Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Бивша чалга певица, станала „напоителна“ шефка, вдига купон по време на безводие

Видяна: 53600 пъти

Шефката на държавното дружество "Напоителни системи" Снежина Динева е поканила над 80 човека на огромен купон в петък вечерта в ресторанта на баровския столичен СПА хотел "Драгалевци". 37-годишната рожденичка по груби сметки ще даде поне 10 000 лева за пиршеството. Поръчани са няколко агнета и прасета, които са опечени за гостите, ангажиран е и оркестър.
Вместо подаръци, голяма част от поканените оставяли пликчета с пари. Динева била накипрена с умопомрачителен тоалет, но имала и втори, който щял да облече след полунощ - "за да танцува диво", както се изразила. Остава загадка дали със заплата, която би следвало да не надхвърля 4000 лева, има средства да организира подобни пищни гуляи, че и да ги плаща от джоба си.
Нахално е, че това се случва насред невиждана у нас криза с безводието в Перник и сходните проблеми в поне още 6 областни градове на страната. Може би от благоприличие би следвало да не се правят подобни шумни фиести точно в този критичен момент, смятат служителите на "Напоителни системи". Надали премиерът Бойко Борисов ще е особено доволен да научи за този пир по време на бедствие...
Снежана започва кариерата си като чалга певица. Преди 20 години тя издава албум с фолк песни под псевдонима Нена. Избягва да коментира миналото си и го нарича "детска мечта" - тогава била ученичка в последен клас на гимназията и "просто се забавлявала".
Е, как после да няма невиждана водна криза в България - като "Напоителни системи" са поверени на чалгаджийка, която без свян прави пищни купони, докато хората стоят без вода... /лупабг

Публикувана на
24 Януари 2020 година