Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Васко Кеца ще раздава алманах в пловдивски мол

Видяна: 17751 пъти

Жителите на българската история ще получат шанс да грабнат Алманаха на хитовия риалити формат „Фермата“, докато на музикален фон звучат изпълнения на живо на Васил Найденов.
Тв продуцентите Иван и Андрей са се нагърбили със задачата да организират мащабно събитие в пловдивски мол на националния ни празник 3-и март. То ще се проведе от 11 до 19 ч. В основата ще бъдат българските история и фолклор.
За това рамо на популярното дуо ще дадат членовете на Сдружение „Българска история“ и „Българознайко“. Подготвили сме много забавления, за всички поколения на тема българска история и фолклор, а под формата на игра ще обогатите знанията си и ще имате възможност да спечелите Алманах.“, съобщават организаторите.
Освен Кеца, тон за песен в мола навръх Освобождението ще даде гласовитата бесарабска българка Лилия Семкова. Тя се прочу именно с участието си в предаването, в което сменяш домашния уют с обор.
На терен ще бъде и набеденият за тартор на последния излъчен сезон на „Фермата“ - журналистът-патриот Ивайло Шопски.
Не е изключено собственикът на пътуващо читалище да пристигне в компанията на годеницата си - победителката в „Пирин Фолк Сандански“ Светла Дукатева.
Припомняме, че „Фермата - Алманах. История на българщината" предизвика истински фурор на книжния пазар. Четивото излезе миналата година и започна да се продава като топъл хляб, като дори се предлагаше на черно със завишени цени. Иван и Андрей са получили стотици запитвания дали Алманахът ще се появи в книжарниците още по време на първи сезон на шоуто. /монитор

Публикувана на
22 Февруари 2020 година