Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Двама цигани пребиха като животно 13-годишен ученик

Видяна: 57640 пъти

Двама маскирани са пребили жестоко 13-годишен ученик в СУ „Христо Ботев“ във Враца, съобщава BulNews. Известни са имената на замесените в случая, но по етични съображения те не се съобщават.
Снощи около 18.30 часа бабаите са причакали жертвата си пред дома му, повалили са го на земята и няколко минути са го ритали като животно.
Нападението е станало в района на Кооперативния пазар. Свидетели на побоя подали сигнал на тел. 112 и на местопроизшествието пристигнали полиция и линейка.
Пребитият бил закаран в болница, където раните му бил обработени и настанен за лечение. По първоначална информация той е бил изпаднал в безсъзнание, но врачанските лекари овладели тежкото му състояние.
Само за няколко часа криминалистите разкрили извършителите на бруталния побой. Оказало се, че това са двама 17-годишни цигани, които изпълнили поръчка на тяхна приятелка. Така станало ясно, че през деня пребитото момче се скарало със своя съученичка и тя директно го заплашила с побой. Няколко часа по-късно заплахата станала реалност. Извършителите на побоя още снощи са арестувани.

Публикувана на
21 Февруари 2020 година