Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Моделка изхарчи за седмица парите на богаташ и се разведе

Видяна: 65463 пъти

Японската моделка Като Сари разказа, че най-накрая се е развела с мъжа си, който вече не можел да я издържа, пише "Лайн Тудей". Двойката си спретнала бурен роман през май 2019 година. Само три месеца по-късно те вдигнали сватба.
За това време обаче тя успяла да похарчи 100 милиона йени. Купувала дизайнерски вещи, скъпи автомобили и водела луксозен начин на живот.
Самият ѝ годеник й подарил годежен пръстен за 3 милиона йени. Но само седмица след венчавката решила да го изостави. По думите ѝ 36-годишният ѝ съпруг, който е работил в сферата на недвижимото имущество, я помолил да не харчи толкова. Той ѝ казал, че вече е беден, а компанията му изпитва финансови затруднения.
Тя обаче се ядосала много от това и подала документи за развод. Бракоразводният процес е продължил няколко месеца и е приключил на 10 януари.
Моделката не се смята за виновна. Никога не е криела, че обича парите. Според нея е жертва на един вид мошеничество: защото женихът се е съгласил да се ожени за нея, знаейки, че не може да я издържа. Момичето се обидило от това, че той ѝ позволявал да пръска пари до сватбата, а след това рязко ѝ намалил разходите.
В момента Като отново е готова да покорява мъжките сърца и дори показа на феновете си снимки с друг партньор. Има над 104 000 последователи в Инстаграм. /блиц

Публикувана на
22 Януари 2020 година