
16 Септември 2018 година