Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Какво да правим при ретроградната Венера

Видяна: 34480 пъти

Преди да настъпи ретроградната Венера, едно друго астрологично събитие ще промени живота ни – транзитът на Меркурий във Водолей. Движението на планетата вече започна на 17 януари и ще продължи до 16 март. Ще има сериозен период на анализ и преосмисляне на близкото минало в областта на любовта, връзките и творческите инициативи. Може да се върне стара любов или да започнем с нови очи да гледаме на настоящата си връзка.
Основното, което трябва да знаем за периода, е че той ще ни даде пълна свобода в общуването. Това означава, че някои ще имат успех в намирането на половинка, други ще подобрят комуникацията на работното място, а трети ще преоткрият колко е хубаво да споделиш с приятел.
КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ?
НЕ предлагайте БРАК, НЕ насрочвайте СВАТБЕНИ церемонии, НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ЛЮБОВНИ ИЛИ ПРИЯТЕЛСКИ ВРЪЗКИ!
НЕ КУПУВАЙТЕ СКЪПИ ДРЕХИ, КОЗМЕТИКА И БИЖУТА! Както и скъпи предмети на изкуството! В това число и скъпи автомобили, защото все някакви външни, естетически дефекти и проблеми ще се появяват, които ще загрозяват колата. След като отмине периодът на ретроградност ще се установи, че закупеното има някакъв скрит дефект, бързо ще се похаби или вече няма да ви харесва. Има вероятност околните да не ви харесват в тези дрехи и с тези бижута.
Не правете козметични операции (пластична хирургия), дори уж безобидното увеличаване на устни или бюст може да се окаже неудачно, а вие да изглеждате зле… За подобни процедури винаги е добре да се консултирате с личния си астролог!
Не активирайте нов финансов проект, не забравяйте, че Венера се свързва и с парите и финансовите операции
Не правете парични депозити – няма да са изгодни
Не правете търг за продажба на предмети на изкуството
Не насрочвайте откриване на изложби, не дебютирайте като водещи или като актьори и изпълнители
Не провеждайте презентации на козметични продукти или техника за козметични и пластични операции
Не правете презентации на модния, артистичен (театрален и музикален) и козметичен бизнес, както и не сключвайте договори на подобна тематика
Не откривайте галерия, моден или козметичен салон, импресарска агенция
Не правете ревюта, творчески вечери, концерти и сценични изяви, особено ако ще е дебют – стартът няма да ви удовлетвори. Ако все пак се налага – работете предварително върху вътрешната си увереност, блестящо се подгответе!
Не публикувайте обяви и не правете профили в сайтове за запознанства
Не започвайте никакви преговори, не се опитвайте да разрешите стари конфликти – няма да получите добър резултат
Не подавайте съдебен иск, това касае всякакъв вид дела, защото планетата Венера отговаря и за съдебната система!
Какво ги очаква зодиакалните знаци: Ретроградният ход на Венера ще се отрази на всички зодиакални знаци, няма как да се избегне това. В зависимост от това в кои сектори от вашия хороскоп се движи тя, ще може да се каже какви ще бъдат уроците за вас и каква опитност ще трябва да усвоите.
Овен – разширете социалните си контакти. Излизайте повече с приятели навън и се включете в каузи, в които може да дадете вашия принос.
Телец – ако подобрите отношенията си с колегите, работата ще ви спори много повече. Отдадени сте на кариерата, но не пренебрегвайте любимите си хора заради нея.
Близнаци – излезте от зоната си на комфорт. Вместо да се оплаквате, че нямате развитие, направете нещо ново и непознато, за да разширите познанията си.
Рак – внимавайте при сключването на договори и сделки. Не бъдете твърде стиснати, когато някой ви поиска нещо, но и имайте едно наум – някой може да ви използва.
Лъв – правете повече компромиси. Не може винаги да бъде на вашето. Внимавайте какво говорите, защото може да ви обърнат гръб.
Дева – опитайте се да бъдете по-продуктивни на работното място. Питайте, ако не разбирате нещо, за да не губите време. През транзита ще трябва да помислите как да бъдете по-организирани.
Везни – време е да му отпуснете края и да спрете да мислите какво ще кажат хората. Направете си графика така, че да имате повече свободно време за излизане по клубове и мечтани пътувания. Романтиката ви чака.
Скорпион – обърнете внимание на семейството, което през периода трябва да бъде най-ценното за вас. Ваши близки ще имат нужда от подкрепа или помощ. Не им обръщайте гръб!
Стрелец – в един момент ангажираността ви рязко ще нарасне. Ще общувате с лекота с близки и партньори. Ако успеете да бъдете по-гъвкави, ще се справите с напрежението, което ви очаква.
Козирог – много пъти показвате, че не умеете да си правите сметка. По време на транзита на планетата планирайте парите за належащите разходи. Не позволявайте връзката ви да се разруши заради материалните ви затруднения.
Водолей – ще сте по-разсеяни от обичайното, което ще ви попречи на работата или личния живот. Не споделяйте всичко, защото не е изключено да откраднат хубавите ви идеи.
Риби – стига сте мислили за другите, погрижете се за себе си! Бъдете по-предпазливи в общуването с хората. Някои може да ви подведат, че имат нужда от подкрепата ви, но всъщност да ви използват за друга цел.

Публикувана на
25 Януари 2020 година