Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Жени развенчават популярни митове в секса

Видяна: 123520 пъти

1. Ако жената не стигне до оргазъм, значи мъжът не се е справил със задачата
Голяма е вероятността тя да се е замислила, че таванът е за пребоядисване и да е пропуснала „спирката си“. Както твърдят самите жени, оргазмът не е резултат от триенето, а зависи от психическото състояние на собственичката му. Понякога на нея просто не й се получава и мъжът няма нищо общо с този провал. Но в такива моменти тя се радва на чувствата, обсебили мъжа, и неговите емоции понякога са по-важни дори от нейните.
2. Жените не обичат бързия секс
Не бъркайте понятията. Да, жените не са във възторг, когато нещата в леглото свършват прекалено бързо, но пък нямат нищо против страстта да ги застигне в асансьора, в гората или дори на улицата посред нощ. Това е съвсем различно. И за тях изобщо не е важно ще успеят ли да изпитат оргазъм за краткото време любов. Объркването и неудобството се изкупват от умението на мъжа да се поддаде на порива. А жената цени това качество.
3. Нормалните хора не снимат домашно порно
Жената трудно ще се съгласи да правите секс пред включената камера по две причини. Първо, тя никога не е правила това и се страхува, че няма да се получи. Второ, тя вече е пробвала и се страхува, че отново няма да се получи. Други възражения жената по принцип няма. Просто мъжът трябва по най-деликатния начин да й предложи да го направят пред камерата.
4. Сексът винаги трябва да е предшестван от прелюдия
Погледни втора точка. Понякога необикновеният антураж предизвиква такъв изблик на хормони, че подгряване изобщо не е необходимо. Чиста загуба на време.
5. Жените обичат сексът да продължава колкото се може по-дълго
Дълго като цяло е добре, но „колкото се може“ вече плаши. След час мъжко пъшкане и потене, почти всяка жена ще е сигурна, че симулацията на оргазъм изобщо не е глупаво „изобретение“.
6. Да се стига до оргазъм, трябва едновременно
Ако нещо трябва по време на секс, това е да се отпуснете и да не си поставяте псевдоогрничения. Всеки напън да се настроите спрямо партньора си, ще развали приятните усещания. Според проучванията, дори най-стикованите двойки изпитват едновременно оргазъм веднъж на десет пъти. А и кому е необходимо?
7. Сексът винаги трябва да бъде изненада
Според жените е точно обратно. „Сполучливият експеримент е отрано добре обмисленият експеримент“ твърдят голяма част от тях.
8. Слабият пол иска по-рядко секс от силния
Просто исторически на мъжа му се е паднала ролята на агресора. А жените казват: „Случва се понякога да стоя и като глупачка да чакам да се сети мъжът, че искам секс“
9. Сексът за жената винаги е повече от „просто секс“
Може и да е странно, но и сред момичетата има особи, които не искат на всяка цена да замъкнат мъжа до олтара, а просто да прекарат с него една приятна нощ и да го забравят. Често така се случва при кариеристките, които нямат време за любов и постоянен партньор, и при бившите, които все още не са си намерили нова любов.
10. Момичетата са по-чувствителни от мъжете
Нищо подобно, просто рецепторите на жената са пръснати по цялото тяло, а на мъжа са концентрирани в панталоните. Шегуваме се, разбира се. Но както нежният, така и силният пол има своите слаби страни.
11. Жените мастурбират по-рядко от мъжете
Не. Просто за целта на тях не им трябват порносписания и те не оставят следи от действията си. А честотата е строго индивидуална и не зависи от пола.
12. Жената не обича да гледа как мъжът мастурбира
Напротив, много от попитаните самонадеяно заявяват, че това ги възбужда много, само ако той не прави глупави и нелепи физиономии. Така че, мили мъже, порепетирайте няколко дни пред огледалото, защото на нас съвсем не ние ясно какво се крие в това „глупави и смешни физиономии“.
13. Мъжът трябва да изпитва оргазъм мълчаливо
Жената: „Стонът на удоволствието е музика дори за нашите уши и сигнал, че правим всичко правилно. Позволете ни да се насладим на вашия екстаз.“
14. Жените правят любов, а не секс
А защо? Понякога те са напълно способни да правят просто секс. Но за всеки случай, ако мъжът не познава добре партньорката, както и желанията й, е по-добре първият път да прави любов.
15. Егоистично е да я събудиш рано сутрин само заради секс
Напротив, повечето от попитаните момичета са категорични, че обичат да започват деня си със секс, защото той им дава сили, а не ги хаби както при мъжа.
16. Позите трябва да се сменят често
Да се обръщат постоянно трябва само пържолите – те обичат тази гимнастика. А жените – не. Та нали, за да стигнат до оргазъм, на тях им е необходимо да се съсредоточат върху усещанията си.
17. За да разбереш дали й е било хубаво, трябва просто да попиташ
Жената: „Колкото и зле да е възпитана, тя никога няма да каже, че е било ужасно. А след като вероятността да чуеш истината е минимална, защо да задаваш въпроси.“ Така че, ако той има съмнения, по-скоро на нея не й е било чак толкова добре. За очевидните неща не се пита. Хората съдят по стоновете, звуците, драскотините, молбите.
18. Сексът не бива да причинява болка
В основата си, да, не трябва. Но понякога, резките движения подсилват усещанията. А друг е въпросът, че някои момичета тайно си мечтаят партньорът им да бъде по-груб на моменти. Истината е, че за такива неща е добре да има предварителна договорка и най-добре със самото момиче, а не с въображаемия й двойник.
19. Сексът и смехът са несъвместими
Гръмкият смях е неуместен, единствено когато момичето се съблича. Но в леглото винаги можете да разведрите обстановката с шега или дори да погъделичкаш партньора. Спадът на напрежението след гъделичкане даже увеличава възбудата.
20. Купувайки секси бельо, мъжът на първо място си прави подарък сам на себе си
Ако бельото е ушито във виетнамска фабрика по китайските канони на сексуалността, то удоволствие няма да получи никой. Но ако мъжът не пести за подобни неща, то жената може ще се зарадва на почти всеки модел. Но и в порива за хазарт, все пак може да се купи и нещо практично.
21. Нормалните момичета не правят тройка
Предложението да увеличите броя на головете може да наплаши постоянната партньорка, особено ако то дойде първо от мъжа. Е, в света винаги ще се намерят и такива, които не се страхуват от конкуренция и нямат морални задължения към мъжа. За идеални партньорки за целта се считат бившите и техните най-добри приятелки.
22. Колкото е по-голям пенисът, толкова по-добре
Ние ще замълчим, давайки думата на жените: „Размерът има значение, но откъде ви хрумна, че той трябва да е голям? Малко от нас биха стенали при вида на огромен пенис, освен ако стоновете не са от болка. Обикновено прекалено големият размер носи неприятни усещания. Най-важното е партньорът да е подходящ.“

Публикувана на
09 Август 2019 година