Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Игнатова се продава три пъти по-евтино от Рачков, не ще да е кифла

Видяна: 29760 пъти

До три пъти по-евтино се продава Мария Игнатова в сравнение със своя бивш възлюбен – Димитър Рачков. Реши да става комедиантка и вече обяви първото си шоу, което ще прави в столичен клуб. Входът за достъп е 20 лева, докато билетите за „Забраненото шоу на Рачков” стигат 60 и се разграбват, пише HotArena.
Мария стоя без работа цяла година. След като шоуто „Господари на ефира” падна от програмата на Нова тв и така и не се намери друг желаещ да го излъчва, остана на улицата без резервен вариант за дейност, с която да се издържа. Тя се раздели и с Димитър Рачков, който носеше парите в къщата, и така остана без пукната стотинка. През тази година се пробва като манекенка и като текстописец при колежката си Александра Раева. Но се говори, че приходите от това били толкова нищожни, че се наложило да чука на вратата на бившия си мъж – Петко Димитров, за да го моли за пари, с които да свърже двата края.
Сега се кани да прави собствено комедийно шоу, което ще представи за първи път в столичен клуб навръх Свети Валентин. По този начин тя ще се опита да натрие носа на Рачков и да му покаже, че тя също може да се изявява успешно като комик.
Засега са обявени само две дати за изявата ѝ – 14 и 15 февруари, но ако опитът е успешен, се очакват още представления. Самото шоу се нарича „Без грам инстаСрам”. Мария е обещала, че няма да излиза на сцената сама. Щели я подкрепят и нейни приятели, но единственото обявено засега име е на най-вярната ѝ дружка в шоубизнеса – Алекс Раева. „Защо отказвам да бъда кифла? Има ли певици без цици? Селско ли е в големия град? Кога е силен силният пол? Можем ли да ядем, без да пошираме и плейтваме?” – това казва Мария в част от авторекламата, с която се надява да привлече зрители за своето шоу.

Публикувана на
24 Януари 2020 година