Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Тръшкат на земята клиенти и персонал на еротичен клуб

Видяна: 23520 пъти

Спецакция на МВР е била проведена късно снощи в най-оборотния стриптийз бар в Пловдив – еротичен клуб „Силикон” в търговския център „Гранд”. Полицаи и данъчни са влезли в разгара на вечерта.
Клиенти и персонал са били тръшнати на земята по команда на униформените. По време на операцията е извършена мащабна проверка за наркотици в клуба, а част от момичетата са били проверявани дали проституират. До този момент от МВР не са обявили резултатите от акцията, нито дали има задържани.
Еротичния клуб „Силикон” отвори врати преди година и половина. На пилони танцуват 20 момичета. Самото заведение се рекламира по следния начин: „Умопомрачителни красавици се грижат прищевките на клиентите да се задоволяват на мига. Разнообразието от толкова надарени и страстни мадами няма еталон в Пловдив. ВИП сепарета правят, така че розовите щения да не се набиват на очи. Частен пилон и завеси могат да отделят желаещите. Маркови и отлежали еликсири и оригинални кубински пури в комбинация със секси зрелища Ви пренасят в света на еротичната съблазън, за която само сте мечтали!”
В Пловдив отдавна се коментира, че стриптийз бара всъщност функционира като ВИП бардак със секс срещу заплащане. /трафикнюз

Публикувана на
22 Февруари 2020 година