Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Турската Моника Белучи се осакати с ботокс

Видяна: 78000 пъти

Нургюл Йешилчай е известна на българските зрители с много роли, сред които в сериали като "Великолепният век" и "Твоят - мой живот". Тя е сред едни от най-красивите актриси в Турция и неслучайно е наричана турската Моника Белучи.
Тя никога не е крила, че се подлага на козметични интервенции, за да съхрани и подсили красотата си. Последното й посещение при хирурга обаче се оказа катастрофално.
"Не съм доволна от процедурата този път. Това не са холивудските бузки, които имах. Сложих си ботокс навсякъде. Мисля, че ботоксът е най-безумното нещо на този свят", изригна красивата иначе по рождение Нургюл.
Интересен факт е, че въпреки ясната си позиция срещу ботокса и явният факт, че съжалява, Нургюл няма свои актуални снимки в инстаграм, където иначе е изключително активна и се радва на огромна популярност. Както често се случва, едно зло никога не идва само. Преди дни актрисата заедно със сина си бяха в Лондон, където отишли на театър. Наложило се обаче цялата зала да бъде евакуирана заради бомбена заплаха. /лупабг

Публикувана на
23 Януари 2020 година