Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Пак гологлав, ново диванче, същите плоски шеги

Видяна: 49160 пъти

"Разгеле, че има нов водещ, а не е старият!". С тази закачка към публиката започна представянето на новия водещ на шоуто на мястото на Слави Трифонов - Николаос Цитиридис.  Той сподели, че няма да кара публиката да ръкопляска и да показва емоции както предшественика си. Седна на мястото на Дългия в изцяло ново модерно студио - с ново диванче и нов бенд.
"Денислав Дачев е шеф на оркестъра, а Цвети е певицата ни. Искам да ви представя Светльо на китарата, Мартин на тромпет, а Виктор е на барабаните.", каза Цитиридис. Първият му гост при представянето му пред журналисти, бе шефът в бТВ Флориан Скала. Той пък от своя страна, му обеща да води шоуто 20 години.
Балет няма да има. Цитиридас се пошегувал, че за ко-водеща се надявал на мацка, но след време. Преди да стане стендъп комедиант, Цитиридис или Додо, както го наричат приятелите му, е бил журналист-аниматор, дори строител. Роден е в Гърция и е с българо-гръцки произход. Израства в София, завършил е журналистика в СУ, пише България днес.
Първите коментари в мрежата:
-Не знам защо, но хич не ми е симпатично това момченце. Четох някакви негови "смешки" за някакви вафли, голямо "забавление" ще пада. Нека се порадва на краткото си време в ефир, наесен ще си търси друга работа.
-Едно и също пак. Гологлав водещ, бенд, певица, диванче....и плоски шеги.Чао, чао Босфор тв.
-Тоя няма да изкара много...

Публикувана на
23 Януари 2020 година